ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με χαμηλούς τόνους

με-χαμηλούς-τόνους-105056
Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με απουσίες θα διεκδικήσει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή ο Ολυμπιακός, με τη βολιώτικη ομάδα πάντως σύμφωνα με τον προπονητή Σουλη Παπαδόπουλο να έχει στόχο τη συνέχεια των επιτυχιών και την πρώτη επτάδα.

Στην Έδεσσα κι όχι στο γήπεδο της Αναγέννησης στα Γιαννιτσά, όπου διατηρείται το αήττητο στο πρωτάθλημα θα παίξει την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου, που μετά τη 2η νίκη στην Football League θέλει να πάρουν κι ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, παίζοντας με την πρωτοπόρο στο πρώτο από τα δυο εκτός έδρας ματς…
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σούλης Παπαδόπουλος παρουσιάστηκε αισιόδοξος, αλλά και κρατώντας χαμηλούς τόνους στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Valis» στην Αγριά είπε ότι όλα γίνονται με σταθερά βήματα και η ομάδα αλλάζει επτάδα…
Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων στάθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τονίζοντας για άλλη μια φορά πως οι συνεχείς υποχρεώσεις της ομάδας, τον κάνουν να αισθάνεται πως βρίσκεται πολύ καιρό στο Βόλο.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε λόγο για πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων, ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, μίλησε με σεβασμό για τον αντίπαλο, τονίζοντας πως δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ξεκινώντας τις δηλώσεις στάθηκε στην προσαρμογή του στον Ολυμπιακό Βόλου, λέγοντας:
«Παρά το μικρό χρονικό διάστημα νιώθω πως είμαι στην ομάδα για πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα, αφού αυτές τις 20 μέρες είμαστε συνεχώς μαζί με τους ποδοσφαιριστές λόγω των συνεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων – δύο αγώνες για το Κύπελλο και δύο για το Πρωτάθλημα – και είμαστε από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και από το γήπεδο στο ξενοδοχείο».
Ο Σούλης Παπαδόπουλος, θέλοντας να κάνει ένα μίνι απολογισμό στα 4 παιγνίδια που είναι
αήττητος στον πάγκο, ανέφερε: «Αυτό που έχουμε καταφέρει ως τώρα είναι ότι πήραμε την ομάδα από τη 16η θέση και την έχουμε φέρει στην πρώτη οκτάδα, καθώς και ότι κάναμε δύο προκρίσεις στο κύπελλο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Παρότι λέμε ότι δεν κοιτάζουμε πίσω παρά μόνο μπροστά θα ήταν ψέμα να πούμε πως δεν μας πείραξε ο τρόπος που χάσαμε το τρίποντο στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, αφού μ’ αυτούς τους δύο βαθμούς θα ήμασταν στην πρώτη τριάδα. Όμως αυτό μπορεί να ήταν και καλό αφού η πορεία προς την κορυφή πρέπει να γίνει με σταθερά βήματα και να είσαι έτοιμος να κρατηθείς εκεί».
Για το φετινό πρωτάθλημα είπε πως δεν είναι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, όπως συνέβαινε όταν το υπήρχαν 16 ή 18 ομάδες. «Αν δούμε τη βαθμολογία, θα δούμε πως αυτό το πρωτάθλημα αποτελείται από τρία γκρουπ δυναμικότητας των εφτά ομάδων. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθεί να μπει στην πρώτη εφτάδα, αφού μέχρι και πριν λίγες μέρες η ομάδα βρίσκονταν στην τελευταία».
Για το κυριακάτικο ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών τόνισε πως «η Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι μία ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και σίγουρα αξίζει τον σεβασμό όλων. Έχει το απόλυτο στην έδρα της κάτι που αντικατοπτρίζει τη δυσκολία αυτού του παιχνιδιού. Όμως όσο δύσκολο θα είναι για μας, τόσο δύσκολο θα είναι και για τα Γιαννιτσά.
Θα πάμε να παίξουμε χωρίς να σταθούμε στα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζουμε, γιατί είναι γνωστό πως έχουμε απουσίες, τόσο από τιμωρίες καρτών, όσο και από τραυματισμούς.
Για τα ματς με Επανωμή και το κύπελλο που πέρασαν είπε: «Οι αγώνες κυπέλλου ήταν ένα διάλειμμα για εμάς όμως ήμασταν υποχρεωμένοι να περάσουμε μία ομάδα της Γ’ Εθνικής και μετά ακολουθούσε το παιχνίδι με την Καλλονή. Μία ομάδα με υψηλότερο μπάτζετ από μας, που όμως καταφέραμε να την αποκλείσουμε και να βρεθούμε αντίπαλοι με τον Ατρόμητο, σ’ ένα παιχνίδι που η ΠΑΕ θα έχει και κάποια οικονομικά οφέλη παραπάνω. Αγωνιστικά θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι αυτό όταν φτάσει εκείνη η ώρα. Η ομάδα στον αγώνα με την Επανομή έδειξε ότι σέβεται τον κάθε αντίπαλο, γιατί αν δεν το κάνεις βρίσκεσαι προ εκπλήξεων, και δείχνοντας την απαιτούμενη σοβαρότητα και πειθαρχία κατάφερε να κερδίσει. Αυτό ήταν ένα βήμα βελτίωσης αφού στα πρώτα παιχνίδια με Φωκικό και Βύζαντα η ομάδα δεν τα αντιμετώπισε με την πρέπουσα σοβαρότητα με αποτέλεσμα να μη καταφέρει να τα κερδίσει».
Όσον αφορά στις απουσίες, εκτός του Ματίας Μπολάτι που είναι τιμωρημένος στάθηκε και στον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο: «Είχαμε και ένα άτυχο γεγονός με τον Μπακαγιόκο καθώς ο παίκτης θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για 30-40 μέρες. Είναι σημαντική απώλεια καθώς ο Μπακαγιόκο μπορεί να σκόραρε μόνο μία φορά στους τελευταίους αγώνες όμως η συνεισφορά του ήταν πολύ μεγάλη στο να μπορέσουμε να βρούμε τον δρόμο για τα δίχτυα, εφτά φορές. Του ευχόμαστε, εγώ και οι συμπαίκτες, περαστικά και να είναι πάλι γρήγορα κοντά μας. Είμαστε μία οικογένεια και έτσι πρέπει να πορευτούμε ως το τέλος του πρωταθλήματος».
Αμφίβολος πάντως είναι και ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" Σπύρος Γόγολος, που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα αλλά κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.
Η αναμέτρηση στην Έδεσσα με τα Γιαννιτσά μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς η Αναγέννηση βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το έδειξε και στην τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα, όπου και κέρδισε με 2-3 πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση
Στο μεταξύ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του σαββατοκύριακου για την 8η αγωνιστική της Football League και ο Κατσικογιάννης από την Ήπειρο σφυρίζει τον Ολυμπιακό κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών στην Έδεσσα.
Εκδρομή οι Austrian Boys
Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου τα πούλμαν των Austrian Boys ανηφορίζουν στη Μακεδονία, στην Έδεσσα, έδρα των Γιαννιτσών για να πάρουμε το διπλό ανόδου. Τιμή εκδρομής 12 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής τις απογευματινές ώρες στ γραφεία του Club στην Αγ. Δημητρίου.
Πρεμιέρα Νέων στη Δράμα
Πρεμιέρα το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 στο γήπεδο Κουδουνιών Δράμας, όπου η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου αντιμετωπίζει την ομάδα Νέων της Δόξα Δράμας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής Football League Νέων. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σπυρίδων Καλατζίδης με βοηθούς τους Στέργιο Παπαμιχαήλ και Πέτρο Ραβικάλη. Παρατηρητής ο Παναγιώτης Μπάλλας (όλοι από ΕΠΣ Δράμας).
Στις 28/11 για το κύπελλο
Ορίστηκαν χθες τα παιχνίδια της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία συμμετέχει και ο Ολυμπιακός Βόλου παίζοντας διπλά ματς με Ατρόμητο.
Οι διπλές αναμετρήσεις διεξάγονται στις 28-29/11 και 12-13/12 και οι επαναληπτικοί στις 19-20/12 και 22-23/12.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, αρχικά στις 28/11 στις 20.30 στο Πανθεσσαλικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου