ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκέφτεται… το ξεκίνημα

σκέφτεται-το-ξεκίνημα-22521

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το ξεκίνημα του β΄ γύρου με νίκη αύριο στην Καβάλα σκέφτεται ο Ολυμπιακός, που δίνει αύριο το πρώτο ματς για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος κι ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ΕΕΑ, αφού εντός του μήνα θα χορηγηθεί η άδεια μετόχου στον Δημήτρη Καραγιάννη.

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος είναι η σταθερότητα και η διάρκεια και θέλει αύριο θετικό ξεκίνημα σε ένα καλύτερο και πιο αποδοτικό β΄ γύρο που στο τέλος θα του δώσει μια από τις τρεις που οδηγούν απευθείας στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός είναι στην 6η θέση και πλέον θέλει περισσότερους από τους 32 βαθμούς που είχε στους 20 αγώνες των 21 αγωνιστικών με ένα ρεπό, ενώ αύριο θέλει να σκοράρει για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι απέναντι σε μια Καβάλα η οποία στα τρία τελευταία παιχνίδια στην έδρα της έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.Οι «ερυθρόλευκοι» στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχουν δώσει για το πρωτάθλημα της Football League έχουν σημειώσει 12 τέρματα, τη στιγμή που στα προηγούμενα 14 ματς είχαν πετύχει μόλις 9 γκολ, ενώ αύριο στην Καβάλα θα παίξουν με οδηγό το τελευταίο ματς εκεί και τη νίκη με 0-1, αλλά και το ματς του α΄ γύρου που είχαν επικρατήσει 2-0. Αύριο στο ξεκίνημα του β΄ γύρου παραμένει αμφίβολος ο Ματίας Μπολάτι, ο οποίος έχει εδώ και λίγο καιρό πρόβλημα σε κοιλιακούς – προσαγωγούς.

Με κόσμο στην Καβάλα

Με κόσμο και τους φιλάθλους στο πλευρό του θα αγωνιστεί την Κυριακή στην Καβάλα ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς μεγάλη εκδρομή στη μακεδονική πόλη ετοιμάζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας και με ανακοίνωσή τους οι Austrian Boys και Vatos Locos τονίζουν τα εξής: «Τίποτα δεν θα μας σταματήσει στο δρόμο προς της Super League! Επόμενη στάση της διαδρομής η Καβάλα, στην οποία η ομάδα μας πηγαίνει την Κυριακή με ένα στόχο. Να πάρει το διπλό! Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει για ακόμα μια φορά να σταθεί μαζικά και δυναμικά δίπλα στην ομάδα και σε αυτό το γήπεδο. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο να συμμετέχει στην εκδρομή που διοργανώνουμε την Κυριακή στην Καβάλα. Kόστος συμμετοχής: 13 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχών και πληροφορίες στα γραφεία των Austrian Boys στην Αγίου Δημητρίου».

ANAKOIΝΩΣΗ ΣΦΟΒ

Αύριο Κυριακή η εθνική οδός κοκκινίζει. Όλοι μαζί στη μεγάλη εκδρομή για τον αγώνα της ομάδας μας στην Καβάλα. Να κάνουμε μεγαλύτερη εκδρομή απ’ αυτήν που έγινε πρόσφατα στα Ψαχνά όπου δώσαμε το παρών πάνω από 1.000 άτομα. Το άτυχο αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής μας πεισμώνει και μας κάνει πιο δυνατούς. Πιστεύουμε και στηρίζουμε όλους μας τους παίκτες και τεχνική ηγεσία. Αυτοί είναι που θα υλοποιήσουν για φέτος, το στόχο της ανόδου. Μαζί με τον κόσμο και την Διοίκηση. Μια ομάδας, μια πόλη. Είναι θέμα χρόνου να κατακτήσουμε και πάλι τον τίτλο της κορυφαίας επαρχιακής ομάδας. Καλούμε όλους τους οπαδούς μας να στρατευθούνε για την εκδρομή που διοργανώνει το μεγάλο Club των Austrians – Vatos Locos και όσοι μεταβούνε με Ι.Χ., το κομβόι ξεκινάει από το Δημαρχείο στις 10 το πρωί.

Στις 26/2 στην Ε.Ε.Α

Στις 26 Φεβρουαρίου κάλεσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπως ορίζει το πρωτόκολλο, να γνωρίσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου κ. Δημήτρη Καραγιάννη, στον οποίο και θα χορηγηθεί η άδεια μετόχου. Ο κ. Καραγιάννης δήλωσε πως η διοίκηση από την πρώτη μέρα που ανέλαβε, έστειλε τον φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Ε.Ε.Α. Επειδή αυτή βρισκόταν σε μετακόμιση άργησε να τον εξετάσει. Πλέον τον εξέτασε, τον βρήκε καθ’ όλα νόμιμο και δεν υφίσταται πλέον το παραμικρό πρόβλημα. Η ανακοίνωση του νομικού τμήματος της ΠΑΕ έχει ως εξής: “Το νομικό τμήμα της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει ότι η Ε.Ε.Α. έλεγξε και ενέκρινε τα δικαιολογητικά της αδείας μετόχου του προέδρου κ. Δημήτρη Καραγιάννη. Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα γίνει και η γνωριμία του προέδρου και μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. με τα μέλη της Ε.Ε.Α”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου