ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής Ψαχνών 1-1

ολυμπιακός-βόλου-ηρακλής-ψαχνών-1-1-45363

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο στην Εύβοια, ο τοπικός Ηρακλής έφτασε κοντά στη νίκη που θα τον ανέβαζε ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία, αλλά ο φορ των φιλοξενούμενων είχε διαφορετική άποψη.

Το γήπεδο του Ηρακλή Ψαχνών έζησε… μεγάλες στιγμές καθώς η προσέλευση του κόσμου έσπασε όλα τα ρεκόρ, ενώ το «παρών» έδωσαν και 300 οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, που είδαν τελικά την ομάδα τους να μένει «όρθια» κόντρα στον τρίτο της βαθμολογίας, χάρη σε έναν από τους παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο με σκοπό να κάνουν τη διαφορά.

Οι γηπεδούχοι πάντως ήταν αυτοί που από το ξεκίνημα είχαν ως στόχο να βάλουν το γρήγορο γκολ και να πάρουν τα ηνία του ματς, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο παρά τις ευκαιρίες που είχαν με Σεοταχούλ κι Αμέντολα, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορούσε να έχει πάρει προβάδισμα με τον Μπακαγιόκο, ωστόσο σπατάλησε την καλύτερη φάση του ματς στο 41’ κι οι δυο ομάδες πήγαν χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια.

Αν και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε πιο δυνατά στο ματς, το γκολ ήρθε τελικά για τον Ηρακλή Ψαχνών. Στο 64’ ο Μπαράνκος εκτέλεσε φάουλ και ο Δήμου σηκώθηκε ψηλότερα από όλους για να νικήσει τον Γκίτκο με κεφαλιά και να ανοίξει το σκορ, γεμίζοντας με ενθουσιασμό τους φιλάθλους που περίμεναν τη νίκη.

Εν τέλει, αυτή δεν ήρθε αφού η αλλαγή που έκανε στο ημίχρονο ο Σούλης Παπαδόπουλος απέδωσε καρπούς στο 79’. Ο Ογκουνσότο είχε πάρει τη θέση του Μπακαγιόκο και χτύπησε στο κατάλληλο σημείο, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του, έτσι ώστε να δώσει το βαθμό στον Ολυμπιακό Βόλου. Έτσι, ο Ηρακλής Ψαχνών είναι μεν τρίτος με 28 βαθμούς, ισοβαθμεί όμως με τον Εργοτέλη που θα αγωνιστεί τη Δευτέρα (21/01) με τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο. Από την πλευρά της η ομάδα της Μαγνησίας, έφτασε τους 22 βαθμούς κι είναι στη δέκατη θέσης της βαθμολογίας…

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Δήμου, Μήτσης, Λιόσης, Ρούτσης, Γκέρσον, Αμέντολα (46’ Βανγκελί), Μπάρανκος, Σέγκος.

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Κατσιαρός, Γόγολος (43’ λ.τ Παλαιολόγος), Γκότοβος, Καρράς, Μπολάτι, Τσιάτσιος, Μπρέσκα, Γιενγκά, Μπακαγιόκο, Ογιαρμπίντε (46’ Ογκουνσότο).

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου