ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπέγραψε ο Κωστούλας, έρχεται ο Καπετάνος

υπέγραψε-ο-κωστούλας-έρχεται-ο-καπετά-47684

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την Κυριακή στις 3 μ.μ. με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών θα δοθεί η συνέχεια στο πρωτάθλημα της Football League για τον Ολυμπιακό. Υπέγραψε ο Θανάσης Κωστούλας, αναμένεται και ο Κώστας Καπετάνος.

Ο Θανάσης Κωστούλας έλυσε όπως αναμενόταν το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης και έτσι ο έμπειρος Βολιώτης αμυντικός είναι έτοιμος να ντυθεί εκ νέου στα ερυθρόλευκα της γενέτειράς του μετά από θητεία σε Καλαμάτα, Ολυμπιακό Πειραιώς, Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης, όπου δεν υπολογιζόταν από τον Σάκη Τσιώλη.

Χθες ο 36χρονος αμυντικός που έχει πανηγυρίσει στην καριέρα του τίτλους και διακρίσεις ενώ έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Ελλάδος βρέθηκε στα γραφεία των Αρκάδων προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του και σήμερα βρέθηκε στον Βόλο υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 χρόνου με την ομάδα του Ολυμπιακού με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θανάση Κωστούλα».

Παράλληλα παράταση παίρνει το θέμα του 28χρονου Κώστα Καπετάνου μιας και ο πρώην ερυθρόλευκος μέσος έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος του Άρη που πήγε μετά τον Ολυμπιακό και περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης, ώστε στη συνέχεια να υπογράψει με τη σειρά του στους Βολιώτες με τους οποίους πανηγύρισε την άνοδο στη Super League το 2010 και αγωνίστηκε σε αυτή σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει και τρία τέρματα την περίοδο 2010/11.

Η προετοιμασία

Μετά την επιβλητική νίκη των ερυθρόλευκων την περασμένη Κυριακή επί του Εργοτέλη στο Πανθεσσαλικό σειρά παίρνει ο αγώνας των Ψαχνών, όπου αντίπαλος της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου θα είναι ο Ηρακλής του Γιώργου Βαζάκα.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις διοικητικές αλλαγές αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις η ομάδα του Βόλου θέλει να συνεχίσει στις νίκες μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 8η θέση με 21 βαθμούς τη στιγμή που ο προσεχής του αντίπαλος βρίσκεται σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή έχοντας 27.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων συνεχίστηκε και χθες με την τεχνική ηγεσία να βλέπει τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή να κοντράρονται με την ομάδα Νέων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και τους υπόλοιπους να ακολουθούν κανονικά την προπόνηση.

Από το παιχνίδι της Κυριακής θα απουσιάσουν οι Ανιέτε και Πινδώνης, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι με τον πρώτο να έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και τον δεύτερο να έχει αποβληθεί στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, αντικρίζοντας δύο κίτρινες κάρτες.

Στόχος των ερυθρόλευκων είναι να πάρουν την Κυριακή την πέμπτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και δεύτερη μακριά από το Πανθεσσαλικό. Η δυσκολία της αναμέτρησης είναι γνωστή μιας και ο Ηρακλής Ψαχνών μετά και το εκτός έδρας διπλό επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών παραμένει πλέον αήττητος για 13 αγωνιστικές (τελευταία ήττα στην 3η αγωνιστική από τον Εργοτέλη), έχοντας στον πάγκο του τον Γιώργο Βαζάκα που φέτος ξεκίνησε από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου και έτσι γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι έχει να περιμένει.

Βέβαια ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει αλλάξει φιλοσοφία μετά και τις προσθήκες των Σολάκη, Ογκουνσότο και Μπρέσκα, αποκτώντας ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού με έμφαση την επίθεση δίχως όμως να αμελεί και την άμυνα.

Ο Ηρακλής Ψαχνών

Για το παιχνίδι της Κυριακής από τη διάθεση του Γιώργου Βαζάκα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Πλάτανος με τον Μήτση να επιστρέφει αφού εξέτισε στον αγώνα με τα Γιαννιτσά. Παράλληλα, ανησυχία υπάρχει για την κατάσταση του Ιβάν Γέσιτς αφού ακόμα ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και δεν είναι βέβαιο πως θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Τέλος, ξεπεράστηκαν οι όποιες δυσκολίες υπήρχαν στην περίπτωση του Πούλγκα και ο Ισπανός θα εκδώσει κανονικά δελτίο με τον Ηρακλή, αποτελώντας πιθανότατα και την τελευταία προσθήκη της ομάδας για τον Ιανουάριο, μετά τους Μήτση, Δήμου, Πλάτανο, Μπαράνκος, Σεοταχούλ και Αμέντολα.

Η ομάδα της Εύβοιας κρυφοκοιτάζει την άνοδο μιας και μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Γιαννιτσά ο προπονητής του Ηρακλή δήλωσε ότι: «Είναι η πιο σημαντική νίκη από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Αυτοί οι τρεις βαθμοί, σε συνδυασμό με τους αγώνες που έχουν δώσει οι άλλες ομάδες της κορυφής, μας δίνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το όνειρο. Είτε αυτό έρθει μέσω απ’ ευθείας ανόδου, είτε με μπαράζ. Η ισοφάριση, το πέναλτι, η αποβολή και το γεγονός ότι το γυρίσαμε πάλι το ματς, είναι ένα κομμάτι της ομορφιάς του ποδοσφαίρου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου