ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με ρόλο πρωταγωνιστικό

με-ρόλο-πρωταγωνιστικό-34426


Αυτό το συμπέρασμα βγήκε από την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του Ολυμπιακού που θέλει Σούπερ Λίγκα

Ο ρόλος της ομάδας θα είναι πρωταγωνιστικός είναι το συμπέρασμα που βγήκε από την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του Ολυμπιακού που θέλει Σούπερ Λίγκα, ενώ αύριο Κυριακή θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας, αφού θα υποδεχθεί στον Πιερικό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League.

Ενώ στο αυριανό ματς για τους «ερυθρόλευκους» δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, αφού αν θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα οφείλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τον παράγοντα έδρα.

Χθες πάντως με οκτώ συνολικά νέους ποδοσφαιριστές στο πλευρό του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Δημήτρης Καραγιάννης ανέφερε ότι ο στόχος είναι σαφέστατος: «Δεν θέλουμε να κάνουμε μία φιέστα. Αυτή θα την κάνουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, τότε που η ομάδα θα έχει ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Η διοίκηση της ΠΑΕ θεωρεί όλους τους παίκτες σημαντικούς και τους καινούργιους και αυτούς που υπήρχαν στην ομάδα. Δεν ήταν απλή διαδικασία για εμάς η περίοδος των μεταγραφών του Ιανουαρίου.

Στο τέλος τα καταφέραμε και αποκτήσαμε πολύ αξιόλογους παίκτες. Θέλω να προτρέψω τους παλιούς και νέους παίκτες να γίνουν φίλοι και να ακούν τις συμβουλές του προπονητή τους» τόνισε ο Δημήτρης Καραγιάννης και συνέχισε: «Δόθηκαν πολλά χρήματα για τις μεταγραφές και θα ήθελα να απευθυνθώ στους φιλάθλους, ζητώντας τους να είναι κόσμιοι στη συμπεριφορά τους, γιατί η ΠΑΕ δεν μπορεί να αντέξει χρηματικά πρόστιμα.

Ολοκληρώσαμε τα ρόστερ εγκαίρως, Οι παίκτες που συνθέτουν το ρόστερ του Ολυμπιακού χρειάζονται λίγο χρόνο για να “δέσουν” ως ομάδα. Κάναμε μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού και σε θέσεις που είχε ανάγκη η ομάδα. Είμαστε υπερπλήρεις και γι’ αυτό δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή ελεύθερου ποδοσφαιριστή. Στόχος μας είναι η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα και θα επιτευχθεί».

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των Ηλία Σολάκη, Μάριο Μπρέσκα, Θανάση Κωστούλα, Δημήτρη Πετκάκη, Πάτρικ Ογκουνσότο, Κώστα Καπετάνου, Εγκούτου Ολίσε και Χρήστου Χατζηπαντελίδη.
Σε δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της παρουσίασης ο Θανάσης Κωστούλας τόνισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να πάρει την άνοδο και πως η προσπάθεια που γίνεται στους «ερυθρόλευκους» τον έχει αφήσει έκπληκτο.

«Ευχαριστώ στους ανθρώπους που με έφεραν στην ομάδα που άρχισα την επαγγελματική μου καριέρα. Το κλίμα είναι θαυμάσιο και η προσπάθεια που γίνεται με άφησε έκπληκτο. Αυτή η ομάδα δείχνει πως αλλάζει επίπεδο. Πρέπει να αποδείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο πως έχουμε το καλύτερο ρόστερ. Μπορούμε να επανέλθουμε άμεσα στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό τον στόχο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξη όλοι μαζί», ήταν τα λόγια του έμπειρου αμυντικού, ενώ ο Μάριο Μπρέσκα πρόσθεσε: «Έχω πολλή όρεξη να παίξω για τον Ολυμπιακό.

Θα τα δώσω όλα για να ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα. Κάναμε καλές μεταγραφές και παιχνίδι με το παιχνίδι θα φτάσουμε στον στόχο μας. Είμαστε ομάδα Σούπερ Λίγκας. Ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς». Από την πλευρά του ο Πάτρικ Ογκουνσότο επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή πως ήρθα σε μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να μας βοηθήσει ακόμα πιο πολύ ο κόσμος και μαζί του θα ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα».

Αύριο τώρα χωρίς τον Ματίας Μπολάτι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο με τον Πιερικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Αργεντινός μέσος υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη. Ευτυχώς που ο Μπολάτι απέφυγε τη θλάση και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον αγώνα με τον Ηρακλή στις 6 Φεβρουαρίου στο «Καυτανζόγλειο» για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Με δεδομένη και την απουσία του τιμωρημένου Δημήτρη Τσάτσιου, παρτενέρ του Θανάση Πινδώνη ως αμυντικός χαφ θα είναι ο νεοαποκτηθείς Εγκούτου Ολίσε. Ο Νιγηριανός μέσος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.
Θυμίζουμε πως τιμωρημένος είναι και ο Γιανίκ Γενγκά, ο οποίος παράλληλα αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού (νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο)

Αύριο με Πιερικό

Με ζητούμενο τη συνέχεια ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει με τον Πιερικό και ήδη έχει αρχίζει η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα
Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα είναι 50, 30, 7 ευρώ και έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

– 50 Ευρώ, θέσεις VIP Gold, με είσοδο από τη Θύρα 21

– 30 Ευρώ, θέσεις VIP Silver, με είσοδο από τις Θύρες 25 και 16

– 7 Ευρώ, άνω διάζωμα στο στέγαστρο και γενικά στις θέσεις των Special, με είσοδο από τη 2η πεζογέφυρα, πέταλο και ανατολική κερκίδα με είσοδο από τη 1η πεζογέφυρα.

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 12 ετών, για τους κατόχους καρτών διαρκείας και για τα Α.Μ.Ε.Α.

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) ενημερώνει για τα εξής:

– Για την 19η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Football League, μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 15:00 στο 24210 60350 & 24210 34507, και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως, και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα και η είσοδος τους θα γίνεται από τη 1η πεζογέφυρα. Τα άτομα με κινητικά προβλήματα θα εισέρχονται από τη κεντρική πύλη του σταδίου και εν συνεχεία από την είσοδο των VIP.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά από αύριο, Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013, από τα εξής σημεία:

– ΓΡΑΦΕΙΑ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τηλ: 24210 60350 (για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων)

Εισιτήρια των 7€ ευρώ:

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ: 24210 20 720

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ: 24210 53 749

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 80, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ: 24210 32 110

– Γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων AUSTRIAN BOYS, Aγ. Δημητρίου 19, Βόλος, τηλ: 24212 12233

Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013, η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου δύο ώρες πριν την έναρξή του (από τις 13:00).

Μίνι εισιτήρια διαρκείας

Κανονικά και με μεγάλη προσέλευση συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου από την περασμένη Δευτέρα έχει προβεί στη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τους εναπομείναντες αγώνες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με έκπτωση 50% επί της αρχικής τιμής.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

GOLD 250 € με δωρεάν στάθμευση στο εσωτερικό parking του σταδίου
SILVER 150 € με δωρεάν στάθμευση στο εσωτερικό parking του σταδίου
SPECIAL 100 € στην σκεπαστή κερκίδα (άνω & κάτω διάζωμα)
RED FANS 75 € στην Ανατολική κερκίδα και στο Νότιο πέταλο
RED BENEFIT 50 € για γυναίκες – παιδιά και ανέργους

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνετε ως εξής…

– από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 9:00 – 15:00

– από τα γραφεία της ΠΑΕ στο κέντρο της πόλης, Εργατικού κέντρου 7 με Δημητριάδος, απογευματινές ώρες από τις 18:00 – 21:00.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλέφωνα της ΠΑΕ: 24210 34507 – 24210 60350″.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου