ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για… να έχει συνέχεια

για-να-έχει-συνέχεια-45630

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Να έχει συνέχεια στο καλό ξεκίνημα του 2013 επιδιώκει ο Ολυμπιακός που θέλει την πέμπτη φετινή νίκη του στο πρωτάθλημα και τη δεύτερη εκτός έδρας αύριο στα Ψαχνά κόντρα στον Ηρακλή…

Ενώ η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου θα συνεχισθεί, το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών εκτός έδρας απασχολεί πλέον τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και τον κόσμο του.

Το αυριανό ματς για τον Ολυμπιακό θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς στην περίπτωση που το βολιώτικο συγκρότημα φύγει από τα Ψαχνά με τους τρεις βαθμούς θα βρεθεί σίγουρα, μετά από αρκετές αγωνιστικές, στην πρώτη επτάδα του πρωταθλήματος, αλλά και με την περαιτέρω ενίσχυση που θα υπάρξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας βάζει πλώρη για πολύ ψηλά.

Με νίκη στα Ψαχνά ο Ολυμπιακός θα φτάσει τους 24 βαθμούς και μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος θα κληθεί να δώσει τρία ματς στο Πανθεσσαλικό (με Απόλλωνα Σμύρνης, Πιερικό και Καλλονή) και ένα εκτός έδρας με Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο». Αν καταφέρει και αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα, πράγμα που μπορεί να το κάνει, πλέον, τότε σύντομα θα δούμε τους «ερυθρόλευκους» να φιγουράρουν στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Πάντως αύριο αντίπαλος είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία παραμένει αήττητη για 13 αγωνιστικές, ενώ προπονητής του Ηρακλή, ως γνωστόν, είναι ο Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος ξεκίνησε φέτος τη χρονιά ως τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Ηρακλής Ψαχνών προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ενώ και ο Ολυμπιακός εκτός έδρας έχει να κερδίσει από τη μέρα που κέρδισε την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των Ανιέτε και Πινδώνη. Ο πρώτος είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς (τέσσερις κίτρινες κάρτες), ενώ ο δεύτερος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και θα απουσιάσει μία αγωνιστική.

Όμως θα υπάρχουν κι άλλα νέα πρόσωπα αφού το δελτίο του Θανάση Κωστούλα (νο 5) εκδόθηκε από την ΕΠΟ και έτσι ο έμπειρος αμυντικός θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την Χαλκίδα, εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ηρακλή στα Ψαχνά.

Παραμένει, ωστόσο, άγνωστο αν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, από τη στιγμή που θα έχει μόλις τέσσερις προπονήσεις με την ομάδα. Το πιθανότερο είναι να καθίσει στον πάγκο.

Στην αποστολή θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά και ο Δημήτρης Πετκάκης,(νο 31) με τον έμπειρο αμυντικό να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα

Στο μεταξύ ως γνωστό ανακοίνωση με την οποία καλούν όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Β. να ταξιδέψουν στα Ψαχνά για τον αγώνα του Ολυμπιακού Β. με δικά τους μέσα, καλούν οι Οργανωμένοι Aystrian Boys, Vatos Locos και Μυρμιδόνες. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Κανείς δεν μας σταματά… Όλοι στα Ψαχνά !Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, ότι λόγω απαγόρευσης της αστυνομίας (γιατί άραγε;;;), δεν θα πραγματοποιηθεί οργανωμένη μετάβαση με λεωφορεία για τον αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Παρ’ όλα αυτά καλούμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου να μεταβούν στα Ψαχνά με τα δικά τους μεταφορικά μέσα και όλοι μαζί να βρεθούμε κοντά στην ομάδα μας και σε αυτό το παιχνίδι. Όλοι μαζί, για να δημιουργήσουμε στο γήπεδο των Ψαχνών μια δυναμική κερκίδα και να βοηθήσουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου να κερδίσουν και αυτό το παιχνίδι.

Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού Βόλου ξεκίνησε και κανείς δεν θα μας σταματήσει να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας. Όλοι στα Ψαχνά! Παίρνουμε το διπλό και συνεχίζουμε… αναφέρουν.

Red Eagles Αγριάς: Ολοι στα Ψαχνά

Ανακοίνωση – κάλεσμα για τον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου στα Ψαχνά εξέδωσαν οι Red Eagles Αγριάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Την Κυριακή η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός Βόλου, παίζει στα άγνωστα Ψαχνά. Υποχρέωση όλων μας είναι να δώσουμε το παρών εκεί. Έχει – δεν έχει εκδοτήριο, έχει – δεν έχει εισιτήρια, έχει – δεν έχει κερκίδες, πέσει – δεν πέσει η γέφυρα εμείς θα είμαστε εκεί, γιατί είμαστε Βολιώτες Αυστριακοί.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας τη Κυριακή, να… ταξιδέψουν στην Εύβοια να πάρουμε με το έτσι θέλω τους 3 βαθμούς.

Ραντεβού στη μία η ώρα στη γέφυρα της Χαλκίδας για φωτογραφίες.

“Βόλε θυμήσου, όλη η Αγριά μαζί σου”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου