ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου: «Σύννεφα» για Παπαδόπουλο ;

ολυμπιακός-βόλου-σύννεφα-για-παπαδ-45305

Έντονη φημολογία που θέλει τον Σούλη Παπαδόπουλο να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες.

Η εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου στα Ψαχνά μόνο ικανοποίηση δεν έφερε στις τάξεις της διοίκησης, αλλά και του κόσμου της ομάδας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι υποψήφιος να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και ήδη υπάρχουν σενάρια για τον αντικαταστάτη του, με τον Σάββα Παντελίδη να είναι ψηλά στη λίστα.

Ο ίδιος ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, πάντως, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια, δεν έδειξε να έχει αντιληφθεί πως υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από την ομάδα. «Η ομάδα φτιάχτηκε τέλη Αυγούστου. Οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν. Το μεγαλύτερο μπράβο στον κόσμο μας», είπε μεταξύ άλλων ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Όσο για το παιχνίδι, ανέφερε: «Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο β’ ήμασταν πολύ καλύτεροι και πιέσαμε τον αντίπαλο. Από μία στημένη που δεν ήταν φάουλ φάση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά ο διαιτητής σταμάτησε το παιχνίδι στο 80’ με αποκορύφωμα τα δύο λεπτά καθυστέρηση. Η προσπάθεια του αντίπαλου ήταν αξιόλογη. Ο Σολάκης ήταν άρρωστος, ο Ογκουνσότο σχεδιάστηκε να μπει στο δεύτερο μέρος αλλά είχε προλάβει ο αντίπαλος να προηγηθεί».

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου