ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μποτσιβάλης: Ολοι ξέρουν ποιος με πιέζει!

μποτσιβάλης-ολοι-ξέρουν-ποιος-με-πιέζ-56240

Ζητούμενο είναι η ηρεμία
– Με πληρωμές στον Ολυμπιακό από τον Π. Μποτσιβάλη

Με ζητούμενο την ηρεμία και με πληρωμές παικτών θέλουν να κοπάσει η διοικητική ένταση των τελευταίων ημερών στον Ολυμπιακό, αφού από τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Π.Μποτσιβάλη έγινε σαφές ότι συνεχίζει στην ηγεσία της ομάδας.

Χθες ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου έκανε τα λόγια του πράξη και όπως είχε προαναγγείλει πλήρωσε τους παίκτες μισθούς και δώρο Χριστουγέννων, ενώ έχει εξοφλημένα και τα συμβόλαια των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Υπάρχουν βέβαια και παίκτες με τα "βαριά" συμβόλαια που έχουν πάρει ένα μεγάλο μέρος των δόσεων, ενώ αναμένεται να συμβεί το ίδιο και με τους Μπολάτι, Ογιαρμπίντε και Γιενγκά, οι οποίοι επιστρέφουν από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Η κίνηση αυτή ήρθε τη στιγμή που η αμφισβήτηση στις οικονομικές δυνατότητες του μεγαλομετόχου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β., κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, είχε γίνει εντονότατη, τόσο από μερίδα φιλάθλων, όσο και με ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

Ο Π. Μποτσιβάλης θέλει μέσα από αυτές τις κινήσεις να περάσει στην αντεπίθεση και να δείξει πως μπορεί να σηκώσει το βάρος της ΠΑΕ και να την οδηγήσει ψηλότερα

Ακόμη ο Π. Μποτσιβάλης με χθεσινές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡfm Μαγνησίας ανέφερε: "Όλος ο Βόλος ξέρει από ποιον δέχομαι πόλεμο" μιλώντας και προαναγγέλλοντας τις πληρωμές για να επανέλθει η ηρεμία.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είχε και δεν έχει κανένα πρόβλημα και είπε πως είναι έτοιμος να δεχθεί οποιαδήποτε πρόταση που δεν θα έχει εκβιασμό και κουτσομπολιό. Επιθυμεί να υπάρχει μία ομάδα ενισχυμένη και δεμένη χωρίς γκρίνια.

Τόνισε ότι προκύπτουν προβλήματα πριν από μεγάλους αγώνες και ότι για να στηρίξει την ομάδα, "καθαρίζει" όλες τις υποχρεώσεις με πληρωμές σήμερα κι αύριο, πρώτα σε ποδοσφαιριστές, έπειτα σε τεχνικούς και στο προσωπικό της ΠΑΕ. "Το 50% των παικτών θα πληρωθεί " πρόσθεσε και αποκάλυψε ότι δέχεται πόλεμο.
"Όλος ο Βόλος γνωρίζει από πού είναι ο πόλεμος που δέχομαι, δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος αλλά δεν είναι για το καλό της" είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο κ. Μποτσιβάλης ζήτησε τη στήριξη όλου του κόσμου. Όσον αφορά στη διοίκηση, είπε ότι η διοίκηση Πρωτοδικείου θα αντικατασταθεί από πραγματική στις 31 του μηνός με τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ κι έφυγε μόνο ένα άτομο από αυτά που υπολόγιζε για τη στελέχωσή της.

Ακόμη, απάντησε τις αιτιάσεις του Τάκη Γιαννόπουλου, λέγοντας ότι ο πρώην τεχνικός διευθυντής ήταν ενήμερος για την αλλαγή προπονητή που ξεκίνησε μετά το ματς με το Βύζαντα και ότι οι παίκτες που μετέβησαν στη Λατινική Αμερική, είχαν εισιτήρια επιστροφής πληρωμένα από την ΠΑΕ.

Τέλος, τόνισε ότι ο Τσιάτσιος ζήτησε να φύγει αλλά δεν του χρωστάει λεφτά ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως και ο Παππάς που μετέφερε επιθυμία να επιστρέψει στα μέρη του και πήγε σε διπλανή ομάδα, όπως ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του προέδρου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Άμεσα πάντως υπήρξε απάντηση του Τάκη Γιαννόπουλου, ο οποίος μεταξύ των άλλων είπε: "Είχα ενημερώσει ότι πριν φύγουν οι ποδοσφαιριστές για την Αργεντινή, ήθελαν κάποια χρήματα, διότι τα εισιτήριά τους ήταν για το Μπουένος Άιρες, αλλά ο Ογιαρμπίδε και ο Μπολάτι πήγαιναν σε Ουρουγουάη και Κόρδομπα αντίστοιχα.

Για τον Ντεβάλις πλήρωσα 1.100 ευρώ από την τσέπη μου για τα εισιτήρια επιστροφής του μετά τη λύση συνεργασίας. Ο Ογιαρμπίδε πήρε 700 ευρώ πριν τις γιορτές για να πάει στην Αργεντινή αλλά δεν του έφθασαν. Ενημέρωσα την ομάδα. Δεν του έστειλαν επιπλέον χρήματα και με έπαιρνε η γυναίκα του και έκλαιγε στο τηλέφωνο. Εγώ έστειλα 400 ευρώ για να μπορέσει να γυρίσει ο παίκτης. Έχω τις αποδείξεις και δεν έχω μάθει να λέω ψέματα.

Όσον αφορά στον προπονητή, μετά το ματς με τον Βύζαντα, είπα στον κ. Μποτσιβάλη ότι δεν θέλω να αλλάξουμε τον κ. Βαζάκα, ότι δεν συμφωνώ".

Στο μεταξύ και ο Δ. Καραγιάννης, ως εκπρόσωπος του υποψήφιου πολυμετοχικού σχήματος, τόνισε πως 200.000€ είναι η προσφορά της ομάδας των Βολιωτών επιχειρηματιών για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών που ανήκει στον κ. Μποτσιβάλη και ανέφερε πως σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ο κ. Μποτσιβάλης από την τσέπη του έχει βάλει 50.000€.

– H Απάντηση Δ. Καραγιάννη
Στην ανακοίνωση Μποτσιβάλη για τον Ολυμπιακό

Απάντηση στην ανακοίνωση Μποτσιβάλη δόθηκε από τον Δ. Καραγιάννη όπου αναφέρονται τα εξής:

«Γνωρίζοντας καλά ότι γίνομαι κουραστικός, αντιπαρερχόμενος την προσωπική επίθεση, ξέροντας από παιδί το ότι "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες" και αντιλαμβανόμενος απόλυτα την παραληρηματικότητα της από 3/1/2013 ανακοίνωσης του προέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, σημειώνω:

«Τα λεφτά που προτάθηκαν να μου δοθούν δεν είναι τετραπλάσια αυτών που ξόδεψα αλλά ούτε καν πλησιάζουν αυτά που ξόδεψα».
Τα πράγματα είναι απλά. Έξοδα μείον έσοδα, το αποτέλεσμα είναι ότι ξοδέψατε πάνω από 50.000 ευρώ;

«Όταν τους ενημέρωσα για τις προκαταβολές των μεταγραφών, μου είπαν ότι το ποσό αυξάνεται παράλογα και άδικα και για τούτο το λόγο σταμάτησα τις πληρωμές.»

Μέγα ψέμα. Ουδέν αναληθέστερον τούτου. Δεν μπορείτε να βγάζετε τρελούς πέντε νοματαίους. Πότε ελέχθη αυτό; Όταν φύγαμε; Προφανώς… Κι αλήθεια, όμορφη δικαιολογία για να σταματήσει κάποιος τις πληρωμές…

«Εγώ προτίθεμαι εντός 2 ακριβώς ημερών να κάνω πλήρη εξόφληση όλων των ποσών (ποσά τα οποία οι εύρωστοι επενδυτές θέλουν απλώς να αναλάβουν και όχι να εξοφλήσουν άμεσα).»
Μακάρι. Σε δυο ακριβώς ημέρες.

Βέβαια κι άλλοι προτίθενται να κάνουν εγχειρίσεις ανοικτής καρδιάς, απλά δεν είναι γιατροί.
Σας ενόχλησε ο όρος "άμεση ανάληψη"; Θα προτιμούσατε το "άμεση εξόφληση"; Ε λοιπόν, θα είναι άμεση εξόφληση. Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν σας αφορά (το δυστύχημα βέβαια για την ομάδα είναι το ότι ούτε στο πρόσφατο παρελθόν σας αφορούσε…).

«…καλώ τον Κο Καραγιάννη που είναι προπάντων όλων φίλαθλος να φέρει τα ονόματα των παικτών στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας ώστε να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.»
Να σας φέρω τα ονόματα των παικτών; Να τα κάνετε τι; Σας εμπιστεύονται για να στελεχώσουν την ομάδα; Και στην τελική, πόσες προσφυγές θα έχει να πληρώνει ο Σύλλογος το καλοκαίρι; Και επίσης, το τεχνικό επιτελείο θα προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας;;; Εσείς τίποτα δεν θα κάνετε και πάλι;

«…Κύριε Καραγιάννη, εγώ είχα σκοπό την οικονομική εξυγίανση της ομάδος…»Αλήθεια, πότε προλάβατε και φέρατε την ομάδα σε θέση τέτοια, ώστε να απαιτείται η οικονομική της εξυγίανση;
«…όπως το γυναικείο μπάσκετ που με την έλλειψη υποδομής που του αφέθηκαν, καταρρέει.»

Απλά θα υπενθυμίσω ότι επί των ημερών μου η ομάδα του γυναικείου μπάσκετ στέφθηκε πρωταθλήτρια της Β’ Εθνικής και ανήλθε στην Α’ Εθνική Κατηγορία – πράγμα που θα γίνει και με τον ποδοσφαιρική ομάδα φέτος, εάν βέβαια μας αφήσετε να το πράξουμε.

«..χαίρομαι που χλευάζετε τα εξοπλισμένα και εξοφλημένα από άποψη εξοπλισμού γραφεία στο Πανθεσσαλικό που ενώ απέκτησε η ΠΑΕ δεν χρησιμοποίησε, για λόγους που γνωρίζετε εσείς προσωπικά καλύτερα από όλους.»

Το παραλήρημα συνεχίζεται… Πώς και γιατί θα έπρεπε να ξέρω, εγώ προσωπικά (sic) για τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό;;; Αναφερόμουν φυσικά στα άνευ θέρμανσης, άνευ ανελκυστήρα (και άνευ κοινοχρήστων βέβαια) διαστάσεων καμαρούλας μιας σταλιάς γραφεία της οικοδομής της οδού Εργατικού Κέντρου.

«Όσον αφορά τα επαγγελματικά ταξίδια του Προέδρου, δεν νομίζω να όφειλα να σας δώσω αναφορά και να προσαρμόσω τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στα δικά σας τελεσίγραφα.»

Υπήρξε ή όχι κ. Μποτσιβάλη ρητή δέσμευση εκ μέρους σας για απάντηση σας στην πρόταση μας για την Τετάρτη, 2/1/2013;;; Έξι μάρτυρες, του υιού σας συμπεριλαμβανομένου, δεν αρκούν;;; Έλεος… Όσο για τα "τελεσίγραφα", τι να πει κανείς… Από τη μια συμφωνείτε ότι ο «χρόνος όντως πιέζει», και από την άλλη ονομάζετε την ρητή σας χρονικά δέσμευση περί απάντησης "τελεσίγραφο" δικό μας… Έλεος ξανά…

«Επίσης να αναφέρω πως το 11% το αγόρασα, δεν μου το χαρίσατε και για το υπόλοιπο πλήρωσα τους φόρους και ότι πρέπει επιτέλους αυτός ο κόσμος να μάθει και άλλες αλήθειες αφού ξεκινήσαμε…»
Ξεκινήσατε τις αλήθειες; Το 11% του κ. Τόρη το πληρώσατε; Πολύ θα ήθελα να σας ακούσω σε αντιπαράθεση με τον κ. Τόρη γαι το θέμα αυτό.

Τόσο γι’ αυτό, όσο και για την πληρωμή της εφορίας των υπολοίπων μετοχών, είμαι σε θέση να γνωρίζω καλά από τους άτυχους "πρωταγωνιστές" εκείνων των μαύρων ημερών, κατά τις οποίες κάποιοι έτρεχαν πανικόβλητοι (δικαίως) ενώ άλλοι καπηλευόταν τις μετοχές της ομάδας, ότι ψεύδεστε.

Όντως παρουσιάστηκα αυτοβούλως αρχές Ιουλίου να βοηθήσω την ομάδα και εσάς προσωπικά. Μου απαντήσατε ότι θα με χρειαζόσασταν αμέσως μόλις η ομάδα κατατασσόταν σε κατηγορία. Με ξαναθυμηθήκατε τέλη Νοεμβρίου, όταν πια είχατε αρχίσει να μην πληρώνετε τις υποχρεώσεις σας. Γιατί τότε; Να σας απαντήσω ευχαρίστως εγώ. Για να με χρησιμοποιήσετε.

Αλήθεια,
Πώς περιμένατε να γυρίσουν οι ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό; Γιατί κωφεύσατε στα κελεύσματα, τα τηλεφωνήματα και τα γραπτά μηνύματα του κ. Τάκη Γιαννόπουλου ότι οι ποδοσφαιριστές σας δεν έχουν τα κόμιστρα ώστε να επιστρέψουν; Εάν ο κ. Γιαννόπουλος δεν τους έστελνε χρήματα για να βγάλουν τα εισιτήρια της επιστροφής τους, με ποιους θα συμπληρώνατε την ενδεκάδα για τον επόμενο αγώνα;

Παρόλα αυτά, περιμένω – και περιμένουμε – να κάνετε τις πληρωμές εντός δύο ημερών όπως υποσχεθήκατε, να παρουσιάσετε το δικό σας πλήρες πλάνο και το όραμα ανάπτυξης και τα ξαναλέμε, από κοντά ελπίζουμε αυτή τη φορά. Ευχόμαστε, για το καλό της ομάδας, να έχουμε πέσει τελείως έξω για εσάς. Αλλά φευ…»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου