ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Καβάλα ο Ολυμπιακός

στην-καβάλα-ο-ολυμπιακός-37490

Σήμερα στις 8 μ.μ. στη ρεβάνς του 2-0 για το Κύπελλο Ελλάδος

Ο Πίνο είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την Καβάλα, με τον Αντώνη Νικοπολίδη -εμμέσως πλην σαφώς- να του δίνει συγχωροχάρτι για ό,τι έγινε στην Κομοτηνή.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων με την απόφαση αυτή δείχνει ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια στην κόντρα που φάνηκε να ανοίγει με τον Κολομβιανό λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος που υπέπεσε.

Εκτός έμεινε ο Χοσέ Χολέβας ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική και αποφασίσθηκε να προφυλαχθεί, όπως απόντες θα είναι και οι τραυματίες Ιμπαγάσα και Φουστέρ. Ακόμα, εκτός είναι και ο Μάρκο Πάντελιτς με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά και ο Μανιάτης για λόγους ξεκούρασης.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι στην αποστολή, αλλά πρέπει να θεωρείται βέβαιη και η συμμετοχή του στην 18άδα, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά μετά την αποθεραπεία του από τον σοβαρότατο τραυματισμό του.

Την αποστολή για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου στην Καβάλα απαρτίζουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Κάρολ, Γιαννιώτης, Αμπντούν, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Λυκογιάννης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Αβ. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πίνο, Σιόβας. Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής, καθώς και οι τραυματίες, θα γυμναστούν σήμερα το πρωί στις 10:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Πάνοπλη η Καβάλα

Ο προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τραυματισμό ή τιμωρία και θα χρησιμοποιήσει ό,τι καλύτερο έχει στη διάθεσή του.

Η αποστολή που ανακοίνωσε μετά την προπόνηση της Τρίτης είναι η εξής: Αποστολίδης, Σουλογάνης, Παγώνης, Κοτίτσας, Γελαδάρης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Πακάλτσης, Κάργας, Τάσιτς, Ντουτσαρίδης, Ντος Σάντος, Μπρατσιάνι, Χλωρός, Εντιαγέ , Κούτεφ, Πλιάγκας, Ρεβυθόπουλος και Πάτο.

Ο ίδιος μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι τόνισε: «Για μας είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι λόγω και του σκορ (2-0) που έχουμε από τον πρώτο αγώνα αλλά το σίγουρο είναι ότι θα καταβάλλουμε την προσπάθεια που απαιτείται για να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια και φυσικά τις λίγες ελπίδες που υπάρχουν για την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας και θα δούμε τι έχουμε κάνει. Ο Ολυμπιακός ως γνωστών είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, μία από τις καλύτερες του πρωταθλήματος και θέλω να τονίσω ότι όπως στο πρώτο παιχνίδι κάναμε μία τεράστια προσπάθεια για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου