ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνέχεια στις επιτυχίες

συνέχεια-στις-επιτυχίες-94718

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη στο αυριανό ματς με αντίπαλο τον Παναιτωλικό

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μοτο Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου Νίκος Τσεκούρας

Η συνέχεια των επιτυχιών είναι στόχος και στο αυριανό ματς για τον Ολυμπιακό που θα υποδεχθεί στις 3 μ.μ. τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κι ενώ ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος παραμένει αήττητος στον βολιώτικο πάγκο, ο Γκίτκος διατηρεί την εστία του ανέπαφη στα τρία τελευταία παιχνίδια και η ομάδα έχει βρεθεί ένα βαθμό κάτω από την κορυφή…

Μετά τη λευκή ισοπαλία στη Δράμα το περασμένο Σάββατο το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη είναι κρίσιμο, αφού με συνέχεια επιτυχιών και απώλειες άλλων ομάδων ίσως η ομάδα βρεθεί και κορυφή.

Στον Ολυμπιακό που είναι αήττητος με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο το ζητούμενο είναι να μη σταματήσει το σερί του και αφού αύριο θέλει να πάρει 4η νίκη στο πρωτάθλημα στη 10η αγωνιστική, και μετά Κυριακή υπάρχει το ματς στις Σέρρες με Εθνικό Γαζώρου, μεσολαβεί στις 28/11 Τετάρτη ματς κυπέλλου με Ατρόμητο και στη 12η αγωνιστική θα υποδεχθεί την Παναχαϊκή και μετά θα παίξει στη Φυλή με τον Θρασύβουλο.
Έως το τέλος του α΄ γύρου στη 14η αγωνιστική ο Ολυμπιακός έχει ως γηπεδούχος το τοπικό ντέρμπι, με τη Νίκη στην 15η να υποδέχεται τον Εργοτέλη.

Μετά έχει εκτός Ηρακλή Ψαχνών, στο Βόλο σε δυο ματς τον Απόλλωνα και τον Πιερικό, μετά παίζει Θεσσαλονίκη με Ηρακλή και υποδέχεται στο Βόλο την Καλλονή.

Για το αυριανό ματς ένα ερωτηματικό είναι ο Βαγγέλης Στουρνάρας, που στη Δράμα υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε από το γήπεδο λίγα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ στο βασικό σχήμα θέση διεκδικεί ο Αργεντινός Ματίας Μπολάτι που στη Δράμα μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Σίγουρα απών θα είναι και αύριο ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο όπως και ο Ντεβάλις, με την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» να ολοκληρώνεται το μεσημέρι με προπόνηση στο Πανθεσσαλικό, όπου οι “ερυθρόλευκοι” επιστρέφουν ύστερα από δύο διαδοχικές εξόδους στις οποίες μάζεψαν τέσσερις βαθμούς.


Τα εισιτήρια με Παναιτωλικό

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Παναιτωλικός είναι 50, 30, 15, 10 και 5 (ανέργων και παιδικό) ευρώ και έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
50 Ευρώ, θέσεις VIP, με είσοδο από τη Θύρα 21
30 Ευρώ, (θέσεις επισήμων-Silver), με είσοδο στο κάτω διάζωμα από τις Θύρες 25 και 16
15 Ευρώ, (άνω διάζωμα στο στέγαστρο και γενικά στις θέσεις των Special), με γυναικείο και παιδικό εισιτήριο 10 ευρώ και είσοδο από την Πεζογέφυρα 2
10 Eυρώ, (για το πέταλο και την ανατολική κερκίδα), με είσοδο από την πεζογέφυρα 1.
5 Ευρώ, ανέργων ανδρών – γυναικών και παιδικό (για το πέταλο και την ανατολική κερκίδα), με είσοδο από την πεζογέφυρα 1.
Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 7 ετών και για τους κατόχους καρτών διαρκείας
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται σε πολλά σημεία σε πρακτορεία ΟΠΑΠ από το Γραφείο πόλης ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και από τα γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων AUSTRIAN BOYS,. Την ημέρα του αγώνα, Τετάρτη, η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου δύο ώρες πριν την έναρξή του (από τις 13:00).

Παραιτήθηκε ο Ν. Τσεκούρας

Κουρασμένος από τη λάσπη και τον πόλεμο που δέχεται από ανώνυμους δηλώνει ο Νίκος Τσέκουρας, ο οποίος με επιστολή του προς τους φίλους της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε την παραίτησή του από την προεδρία του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου.

Αναλυτικά η δήλωση – παραίτηση του κ. Τσεκούρα: "Αγαπητοί φίλαθλοι. Μέσα στην οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, πήρα την πρωτοβουλία, με οδηγό μόνο την αγάπη μου για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, χωρίς καμία ιδιοτέλεια να συμμετάσχω στην διοίκηση του συλλόγου από την θέση του Προέδρου.

Έβαλα σαν στόχο πρώτα απ’ όλα την οργάνωση και την εξυγίανσή του σε όλα τα επίπεδα.

Μαζί με τους συνεργάτες μου στη διοίκηση φροντίσαμε καταρτίζοντας ένα προϋπολογισμό με τις δικές μας και μόνο δυνάμεις, να συμμετάσχουμε στα πρωταθλήματα με τρεις αγωνιστικές ομάδες (Μπάσκετ Ανδρών στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, Μπάσκετ και Ποδόσφαιρο Γυναικών στην Α’ Εθνική Κατηγορία).
Καταφέραμε να βρούμε τους πόρους και να παρουσιαστούμε στα Πρωταθλήματα με αξιοπρέπεια, όπως αρμόζει σ’ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό να κάνω γνωστό στους αγνούς φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, που είμαι βέβαιος ότι αναγνωρίζουν την προσπάθειά μας, αλλά και για να μάθουν και οι κακόπιστοι επικριτές μας, ότι όλα αυτά τα τμήματα Ακαδημιών σε όλα τα αθλήματα με 900 περίπου παιδιά είναι παιδιά της ομάδος, και θέλουν ανθρώπους να τα αγαπάνε και να τα φροντίζουν.

Θέλουν ανθρώπους εκτός από χρήματα, να αφιερώνουν και τα σαββατοκύριακά τους για να είναι παρόντες στα γήπεδα που αγωνίζονται, όπως κάνουμε όλα τα μέλη του ΔΣ, και όχι Ολυμπιακούς του καφενείου, όχι Ολυμπιακούς της εύκολης και ανώνυμης κριτικής, όχι Ολυμπιακούς της λασπολογίας και χυδαιολογίας.

Από την ημέρα που ανέλαβα τα καθήκοντα μου, χωρίς λόγο δέχομαι μέσα από συγκεκριμένες ιστοσελίδες, από ανώνυμους φυσικά «ολυμπιακάρες», τόνους λάσπης και κριτικής.

Μετά από όλα αυτά επειδή έχω οικογένεια και παιδιά που διαβάζουν για τον πατέρα τους τερατουργήματα, επειδή όσα γράφονται έχουν άμεση επίπτωση στην επιχείρηση μου, και επειδή η παρουσία μου στην Διοίκηση του Α Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ από την θέση του Προέδρου φαίνεται ότι κάποιους ενοχλεί, αποφάσισα να θέσω προς το ΔΣ την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου.

Ελπίζω, μετά την αποχώρηση μου, ο αντικαταστατής μου να μην είναι «λαμόγιο», "μπαταξής", και "προδότης", να μην έχει "καβούρια" στην τσέπη, να μην τρώει λεφτά από τις ακαδημίες μαζί με τους κολλητούς του, να οργανώνει εκδηλώσεις στο Μέγαρο Μουσικής και όχι σε καφετέριες, να κάνει περισσότερα πράγματα από αυτά που εγώ έκανα και είχα σχεδιάσει να κάνω για να είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ οργανωμένος και δυνατός.

Η δήλωσή μου αυτή είναι προσωπική και δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα μέλη του Δ Σ.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΠΑΕ, τις διοικήσεις των οργανωμένων φιλάθλων, τους συνεργάτες μου, όλους τους επαγγελματίες της Πόλης, που μας βοήθησαν οικονομικά, παρά την δυσμενή οικονομική συγκυρία, τους αθλητές τις αθλήτριες και τους προπονητές των ομάδων για την συνεργασία μας.

Αυτό που δεν χαρίζω σε όσους άνανδρα και ανώνυμα με βρίζουν και με κατηγορούν, είναι η αγάπη μου για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ και η ιδιότητά μου σαν μέλος του συλλόγου".

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου