ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάνοπλος με Πιερικό ο Ολυμπιακός Βόλου

πάνοπλος-με-πιερικό-ο-ολυμπιακός-βόλο-37502

Την Κυριακή στις 3 μ.μ. θέλει συνέχεια στις νίκες

Την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου την ερχόμενη Κυριακή στις 3 μ.μ. φιλοξενώντας την ομάδα του Πιερικού στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League. Σήμερα ξεκινά η προετοιμασία των ερυθρόλευκων που αναμένονται πάνοπλοι κόντρα στην ομάδα της Κατερίνης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι ερυθρόλευκοι στα δύο τελευταία παιχνίδια που έδωσαν στο Πανθεσσαλικό μετρούν ισάριθμες επιτυχίες κερδίζοντας αρχικά με 2-0 τον Εργοτέλη και προσφάτως με 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης, ρίχνοντάς τον από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η εμφάνιση των παικτών του Σάββα Παντελίδη έχει σκορπίσει κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων που την ερχόμενη Κυριακή θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ξανά την ομάδα τους σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Αυτή τη φορά αντίπαλος θα είναι ο Πιερικός, που μπορεί να μην τρομάζει θεωρητικά όσο οι Εργοτέλης και Απόλλωνας, ωστόσο απαιτείται μεγάλη προσοχή προκειμένου να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για τον κυριακάτικο αγώνα θα ξεκινήσει επί της ουσίας σήμερα, μιας και χθες προπονήθηκαν μόνο οι νεοαποκτηθέντες όπως και οι τερματοφύλακες, με την τεχνική ηγεσία να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωρημένων λόγω καρτών.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και σήμερα, φθάσει από την ΕΠΟ και η κάρτα του Χρήστου Χατζηπαντελίδη, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Βόλου.

Ενισχύθηκε ο Πιερικός

Μετά τους Μανίκα, Μπελόσεβιτς, Πολίτη, Αποστολίδη και τους νεαρούς Μπαμίχα και Παπανικολάου, η ομάδα της Κατερίνης ολοκλήρωσε τον κύκλο της ενίσχυσής της με τον Νίκο Ιορδανίδη.

Πρόκειται για 25χρονο κεντρικό αμυντικό, που προορίζεται για να καλύψει το κενό του Χρήστου Καρτσαμπά και να συνθέσει την τετράδα στα μετόπισθεν με τους Ντόικιτς, Αποστολίδη και Νίκου.

Ο Ιορδανίδης αγωνίστηκε φέτος στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν στη Νάουσα (Δ΄ Εθνική) και απασχόλησε και άλλες ομάδες της Football League (είχε προταθεί σε Φωκικό και Θρασύβουλο), ενώ στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε Αναγέννηση Γιαννιτσών (πέντε χρόνια στη Γ΄ Εθνική ως αρχηγός, με συνολικά 99 παρουσίες και δυο γκολ), Πυργετό Λάρισας (Δ΄ Εθνική πέρυσι το δεύτερο εξάμηνο) και Αετό Σκύδρας (Γ΄ Εθνική πέρυσι το πρώτο εξάμηνο).

Ο Νίκος Ιορδανίδης υπέγραψε χθες το συμβόλαιό του με τον Πιερικό και τίθεται άμεσα στη διάθεση του Ντούσαν Μιτόσεβιτς, ο οποίος δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Στην τελευταία τους αγωνιστική οι μελανόλευκοι επιβλήθηκαν με 4-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών παίζοντας στην έδρα τους.

Μίνι εισιτήρια διαρκείας

Κανονικά και με μεγάλη προσέλευση συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου από την περασμένη Δευτέρα έχει προβεί στη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τους εναπομείναντες αγώνες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με έκπτωση 50% επί της αρχικής τιμής. Η διάθεση γίνεται από τις 9π.μ. ως τις 4μ.μ. καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και τις επόμενες ημέρες θα διατίθενται και από τα κεντρικά γραφεία από τις 6μ.μ. ως τις 9μ.μ..

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

GOLD 250 € με δωρεάν στάθμευση στο εσωτερικό parking του σταδίου SILVER 150 € με δωρεάν στάθμευση στο εσωτερικό parking του σταδίου SPECIAL 100 € στην σκεπαστή κερκίδα (άνω & κάτω διάζωμα) RED FANS 75 € στην Ανατολική κερκίδα και στο Νότιο πέταλο RED BENEFIT 50 € για γυναίκες – παιδιά και ανέργους Εναλλακτικοί τρόποι αγοράς: Τηλεφωνικά στο τηλ. 2421060350 με αντικαταβολή (δωρεάν παράδοση).

Δωρεάν είσοδος για Α.Μ.Ε.Α.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δείχνοντας για ακόμη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο ανακοινώνει ότι από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα, Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός, και μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, η είσοδος για τα Α.Μ.Ε.Α. θα είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκε χθες και επίσημα από τη Football League το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου να αγωνίζεται όπως αναμένονταν την Κυριακή στις 3 μ.μ. με τον Πιερικό. Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου με το παιχνίδι της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στη Football League:

Παρασκευή 1/2

Γιαννιτσά – Ηρακλής (15:00, OTE TV)

Κυριακή 3/2

Επανομή – Καλλονή (14:00)

Δόξα Δρ. – Νίκη Β. (15:00)

Λάρισα – Φωκικός

Καλλιθέα – Βύζας

Πανσερραϊκός – Καβάλα

Ηρακλής Ψ. – Εθνικός Γαζώρου

Ολυμπιακός Β. – Πιερικός

Εργοτέλης – Παναχαϊκή (17:00)

Απόλλων Σμ. – Παναιτωλικός (18:00, OTE TV)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου