ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζητείται στήριξη με προσοχή

ζητείται-στήριξη-με-προσοχή-29500

Για την ομάδα μπάσκετ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ανακοίνωση με αφορμή τον αγώνα μπάσκετ που δίνει η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εξέδωσε η διοίκηση του βολιώτικου συλλόγου.

Σ’ αυτή μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Το Σάββατο 9 Μαρτίου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ δίνει ένα σημαντικό αγώνα, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας, με αντίπαλο την ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο., στο κλειστό του Ε.Α.Κ. στις 16:00.

Είναι βέβαιο, πως πολλοί φίλαθλοι της ομάδας μας, επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτριών μας, απέναντι σε ένα αντίπαλο, που διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αφενός μας ικανοποιεί το ενδιαφέρον για την αναμέτρηση, αφετέρου οφείλουμε να παρακαλέσουμε άπαντες, να προσέλθουν με φίλαθλα αισθήματα και σεβασμό στις ομάδες και στις αθλήτριες. Ο κόσμος που συσπειρώνεται γύρω από το σύλλογο, έχει κατ’ επανάληψη δώσει δείγματα της ποιότητας και του επιπέδου του.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός είναι ο οικοδεσπότης της συνάντησης και οφείλει να αριστεύσει για μια ακόμη φορά, αποφεύγοντας να απαντήσει ακόμα και σε προκλήσεις. Όλοι υπηρετούμε τον Ολυμπιακό και αφιερώνουμε τις επιτυχίες του στο Βόλο. Είμαστε οι πρεσβευτές και οι εκπρόσωποί του. Αγωνιζόμαστε κάτω από δυσχερείς και αντίξοες συνθήκες και με πενιχρά μέσα, να κρατήσουμε ψηλά τον Ολυμπιακό μας. Είναι υποχρέωση όλων να περιφρουρήσουμε και να προστατέψουμε τον Ολυμπιακό Βόλου, από κακόβουλους, που επιθυμούν να μας ζημιώσουν αγωνιστικά και υλικά. Σκοπός είναι να μετατρέψουμε τον αγώνα σε γιορτή του μπάσκετ.

Τέλος, λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης, παρακαλούμε τους φιλάθλους μας, να μην ξεχάσουν, με την ευκαιρία, να ενισχύσουν οικονομικά το σύλλογο, με την καταβολή ενός συμβολικού ποσού. Είναι αυτονόητο, πως στη δύσκολη οικονομική περίοδο, που διανύουμε, μόνη πηγή υλικής βοήθειας, είναι ο υγιής και με συνείδηση σκεπτόμενος φίλαθλος του Ολυμπιακού μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου