ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ Καλλονής(1-1) στις καθυστερήσεις

ολυμπιακός-βόλου-αελ-καλλονής1-1-στις-28021

Τέλος στο νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού Βόλου έβαλε η ΑΕΛ Καλλονής, «τσιμπώντας» τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στις καθυστερήσεις.

Ο Μπάμπης Τεννές εμφανίστηκε ιδιαίτερα διαβασμένος, παρατάσσοντας σωστά τους παίκτες της ΑΕΛΚ στην άμυνα, με τον Ολυμπιακό Βόλου να μη βρίσκει τους διαδρόμους να απειλήσει. Οι γηπεδούχοι πίεζαν, οι νησιώτες αμύνονταν, ενώ μετά το πρώτο ημίωρο η Καλλονή άρχισε να βγαίνει σε αντεπιθέσεις. Στο 34’ ο Ντιμπαλά βρέθηκε απέναντι από τον Γκίτκο, με τον έμπειρο γκολκίπερ να αποσοβεί τον κίνδυνο, ενώ στο 38’ ο Κάντζι δεν μπόρεσε να σκοράρει μετά από ατομική προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να σκοράρουν στο 49’, όταν ο Ανέτε εκτέλεσε το φάουλ και ο Πινδώνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η ΑΕΛΚ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και στο 52’ έχασε διπλή ευκαιρία με τον Μανούσο. Οσο περνούσε η ώρα, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, χάνοντας ευκαιρίες με τους Ντιμπαλά και Κάντζι. Και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λεοζίνιο έκανε τη σέντρα και ο Κάντζι με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1, παγώνοντας το Πανθεσσαλικό…

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Πετκάκης, Καρράς, Κωστούλας, Γόγολος, Πινδώνης, Ολίσε (84’ Χατζηπαντελίδης), Μπρέσκα, Σολάκης, Ογκουνσότο (46’ Καπετάνος), Ανιέτε (77 Τσιάτσιος)

ΑΕΛ Καλλονής: Μάππας, Χωριανόπουλος (72’ Βλαστέλλης), Κώτσιος, Αναστασιάδης, Σερφά (84’ Μάρα), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Σιλιγαρδάκης (54’ Κριπιντίρης), Μανούσος, Ντιμπαλά, Κάντζι

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου