ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου 2 – 0

αστέρας-τρίπολης-ολυμπιακός-βόλου-2-0-42671

Τη νίκη με 2-0 πήρε ο Αστέρας Τρίπολης στον επαναληπτικό των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας επί του Ολυμπιακού Βόλου για να βρεθεί στα προημιτελικά.

Έχοντας αποσπάσει την ισοπαλία με 1-1 στο Βόλο απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό, ο Αστέρας Τρίπολης ήθελε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες φιλοξενώντας τους Βολιώτες στην Αρκαδία για τον επαναληπτικό.

Στόχος της ομάδας του Σάκη Τσιώλη ήταν μόνο η πρόκριση για να συνεχίσει νικηφόρα μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τρίποντο επί του ΠΑΟΚ για να διατηρηθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η νίκη με 2-0, ήρθε εύκολα στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης, όταν και η Τρίπολη ανέβασε ρυθμό με τον Βόλο να μην μπορεί να ακολουθήσει. Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις προς την αντίπαλη εστία.

Στην επανάληψη η ομάδα του Σάκη Τσιώλη μπήκε δυνατά και έτσι «καθάρισε» την πρόκριση. Στο 62’ μετά από κόρνερ ο Ντε Μπλάσις σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Φόρμικα ο οποίος με μία μακρινή σέντρα σουτ στο 76’ και λάθος του Σταυράκη έκανε το 2-0 που «κλείδωσε» την πρόκριση για την ομάδα του.

onsports.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου