ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικος 4-1

ολυμπιακός-βόλου-πιερικος-4-1-33884

Φωτιές πέταγε η επίθεση του Ολυμπιακού Βόλου, που επικράτησε 4-1 του Πιερικού και έχει βάλει πλώρη για την απευθείας άνοδο στη Super League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να βγαίνουν στην επίθεση και το 4’ να κερδίζουν πέναλτι όταν η σέντρα του Πετκάκη βρήκε το χέρι του Φαμπίνιο. Ο Ανέτε ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η πίεση στην εστία του Πιερικού ήταν συνεχής και στο 17΄γκολ του Μπρέσκα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 28’ ο Ανέτε με εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 2-0, όμως οι γηπεδούχοι δεν… έκοψαν ρυθμό. Το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 39’ ο Σολάκης έκανε τη σέντρα και ο Πετκάκης προ του Παπατολίκα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 42’ ο Πιερικός στη μοναδική ουσιαστική του ευκαιρία κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με κεφαλιά του Ντάνι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, αλλά ο Ογκουνσότο φρόντισε στο 60’ να προσθέσει και το δικό του όνομα στη λίστα των σκόρερ. Ο Μπρέσκα σέρβιρε και ο Νιγηριανός με πλασέ έκανε το 4-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Το υπόλοιπο 30λεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει της αγωνιστικής την Τετάρτη, ενώ οι παίκτες του Πιερικού δεν είχαν κουράγιο να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κωστούλας, Γόγολος, Κατσιαρός, Πινδώνης, Ολίσε (60’ Χατζηπαντελίδης), Ανιέτε, Μπρέσκα (63’ Στογιάνοφ), Σολάκης (53’ Καπετάνος), Ογκουνσότο

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Παπατολίκας, Γιατζιτζόγλου (61’ Πολίτης), Ντόικιτς, Ντάνι, Ελευθεριάδης, Μανίκας (46’ Ιορδανίδης), Ίτσιος, Φαμπίνιο (73’ Σεχολάρι), Κόιτς, Νίκου, Παπατόλιος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου