ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Περιμένουμε τον νέο προπονητή»

περιμένουμε-τον-νέο-προπονητή-37113

Εν αναμονή του νέου του προπονητή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως παραδέχτηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα στο Ανθή Καραγιάννη.

Αναφερόμενος δε στο αγωνιστικό κομμάτι τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των νέων παικτών του.

«Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν προπονητή για το μέλλον της ομάδας. Εγώ και τα παιδιά που είμαστε στο τιμ, προσπαθούμε για το παρόν. Προσπαθούμε να ετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα για το επόμενο ματς. Αν έρθει ο νέος προπονητής, καλώς να έρθει και ξέρουμε ότι θα είναι υψηλών προδιαγραφών προπονητής και ο σκοπός είναι να βοηθήσει την ομάδα.

Όσο είμαστε στην αναμονή της άφιξης του νέου προπονητή, εμείς που είμαστε στην ομάδα, είμαστε υποχρεωμένοι να προετοιμάζουμε την ομάδα για τους επόμενους αγώνες», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Για την εικόνα της ομάδας του στον αγώνα του «Ανθή Καραγιάννη» επισήμανε: «Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν να εξασφαλίσουμε την πρόκριση παρά το 2-0 που είχαμε από το πρώτο παιχνίδι. Δεύτερος στόχος μας ήταν να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που είχαν καιρό να αγωνιστούν.

Να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται. Ελέγξαμε το παιχνίδι στο πρώτο μέρος και νομίζω ότι με το που πετύχαμε το 1-0 τέλειωσε η υπόθεση πρόκριση. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα. Ίσως να οφείλεται και στο γήπεδο, το οποίο θύμιζε το γήπεδο που παίξαμε την Κυριακή στην Θράκη. Προχωράμε στην επόμενη φάση. Σκοπός μας είναι να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Αναφορικά με τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα ανέφερε: «Έμειναν για αρκετό χρονικό διάστημα μέσα στο παιχνίδι και όσο είχαν δυνάμεις έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα παιδιά από αυτά δεν είχαν παίξει ένα ολόκληρο 90λεπτο. Έμεινα ευχαριστημένος».

zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου