ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι μεταγραφές 8… και το μυαλό στο ματς!

οι-μεταγραφές-8-και-το-μυαλό-στο-ματς-41142

Ο Ολυμπιακός μετά τον Ολίσε παίρνει και Χατζηπαντελίδη και αύριο παίζει με Απόλλωνα

Με το μυαλό στον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα -και συνεχίζοντας τη μεταγραφική ενίσχυση- ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει και με περισσότερο κόσμο και νέο προπονητή τον Σάββα Παντελίδη τη νέα αγωνιστική αρχή.

Επιμελεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε χθες την έβδομη χειμερινή μεταγραφή του που είναι ο Νιγηριανός Εγκούτου Tσουκγουάμα Ολίσε, ο οποίος προστίθεται στους Μάριο Μπρέσκα, Ηλία Σολάκη, Πάτρικ Ογκουνσότο, Θανάση Κωστούλα, Κώστα Καπετάνο, Δημήτρη Πετκάκη και αναμένεται και ο Χρήστος Χατζηπαντελίδης.

Ο Νιγηριανός Εγκούτου Tσουκγουάμα Ολίσε που την περασμένη Κυριακή αγωνίστηκε στο Πανθεσσαλικό με τη φανέλα της Παναχαϊκής είναι 31 ετών, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και στο παρελθόν έχει φορέσει στη Γαλλία τις φανέλες των Μονπελιέ και Νανσί.

Επίσης έπαιξε στο Βέλγιο με την Λα Λουβιέρ, στην Αγγλία στην ΚΠΡ για να ακολουθήσει στην Ελλάδα ο Πανθρακικός, ο Εργοτέλης και η Παναχαϊκή. Σήμερα αναμένεται να κλείσει και το θέμα της μεταγραφής για τον Χρήστο Χατζηπαντελίδη, ο οποίος από χθες είναι ελεύθερος από τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός καλύπτει την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ μπορεί να παίξει και πίσω από τον σέντερ φορ. Ο Χατζηπαντελίδης από την περίοδο 2011-12 αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στη Νίκη Βόλου την περίοδο 2007-08, έχοντας 27 συμμετοχές και 13 γκολ, στην Καβάλα, στον Θρασύβουλο και στη Δόξα Δράμας.

Αύριο στις 3 μ.μ. ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια της περιόδου, αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα ο οποίος είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία, μαζί με τη Νίκη και τον Εργοτέλη.

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, διότι δεν έχει άλλα περιθώρια να χάσει κι άλλους βαθμούς στην έδρα του, γεγονός που τον θα αφήσει πολύ πίσω από τη διεκδίκηση της ανόδου. Γι’ αυτό το λόγο η προσπάθεια του τεχνικού Σάββα Παντελίδη θα είναι να κάνει τονωτική ένεση στους παίκτες του και να διορθώσει κάποια πράγματα στο κέντρο και την επίθεση.

Δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει Καπετάνο, Ογκουνσότο και Μπρέσκα από την αρχή του αγώνα και ανάλογα να χρησιμοποιήσει και άλλους ποδοσφαιριστές. Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής, ενώ χαλάρωμα θα γίνει σήμερα, οπότε ο κ. Παντελίδης θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα έχει μαζί του στο παιχνίδι της Κυριακής.

Προπώληση εισιτηρίων

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 στις 15:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Σμύρνης.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα είναι 50, 30, 7 ευρώ και έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

– 50 Ευρώ, θέσεις VIP, με είσοδο από τη Θύρα 21

– 30 Ευρώ, (θέσεις επισήμων-Silver), με είσοδο από τις Θύρες 25 και 16

– 7 Ευρώ, (άνω διάζωμα στο στέγαστρο και γενικά στις θέσεις των Special, πέταλο και ανατολική κερκίδα), με είσοδο από τη 1η και 2η Πεζογέφυρα.

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 12 ετών και για τους κατόχους καρτών διαρκείας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: TA EIΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ 50€ ΚΑΙ ΤΩΝ 30€ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ VIP GOLD KAI SILVER ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΤΗΛ: 24210 60350.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινήστε από τα εξής σημεία:

– ΓΡΑΦΕΙΑ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τηλ: 24210 60350 (για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων)

Εισιτήρια των 7€ ευρώ:

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ: 24210 20 720

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ: 24210 53 749

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 80, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ: 24210 32 110

– Γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων AUSTRIAN BOYS, Aγ. Δημητρίου 19, Βόλος, τηλ: 24212 12233

Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου δύο ώρες πριν την έναρξή του (από τις 13:00).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου