ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό με τους Νέους

φιλικό-με-τους-νέους-25366

Tην Κυριακή στην Καβάλα για την 22η αγωνιστική

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι ερυθρόλευκοι την Κυριακή και πάλι στις 3 μ.μ. θα φιλοξενηθούν από την Καβάλα στην πρεμιέρα του β’ γύρου της Football League, θέλοντας επιστροφή στις νίκες μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ Καλλονής.

Μετά την ισοπαλία που ήρθε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να επιστρέψει και πάλι στις νίκες αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Καβάλα στις 3 μ.μ.

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε για τους ερυθρόλευκους που βρίσκονται πλέον στην 6η θέση με 32 βαθμούς και με έναν πίσω από Νίκη Βόλου και Λάρισα που προπορεύονται με 33, έχοντας σημειώσει επτά νίκες, ενώ 11 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα και σε 2 βγήκαν ηττημένοι.

Το ζητούμενο για το παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα είναι οι τρεις βαθμοί και μόνο και η δεύτερη νίκη κόντρα στους μπλε, όπως έγινε άλλωστε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Πανθεσσαλικό.

Όσον αφορά στον Κώστα Καπετάνο που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες κουβαλώντας και τρεις από την θητεία του στον Άρη, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων που ακολουθεί αυτό της Καβάλας.

Χθες όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με την Καλλονή είχαν ρεπό, ενώ πέρα από το σημερινό φιλικό έχει προγραμματιστεί και πρωινή προπόνηση με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ.

Ο Σαββας Παντελίδης βρίσκεται σε αναμονή της επιστροφής του Ματίας Μπολάτι, ο οποίος είναι τραυματίας και πιθανότατα θα επιστρέψει στις προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή μιας και ακολουθεί μέχρι σήμερα ατομικό πρόγραμμα έχοντας ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Επιστροφές για Καβάλα
Οι παίκτες της Καβάλας θα επιστρέψουν και πάλι από σήμερα στις προπονήσεις μιας και χθες είχαν ρεπό. Δύο νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια είναι ο απολογισμός της ομάδας από την Μακεδονία που επιβλήθηκε με 3-0 της Αναγέννησης Επανομής και με 0-2 της Αναγέννησης στα Γιαννιτσά.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας επιστρέφουν οι Παντελής Ντουτσαρίδης και Μάρκος Ντος
Σάντος, οι οποίοι στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ήταν τιμωρημένοι. Ο Δημήτρης Πλιάγκας έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστεί κόντρα σε Παναιτωλικό και Εθνικό Γαζώρου παίζοντας κανονικά κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Παντελίδης για Ηρακλή!
Ο Σάββας Παντελίδης, προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης «Metropolis», όπου αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Ηρακλή με τον Παναιτωλικό και στη μάχη που γίνεται για την άνοδο στη Super League. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League: «Περιμένουμε ακόμα πιο δύσκολες τις επόμενες αγωνιστικές γιατί αν κοιτάξει κανείς τον βαθμολογικό πίνακα, η διάφορα της 3ης θέσης με τη 10η είναι 5 βαθμοί».

Για το ματς του Ηρακλή με τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός είχε δείξει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Από τη στιγμή που πέτυχε το 2ο γκολ ήταν μια τυπική διαδικασία. Ο Ηρακλής δεν ήταν καλός. Έχει χάσει την ηρεμία του, δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι. Όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια υπάρχει και η κούραση. Υπήρχε άσχημη ψυχολογία από την ισοπαλία στα Γιαννιτσά. Τα συνεχόμενα ταξίδια επηρεάζουν την απόδοση των ποδοσφαιριστών».

Για το αν ο Ηρακλής μπορεί να καταφέρει την άνοδο: «Τα πράγματα είναι πολύ ρευστά και αλλάζουν γρήγορα. Παράδειγμα ο Απόλλων Σμύρνης ήταν πολύ μπροστά και έδειχνε πως δε θα βγει με τίποτα από την 3αδα. Όμως έφερε 3 άσχημα αποτελέσματα και βλέπουμε πως οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Αν ο Ηρακλής πάρει 2-3 καλά αποτελέσματα, όλα είναι πιθανά. Τα συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτης- Κυριακής δε δίνουν περιθώρια στους προπονητές να αντιστρέψουν μια αρνητική κατάσταση. Δεν υπάρχει περιθώριο να διορθώσεις κάτι άσχημο αν η ομάδα δεν πάει καλά. Η ανηφόρα είναι πιο δύσκολη από την κατηφόρα, αν γύρει μια ομάδα προς τα κάτω είναι πιο δύσκολο να συνεχίσει. Η μια εβδομάδα της διακοπής θα του κάνει καλό. Όσο δεν έχεις περιθώριο να βελτιώσεις είναι επικίνδυνο».

Για το επόμενο παιχνίδι του Ηρακλή με τον Εθνικό Γαζώρου: «Δε μπορώ αν εκφράσω γνώμη γιατί δεν έχω δει τον Εθνικό Γαζώρου. Ξέρω ότι είναι οργανωμένη ομάδα και έχει πλάνο. Είναι μια ομάδα που δύσκολα μπορείς να την κερδίσεις. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου