ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Στην Καβάλα ο Ολυμπιακός Β.

α-γυναικων-στην-καβάλα-ο-ολυμπιακός-28279

Στην Καβάλα αγωνίζεται σήμερα η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στην Α’ Εθνική.

Τα κορίτσια του Βόλου έχουν στις 3 μ.μ. μία ακόμη «μάχη» στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή και με νικηφόρο αποτέλεσμα θα απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν το πρώτο φετινό θετικό αποτέλεσμα μακριά από τον Βόλο απέναντι στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος που με τη σειρά της «ψάχνει» τον πρώτο της φετινό βαθμό.
Απούσα από πλευράς Ολυμπιακού θα είναι η τραυματίας Παρασκευοπούλου, ενώ μετά από αρκετό καιρό θα είναι στην αποστολή η Γάτσιου, που ξεπέρασε τον τραυματισμό της. Επίσης, μία ίωση ταλαιπωρεί την Χατζηλιόντα, αλλά και αυτή θα ταξιδέψει κανονικά στην Καβάλα.

Ο τεχνικός Θωμάς Μακρής υπολογίζει τις: Χατζηλαζάρου, Κλόντζα, Αναστασοπούλου, Λαβδογιάννη, Σταμοπούλου, Κοντού, Ζαχαράκη, Σύρμου, Κορωναίου, Μπαλαμούτη, Γιαννακοπούλου, Θεοδωροπούλου, Τσούκα, Τσιρδάνη, Οικονόμου, Αλεξοπούλου, Μ. Σχουλή, Ελ. Σχουλή, Βέτσικα, Γάτσιου και Χατζηλιόντα.

Για τη 12η αγωνιστική εκτός του αγώνα Καβάλα-Ολυμπιακός σήμερα θα γίνουν και οι συναντήσεις: Εργοτέλης-Κρήσσες Ρεθύμνου, Αμαζόνες Δράμας-Ελπίδες Καρδίτσας και Ατρόμητος-Άρης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου