ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωση των οργανωμένων φίλων του Ολυμπιακού Βόλου Εναντίον Διοίκησης και Αστυνομίας

ανακοίνωση-των-οργανωμένων-φίλων-του-72045

Από τις διοικήσεις των οργανωμένων φίλων του Ολυμπιακού Βόλου (Austrian Boys, Vatos Locos και Μυρμιδόνες) λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

« Για γέλια και για κλάματα!!! Για γιορτές και πανηγύρια και για… δήθεν σύσφιξη σχέσεων με μια ομάδα που εδώ και χρόνια επιχειρεί ανεπιτυχώς (όπως έγινε και αυτό το καλοκαίρι) να πλήξει με κάθε μέσο τον Ολυμπιακό Βόλου καλοί είμαστε!!!

Να οργανώσουμε όμως ένα αγώνα, ένα τοπικό ντέρμπι με βάση τα αυτονόητα και χωρίς να ξεφτιλιστούμε σε όλη την Ελλάδα… από ό,τι φαίνεται δεν μπορούμε!!!

Αυτό που αποφάσισαν στη σύσκεψη για τα μέτρα του αγώνα της Κυριακής η αστυνομία μαζί με τις διοικήσεις των δυο ομάδων… μόνο ως ανέκδοτο μας ακούγεται!!!

Αυτά που αποφάσισαν για τις κερκίδες που θα κάτσουν οι οπαδοί των δυο ομάδων δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ και σε κανένα γήπεδο του κόσμου!!! Να αναγκάζονται οι γηπεδούχοι να φύγουν από την κερκίδα που κάθονται συνήθως… επειδή θα έρθουν φιλοξενούμενοι οπαδοί!!!

Εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς της Νίκης.

Είναι όμως αδιανόητο η κερκίδα (ανατολική ευθεία) που οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου κάθονται σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας να παραμείνει άδεια!!! απλά και μόνο επειδή αποφασίστηκε να κάτσουν στο ένα πέταλο οι φιλοξενούμενοι οπαδοί της Νίκης.

Είναι αδιανόητο να παραμείνει άδεια μια κερκίδα την οποία θα δείχνει συνέχεια η τηλεοπτική κάμερα του καναλιού που θα μεταδώσει το παιχνίδι!!!
Αυτή είναι η εικόνα που θέλετε να έχει το τοπικό ντέρμπι του Βόλου στην Ελλάδα;;;

Αυτό θα είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!
Μόνο γέλιο… αλλά και θυμό!!! μας προκαλεί η συγκεκριμένη απόφαση και αποδεικνύει δυστυχώς ότι η διοίκηση της ομάδας μας αδυνατεί να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας μας και να εξυπηρετήσει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου.

Αποδεικνύει ακόμα ότι η Αστυνομία της Μαγνησίας είναι ΑΝΙΚΑΝΗ να διασφαλίσει την διεξαγωγή ενός αγώνα μεταξύ δυο ομάδων στο Πανθεσσαλικό στάδιο (το οποίο πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να μην υπάρχουν προβλήματα ασφάλειας), χωρίς φυσικά να ανατρέψει τα αυτονόητα, χωρίς να ντροπιάσει ολόκληρη την πόλη του Βόλου… την επόμενη φορά επειδή είστε τόσο ανίκανοι να κάνετε τον αγώνα χωρίς καθόλου θεατές!!!

Ντροπή και πάλι ντροπή σας!!!

Austrian Boys – Vatos Locos – Μυρμιδόνες».

ΣΦΟΒ: Εχουμε απαιτήσεις από τη διοίκηση, αλλιώς ο θυμός θα είναι ανεξέλεγκτος

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ εκφράζει την αγανάκτησή της για τις προτάσεις και αποφάσεις της Αστυνομίας για το Κυριακάτικο παιχνίδι. Καλούμε την Διοίκηση να ανατρέψει σήμερα αυτή την παράλογη, άδικη και αστεία απόφαση.

Με τα μέτρα αυτά θίγονται τα συμφέροντα της ομάδας μας και της ΠΑΕ. Από γηπεδούχοι γινόμαστε φιλοξενούμενοι, η τηλεοπτική κάλυψη θα δείχνει μια άδεια ανατολική κερκίδα, με δημιουργία δυσμενών εντυπώσεων για τον κόσμο μας, και οι χιλιάδες οπαδοί μας θα ταλαιπωρηθούν με το να παρκάρουνε τα αυτοκίνητά τους στον Περιφερειακό.

Η Αστυνομία αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ανεπαρκής στο να πάρει σωστά μέτρα, αλλά απαιτήσεις έχουμε από την δική μας διοίκηση. Με σοβαρότητα και στιβαρότητα παίρνει την υπόθεση της Κυριακής πάνω της και ανατρέπει τα πάντα. Διαφορετικά, θα είναι ηθική υπεύθυνη για τη δυσφορία και τον θυμό του κόσμου που θα γίνει ανεξέλεγκτος. Να μην ζητηθούνε ευθύνες από τον κόσμο.

Είμαστε σίγουροι, ότι μέλη μας και οπαδοί μας θα καταλάβουνε την ανατολική κερκίδα και τίποτα δεν θα τους σταματήσει. Η θέση μας είναι εκεί και κανείς γραφειοκράτης, αγράμματος και άσχετος με το ποδόσφαιρο δεν είναι ικανός να μας απαξιώνει και να μας πικραίνει. Να αποτραπεί η σύγκρουση και τα επεισόδια από τους υπευθύνους. Την Κυριακή γεμίζουμε το Πανθεσσαλικό σαν γηπεδούχοι και στέλνουμε το μήνυμά μας.

Η κορυφαία επαρχιακή ομάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου, που διώχτηκε πολιτικά όσο καμία ομάδα στον κόσμο, θα φθάσει πάλι στην κορυφή, στην Super League και στα σαλόνια της Ευρώπης. Τα χωράφια της Β’ τα αφήνουμε για άλλους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου