ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλλάζει… επίπεδο

αλλάζει-επίπεδο-35274

Επίσημα νέο Δ.Σ. στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Β. που παρουσιάζει τα νέα αποκτήματα

Ο Ολυμπιακός Βόλου αλλάζει επίπεδο θέλοντας αγωνιστικά συνέχεια επιτυχιών την Κυριακή με Πιερικό. Από χθες έχει επίσημα νέο Δ.Σ. στην ΠΑΕ και σήμερα παρουσιάζει τα νέα αποκτήματα. Στη χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έγινε επίσημα η εκλογή διοίκησης και διοικητικός απολογισμός.

Το διοικητικό συμβούλιο μέχρι την τακτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεν αλλάζει τη σύνθεσή του και παραμένει επταμελές ως εξής:

Καραγιάννης Δημήτρης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Κωσταράς Θεόδωρος, υπεύθυνος εμπορικού τμήματος Μπέικος Αθανάσιος, υπεύθυνος γραφείων Π.Α.Ε. Ξηρακιάς Βασίλης, αντιπρόεδρος και υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος Παπαεμμανουηλίδης Παντελής, υπεύθυνος οικονομικού Ραΐδης Γιώργος, υπεύθυνος οργανωμένων φιλάθλων Χατζηστυλιανός Στυλιανός, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, υπεύθυνος αγώνων & υπεύθυνος γηπέδου. Ο κ. Μιχάλης Μιτζικός θα είναι ο επίσημος νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Δημήτρης Καραγιάννης έκανε τον διοικητικό απολογισμό αναφέρθηκε στα όσα έπραξε η νέα διοίκηση στο μικρό χρονικό διάστημα, που βρίσκεται στα ηνία της ΠΑΕ. Έγιναν αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά, με τα γραφεία, με το διοικητικό προσωπικό, ενώ ανακοίνωσε το όνομα του νέου διευθυντή της ΠΑΕ που είναι ο κ. Γιάννης Σίμος.

Σκοπός της διοίκησης, τόνισε ο κ. Καραγιάννης, είναι να υπάρξει νοικοκύρεμα στην ΠΑΕ σε όλους τους τομείς, μέχρι το καλοκαίρι, όπου η ομάδα θα βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ, όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Σήμερα και ώρα 14:00, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θα παρουσιάσει τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα στο ξενοδοχείο DOMOTEL XENIA VOLOU.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε 8 μεταγραφές που είναι οι Μάριο Μπρέσκα, Ηλίας Σολάκης, Θανάσης Κωστούλας, Κώστας Καπετάνος, Δημήτρης Πετκάκης, Πάτρικ Ογκουνσότο, Χρήστος Χατζηπαντελίδης, Εγκούτου Ολίσε… με τους 2 τελευταίους να μην έχουν ακόμη αγωνισθεί.

Την Κυριακή με Πιερικό

Με ζητούμενο τη συνέχεια την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει με τον Πιερικό στις 3 μ.μ. θέλει άλλη μια νίκη επί του Πιερικού στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League.

Από σήμερα Παρασκευή αρχίζει η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα είναι 50, 30, 7 ευρώ και έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

– 50 Ευρώ, θέσεις VIP Gold, με είσοδο από τη Θύρα 21

– 30 Ευρώ, θέσεις VIP Silver, με είσοδο από τις Θύρες 25 και 16

– 7 Ευρώ, άνω διάζωμα στο στέγαστρο και γενικά στις θέσεις των Special, με είσοδο από τη 2η πεζογέφυρα, πέταλο και ανατολική κερκίδα με είσοδο από τη 1η πεζογέφυρα.

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 12 ετών, για τους κατόχους καρτών διαρκείας και για τα Α.Μ.Ε.Α.

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) ενημερώνει για τα εξής:

– Για την 19η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Football League, μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 15:00 στο 24210 60350 & 24210 34507, και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους. Ακολούθως, και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα και η είσοδος τους θα γίνεται από τη 1η πεζογέφυρα. Τα άτομα με κινητικά προβλήματα θα εισέρχονται από τη κεντρική πύλη του σταδίου και εν συνεχεία από την είσοδο των VIP.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά από αύριο, Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013, από τα εξής σημεία:

– ΓΡΑΦΕΙΑ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τηλ: 24210 60350 (για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων)

Εισιτήρια των 7€ ευρώ:

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ: 24210 20 720

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ: 24210 53 749

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 80, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ: 24210 32 110

– Γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων AUSTRIAN BOYS, Aγ. Δημητρίου 19, Βόλος, τηλ: 24212 12233

Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013, η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου δύο ώρες πριν την έναρξή του (από τις 13:00).

Μίνι εισιτήρια διαρκείας

Κανονικά και με μεγάλη προσέλευση συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου από την περασμένη Δευτέρα έχει προβεί στη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τους εναπομείναντες αγώνες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με έκπτωση 50% επί της αρχικής τιμής.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

GOLD 250 € με δωρεάν στάθμευση στο εσωτερικό parking του σταδίου SILVER 150 € με δωρεάν στάθμευση στο εσωτερικό parking του σταδίου SPECIAL 100 € στην σκεπαστή κερκίδα (άνω & κάτω διάζωμα) RED FANS 75 € στην Ανατολική κερκίδα και στο Νότιο πέταλο RED BENEFIT 50 € για γυναίκες – παιδιά και ανέργους

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνετε ως εξής…

από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 9:00 – 15:00από τα γραφεία της ΠΑΕ στο κέντρο της πόλης, Εργατικού κέντρου 7 με Δημητριάδος, απογευματινές ώρες από τις 18:00 – 21:00. Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλέφωνα της ΠΑΕ: 24210 34507 – 24210 60350″.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου