ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σύνθημα ανόδου

σύνθημα-ανόδου-23341

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Καραγιάννης, σε συνέντευξή του ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός θα ανέβει απευθείας στη Σούπερ Λιγκ

Με το μυαλό στο ματς της Κυριακής στην Καβάλα η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θέλει να κάνει καλό ξεκίνημα β΄ γύρου και να ρεφάρει… την απώλεια της περασμένης Κυριακής. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Καραγιάννης, με συνέντευξή του έδωσε το σύνθημα ότι ο Ολυμπιακός θα ανέβει απευθείας στη Σούπερ Λιγκ.

Στη συνέντευξή του στο «ΦΩΣ» ο Δ. Καραγιάννης αναφέρθηκε στο στόχο που θέτει η ομάδα που δεν είναι όχι μόνο η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ, αλλά να επιστρέψει στο Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου αγωνιζόταν, πριν την άδικη τιμωρία που υπέστη ο Ολυμπιακός.

Σε μερικά από τα βασικά στοιχεία της συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Καραγιάννης αναφέρει τα εξής: «Εμείς κάναμε μία κίνηση φίλων του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν είμαι μόνος μου» και στην ερώτηση αν με τον Μπέο έχει σχέση αυτή η αγορά της ομάδας είναι απόλυτος: «Απολύτως καμία σχέση».

Σε άλλες ερωτήσεις απάντησε:

Κυκλοφορεί μία φήμη ότι για τις εξαιρετικές μεταγραφές που έκανε η ομάδα σας τον Γενάρη, βοήθησε και ο Τάκης Γιαννόπουλος. Αληθεύει; «Ισχύει». Υπάρχει περίπτωση να ξαναμπεί στην ομάδα; «Του το προτείναμε. Δεν το επιθυμεί όμως ο ίδιος». Κοιτάξατε να πάρετε έμπειρους για να χτυπήσετε πάση θυσία την άνοδο; «Ακριβώς».

Στόχος ποιος είναι; «Να επανέρθει ο Ολυμπιακός Βόλου εκεί που ήταν πριν 1,5 χρόνο. Στις υψηλές θέσεις της Σούπερ Λίγκα και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Δηλαδή από εκεί που μας σταματήσανε». Αν δεν ανέβει στη Σούπερ Λίγκα η ομάδα, πόσα λεφτά θα είναι μείον στο μπάτζετ, πόσα θα έχουν χαθεί; «200.000 ευρώ». Υπάρχει μίσος για τη Νίκη Βόλου; «Από τη δική μας την πλευρά όχι ιδιαίτερα».

Ποιες ομάδες από το χαμό που γίνεται φέτος στη Β’ Εθνική, βλέπετε ως κυριότερους αντιπάλους σας για την άνοδο; «Μετά τις μεταγραφές του Γενάρη, τον Παναιτωλικό και τον Εργοτέλη. Ενισχύθηκε ο Παναιτωλικός στις μεταγραφές και ανεβαίνει».

Δηλαδή τριάδα ανόδου προβλέπετε Ολυμπιακό Βόλου, Παναιτωλικό και Εργοτέλη; «Ακριβώς. Αυτές είναι οι 3 ομάδες που πιστεύω ότι θα ανέβουν απ’ ευθείας».

Τέταρτη απ’ τα πλέι οφ ποια πιστεύετε ότι θα ανέβει;«Λάρισα ή Νίκη Βόλου». Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά σας; «Ό,τι και να πει κανείς για τον κόσμο θα είναι λίγο. Τα τελευταία χρόνια έρχονται 7.000-8.000 φίλαθλοι στο γήπεδο».

Η κρίση πώς έχει χτυπήσει το Βόλο;«Ο Βόλος χτυπήθηκε πολύ νωρίτερα. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 που έκλεισε το τελευταίο μεγάλο εργοστάσιο, της Νισάν. Απορροφήθηκε όμως σιγά- σιγά το πρόβλημα και έτσι ήταν πιο έτοιμη η πόλη μας σε σχέση με άλλες πόλεις γι’ αυτή τη μεγάλη κρίση. Το μεγάλο χτύπημα είναι στην οικοδομή η οποία έχει νεκρώσει και στο Βόλο και στο Πήλιο».

Το πιο τρελό σας όνειρο για τον Ολυμπιακό Βόλου; «Να παίξουμε κάποια στιγμή Τσάμπιονς Λιγκ» κατέληξε ο Δημήτρης Καραγιάννης, ενώ πλέον όλοι βλέπουνε Καβάλα καθώς την Κυριακή στο ξεκίνημα του β΄ γύρου ο Ολυμπιακός παίζει στην Καβάλα κι ενώ παραμένει αμφίβολος ο Ματίας Μπολάτι, χθες προπονήθηκε κανονικά και ο Ολίσε.

Ο Κώστας Καπετάνος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα δώσει κανονικά το «παρών» στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα και δεν αποκλείεται να απουσιάσει από το ματς έδρας με τον Βύζαντα για την 23η αγωνιστική (20/2).

Με κόσμο ο Ολυμπιακός στην Καβάλα

Με κόσμο και τους φιλάθλους στο πλευρό του θα αγωνιστεί την Κυριακή στην Καβάλα ο Ολυμπιακός Βόλου καθώς μεγάλη εκδρομή στην μακεδονική πόλη ετοιμάζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας και με ανακοίνωσή τους οι Austrian Boys και Vatos Locos τονίζουν τα εξής: «Τίποτα δεν θα μας σταματήσει στο δρόμο προς της Super League!Επόμενη στάση της διαδρομής η Καβάλα, στην οποία η ομάδα μας πηγαίνει την Κυριακή με ένα στόχο.

Να πάρει το διπλό!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει για ακόμα μια φορά να σταθεί μαζικά και δυναμικά δίπλα στην ομάδα και σε αυτό το γήπεδο. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο να συμμετέχει στην εκδρομή που διοργανώνουμε την Κυριακή στην Καβάλα. Kόστος συμμετοχής: 13 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχών και πληροφορίες στα γραφεία των Austrian Boys στην Αγίου Δημητρίου».

Στη Λάρισα οι Νέοι

Στη Λάρισα θα αγωνιστεί αύριο Σάββατο η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο την ΑΕΛ για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League. Ο Ολυμπιακός σε 11 αγώνες (εκκρεμεί ο αγώνας με τη Νίκη) έχει 17 βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο αγώνας με την ΑΕΛ θεωρείται από τους παίκτες μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ν’ ανέβουν ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου