ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνέχεια στην αντεπίθεση…

συνέχεια-στην-αντεπίθεση-34039

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη και σήμερα στις 3 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό επί του Πιερικού

Συνέχεια στις επιτυχίες και συνέχεια στην αντεπίθεση που θα τον φέρει πιο κοντά στην κορυφή θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός, που θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας και θα υποδεχθεί στις 3 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό τον Πιερικό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League. Για τους «ερυθρόλευκους» δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, αφού αν θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα οφείλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τον παράγοντα έδρα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Ολυμπιακό έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν και να αισιοδοξούν μετά την επιτυχία της ομάδας την περασμένη Κυριακή επί του Απόλλωνα Σμύρνης και να περιμένουν ότι τα νικηφόρα αποτελέσματα θα συνεχιστούν…

Ο προπονητής Σάββας Παντελίδης προσπαθεί να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του, ενώ η διοίκηση από την πλευρά της μέσω και του προέδρου της ανέφερε ότι τα πανηγύριζα θα έρθουν στο τέλος με την άνοδο

Η εντυπωσιακή εμφάνιση και η νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα θα είναι οδηγός και στο σημερινό ματς με τον Πιερικό, καθώς μετά την ενίσχυση και τις αλλαγές όλοι θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου η βαθμολογική αναρρίχηση των «ερυθρολεύκων» όχι απλά στην πρώτη επτάδα, αλλά και στην προνομιούχο τριάδα του πρωταθλήματος της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, που οδηγεί απ’ ευθείας στη Σούπερ Λιγκ.

Σήμερα κόντρα στον Πιερικό η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β. θα έχει αλλαγές, αφού η τεχνική ηγεσία θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Γιανίκ Γενγκά και
Δημήτρη Τσιάτσιου (εκτίουν ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών) και του Ματίας Μπολάτι ο οποίος υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση.

Όπως όλα δείχνουν τη θέση του Αργεντινού στη μεσαία γραμμή θα πάρει ο Εγκούτου Ολίσε (αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα) και θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Πινδώνη στα αμυντικά χαφ.

Στο βασικό σχήμα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ο Κώστας Καπετάνος, στη θέση του Γενγκά, εκτός κι αν ο Σάββας Παντελίδης προτιμήσει τον Ανιέτε.

Οι υπόλοιποι εννέα παίκτες που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι θα είναι πιθανότατα αυτοί που έπαιξαν στο προηγούμενο ματς με τον Απόλλωνα.

Την αποστολή για τον σημερινό αγώνα με τον Πιερικό απαρτίζουν οι εξής είκοσι ποδοσφαιριστές: Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Κωστούλας, Γόγολος,Πινδώνης, Ολίσε, Καπετάνος, Μπρέσκα, Ογκουνσότο, Σολάκης, Ανιέτε , Σταυράκης, Παλαιολόγος, Καρράς, Στογιάνοφ, Κοτζαθανάσης, Γαλάνης, Γκότοβος, Χατζηπαντελίδης.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει την καλύτερη άμυνα και ανεβάζει “στροφές” στην επίθεση που υστερούσε, αφού στο προηγούμενο ματς πέτυχε πρώτη φορά φέτος 3 γκολ.

Ο Ολυμπιακός Βόλο σε 18 αγωνιστικές έχει σημειώσει μόλις 15 γκολ, ενώ όλα του τα έως τώρα αποτελέσματα ήταν:

30/9/12 Ολυμπιακός Βόλου – Καβάλα 2-0
3/10/12 Βύζας Μεγάρων – Ολυμπιακός 0-0
7/10/12 Ολυμπιακός – Φωκικός 0-0
11/10/12 Λάρισα – Ολυμπιακός 3-0
15/10/12 Ολυμπιακός – Καλλιθέα 1-1
21/10/12 Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός 2-2
4/11/12 Ολυμπιακός – Επανομή 2-0
11/11/12 Γιαννιτσά – Ολυμπιακός 0-1
17/11/12 Δόξα Δράμας – Ολυμπιακός 0-0
21/11/12 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 0-0
25/11/12 Εθνικός Γαζώρου – Ολυμπιακός 0-0
2/12/12 Ολυμπιακός – Παναχαϊκή 0-1
9/12/12 Θρασύβουλος – Ολυμπιακός 1-1
16/12/12 Ολυμπιακός – Νίκη 0-0
13/01/13 Ολυμπιακός – Εργοτέλης 2-0
20/1/13 Ηρακλής Ψαχνών – Ολυμπιακός 1-1
27/1/13 Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων 3-0

Σήμερα πάντως θα αναμετρηθεί η καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας (Ολυμπιακός Βόλου), με τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση (Πιερικός) της Football League.

Ο Πιερικός πάντως διατηρεί ανέπαφη την εστία του στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ την τελευταία ήττα τη γνώρισε στις 7 Ιανουαρίου με αντίπαλο την Καλλιθέα εκτός έδρας, από την οποία έχασε με 3-1 στο «Ελ Πάσο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου