ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Εδεσσα το κυριακάτικο ματς

στην-εδεσσα-το-κυριακάτικο-ματς-106977
Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην Έδεσσα θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, καθώς η γηπεδούχος ομάδα θα χρειαστεί να… ξενιτευτεί σε ένα ματς που η βολιώτικη ομάδα έχει στόχο τη συνέχεια των επιτυχιών.

Στο γήπεδο της Αναγέννησης στα Γιαννιτσά, όπου διατηρείται το αήττητο στο πρωτάθλημα, γίνονται έργα, ενώ η Έδεσσα προτιμήθηκε από το γήπεδο του Νέου Μυλοτόπου που χάθηκε ένα ματς Κυπέλλου!
Η Κυριακάτικη αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Έδεσσας και αυτή η εξέλιξη διευκολύνει τον Ολυμπιακό, μιας και η πρωτοπόρος θα χάσει κατ’ αυτό τον τρόπο ένα μέρος της δυναμικής που αποκτά μια ομάδα όταν αγωνίζεται στην έδρα της.
Στον Ολυμπιακό Βόλου, μετά τη 2η νίκη στην Football League, θέλουν να πάρουν κι ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στην Έδεσσα την Κυριακή, παίζοντας εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Αναγέννηση Γιαννιτσών στο πρώτο από τα δυο εκτός έδρας ματς…
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το ρεπό του στη 15η αγωνιστική και ενώ στη 14η είναι το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη…
Αφού στην 8η την Κυριακή έχει εκτός έδρας ματς σε Γιαννιτσά ακολουθεί κι άλλο 18/11 και Δράμα, στη 10η Τετάρτη 21/11 υπάρχει το ματς Ολυμπιακός Βόλου – Παναιτωλικός, μετά παίζει πάλι Σέρρες με Εθνικό Γαζώρου, στη 12η αγωνιστική θα υποδεχθεί την Παναχαϊκή και μετά θα παίξει στη Φυλή με τον Θρασύβουλο.
Πάντως για την Κυριακή θα λείψουν σίγουρα οι Μπολάτι, Μπακαγιόκο, Ντεβάλις.
Στο μεταξύ συνέντευξη στους εκπροσώπους του Τύπου θα δώσει σήμερα Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Σούλης Παπαδόπουλος, όπως γνωστοποίησε η βολιώτικη ΠΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.
Όσον αφορά στα διοικητικά, μέχρι στιγμής μένει η διάψευση του προέδρου για να σενάρια πώλησης της ΠΑΕ, ενώ το κενό που άφησε ο Τάκης Γιαννόπουλος στο πόστο του γενικού αρχηγού φαίνεται πως θα καλυφθεί τελικά από τον Αντώνη Μάνδαλο, τουλάχιστον προσωρινά.
Ο Θάνος Θεοδώρου που βοήθησε τον Ολυμπιακό από τη συγκεκριμένη θέση, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στα καθήκοντά του, μιας και καλείται να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.
Ο Μάνδαλος που είναι βοηθός του Σούλη Παπαδόπουλου αλλά και πριν του Γιώργου Βαζάκα θα αναβαθμιστεί σε γενικός αρχηγός της ομάδας τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει κάτι νεότερο και ενώ είχε ακουστεί και το όνομα του Άκη Πέτρου για να αναλάβει αυτό το πόστο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου