ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για πρόκριση με Καλλονή

για-πρόκριση-με-καλλονή-117686
Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ
Για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου όπου θα συναντήσει τον Ατρόμητο θα αγωνισθεί σήμερα στις 6 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό αντιμετωπίζοντας την Καλλονή.

Αυτό που θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός είναι να κερδίσει ένα ακόμη ματς Κυπέλλου, ξεπερνώντας μετά το εμπόδιο του Αστέρα Μαγούλας και αυτό της Καλλονής, καθώς υπάρχει επιπλέον κίνητρο αφού θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον Ατρόμητο Αθηνών για τη γ’ φάση του θεσμού.

Βέβαια ζητούμενο είναι οι νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά σήμερα αυτό που προέχει είναι η πρόκριση και μετά θα περιμένει επιπλέον επιστροφές παικτών, με τον Σούλη Παπαδόπουλου να βλέπει παίκτες της ομάδας να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών και να βελτιώνεται η κατάστασή τους, εν όψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν και θα είναι πάλι χρονικά Τετάρτη – Κυριακή – Τετάρτη.
Σήμερα πάντως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου στις 6 μ.μ. οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Καλλονή με στόχο μόνο τη νίκη…
Ο Σούλης Παπαδόπουλος και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ καλή ομάδα, η οποία στα εκτός έδρας παιχνίδια της είναι αήττητη, γι’ αυτό πιστεύουν ότι θα πρέπει να είναι σοβαροί, ώστε να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που θα βρουν μπροστά τους και να κερδίσουν.
Μετά τον Αστέρα Μαγούλας της Γ΄ Εθνικής και εκτός έδρας, η βολιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει μια ομάδα της Football League, τη δυνατή Καλλονή αλλά στο Βόλο, και θέλει και μπορεί να κερδίσει, ώστε να παίξει στη συνέχεια το διπλό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Βόλο και στο Περιστέρι τον Δεκέμβρη στη γ’ φάση του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός θέλει αυτή τη διάκριση, που άλλωστε θυμίζει κάτι από το πρόσφατο παρελθόν, όταν είχε φθάσει στα ημιτελικά και είχε αποκλεισθεί από τους Περιστεριώτες και τώρα θα προσπαθήσει να πετύχει το καλύτερο.
Πάντως θετικό είναι ότι μετά το Κύπελλο (στο Βόλο) ακολουθεί κι άλλο παιχνίδι στο Βόλο που είναι με την Επανωμή στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
Ο Ολυμπιακός, για το σημερινό ματς με την ομάδα της Μυτιλήνης, όπου με μια νίκη θα ανέβει κι άλλο ψυχολογικά, έχει αναγκαστικές απουσίες… όπως αυτή του τιμωρημένου Πινδώνη, αλλά και του από καιρό τραυματία Ντεβάλις.
Επίσης τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο «πονοκεφαλιάζουν» η όχι απόλυτη ετοιμότητα των Κατσιαρού, Ανιέτε, Γαλάνη και Μπακαγιόκο, ενώ πιθανόν θα ξεκινήσει ο Μπολάτι.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε από χθες τους παίκτες που θα έχει στη διαθεσή του και είναι οι εξής: Γκίτκος, Σταυράκης, Ρόκα, Γόγολος, Παλαιολόγος, Κατσιαρός, Στουρνάρας, Καρράς, Τσιάτσιος, Μπολάτι, Στογιάνοφ, Παππάς, Ογιαρμπίντε, Ανιέτε, Γενκά, Κόλεφ, Μπακαγιόκο, Κοτζαθανάσης, Κόμνος, Μπόρας και Γκότοβος.
Πάντως οι Κατσιαρός και Ανιέτε δεν έχουν μπει σε φουλ ρυθμούς, γεγονός που σημαίνει πως δεν πρόκειται να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα. Ο Γαλάνης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ πρόβλημα με τη μέση του είχε ο Ιμπραήμ Μπακαγιόκο.
* Η αποστολή της Καλλονής έχει επίσης ελλείψεις καθώς ο προπονητής της, Τίμος Καβακάς, δεν έχει μαζί του τον βασικό τερματοφύλακα Μάππα, τον Γκονζάλες που είναι τιμωρημένος και τους Χλέμπ, Τραορέ, Χαντζόπουλο και Μανουσάκη. Αντίθετα, έχει στη διάθεσή του, για πρώτη φορά από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου τον τερματοφύλακα Πάιερ. Η αποστολή της Καλλονής αποτελείται από τους: Πάιερ, Γόμο, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Σερφά, Μαϊστόροβιτς, Ντάμπο, Γάλα, Γιόνδη Κριπιντίρη, Αναστασιάδη, Γκόβα, Γιουκαρή, Καζάκη, Κώτσιο, Λαμπρόπουλο, Μανούσο, Σιλιγαρδάκη, Χωριανόπουλο.
*Διαιτητής του αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός Βόλου-Καλλονή είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου με βοηθούς τους Ιορδάνη Απτόσογλου και Ανδρέα Μεϊντάνα (όλοι από ΕΠΣ Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ο Γρατσάνης (Τρικάλων).
Τα εισιτήρια
Για τον σημερινό αγώνα κυπέλλου δεν υπήρξε η γνωστή από το πρωτάθλημα προπώληση εισιτηρίων.
Τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων (από 15:00).
Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Καλλιθέα είναι 50, 30, 15, 10 και 5 ευρώ και έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
50 Ευρώ, θέσεις VIP με είσοδο από τη Θύρα 21
30 Ευρώ, (θέσεις επισήμων-Silver) με είσοδο στο κάτω διάζωμα, από τις Θύρες 25 και 16
15 Ευρώ, (άνω διάζωμα στο στέγαστρο και γενικά στις θέσεις των Special), με παιδικό εισιτήριο 10 ευρώ και είσοδο από την Πεζογέφυρα 2
10 Eυρώ, (για το πέταλο και την ανατολική κερκίδα) με είσοδο από την πεζογέφυρα 1.
5 Ευρώ, για ανέργους και παιδιά ηλικίας από 7 έως 14 ετών (για το πέταλο και την ανατολική κερκίδα), με είσοδο από την πεζογέφυρα 1.
Για την αγορά του εισιτηρίου των 5 ευρώ, ανέργων ανδρών και γυναικών ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΝ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.
Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 7 ετών.
Τέλος, οι κάτοχοι διαρκείας θα εισέλθουν ελεύθερα, όπως και στους αγώνες πρωταθλήματος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου