ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το αύριο… λέει νίκη – πρόκριση

το-αύριο-λέει-νίκη-πρόκριση-119600
Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Άμεσο και βασικό στόχο την πρόκριση στο αυριανό ματς για το Κύπελλο με την Καλλονή έχει ο Ολυμπιακός, που δεν φαίνεται να επηρεάζεται από την παραίτηση του τιμ μάνατζερ Τάκη Γιαννόπουλου, που δεν έγινε δεκτή, αλλά και ούτε από φήμες και σενάρια που κυκλοφορούν για επικείμενη πώληση της ΠΑΕ…
Δε γνωρίζω τίποτα για πρόταση αγοράς της ΠΑΕ»
Χθες μάλιστα υπήρχαν και δηλώσεις από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Β., Π. Μποτσιβάλη, με σκοπό να διαψεύσει αυτά τα σενάρια περί πρότασης αγοράς της ΠΑΕ που έχουν κυκλοφορήσει.
«Όλ’ αυτά τα μαθαίνω και εγώ από εκεί που τα μάθατε εσείς» δήλωσε αρχικά στον SPOR FM ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τονίζοντας: «Κανονικά έπρεπε να τα μάθω πρώτος εγώ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ίσως να παρεξήγησαν κάποιοι αυτό που είχα πει, ότι όσο η ομάδα δεν έχει καταταγεί σε κάποια κατηγορία, δε θέλω κανείς να βάλει έστω και ένα ευρώ. Θυμάστε ότι ούτε ανακοίνωση για τα διαρκείας είχα βγάλει ούτε για τις διαφημιστικές πινακίδες ούτε τίποτα.
Μόλις η ομάδα δικαιώθηκε εν μέρει, ξεκίνησα τις συνεργασίες, να κάνουμε χορηγίες και διαφημίσεις, για να βοηθήσουμε την ομάδα. Εγώ δεν έχω κάνει καμία άλλη δήλωση, αλλά κάποιοι το πήραν κάπως έτσι. Μόλις ησυχάσουμε λίγο, θα κάνουμε Γ.Σ. και Δ.Σ. Έχω ξεκινήσει συνομιλίες με διάφορα άτομα, για να μπουν στο συμβούλιο. Σύντομα θα γίνουν όλα»
Όσον αφορά στο θέμα της παραίτησης του Τ. Γιαννόπουλου ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μποτσιβάλης επέμεινε στο ότι: «Το ταξίδι του Τ. Γιαννόπουλου στην Ισπανία ήταν προγραμματισμένο να το κάνουμε μαζί. Επειδή πιέστηκε πολύ, το είδε σαν διακοπές και παράλληλα θα παρακολουθήσει και αγώνες. Πιστεύω ότι θα γυρίσει και πάλι στην ομάδα.
Δε μίλησα κι ούτε θα μιλήσω με κανέναν άλλο για τη θέση του και όσον αφορά στον Θάνο Θεοδώρου που έβαλα… στο πόδι του, είναι ένα παιδί του Ολυμπιακού Β. και έχει αντικαταστήσει και στο παρελθόν τον κ. Γιαννόπουλο. Η αντικατάσταση είναι προσωρινή και μέχρι εγώ να μιλήσω με τον κ. Γιαννόπουλο, δε μιλάω με κανέναν άλλο. Μέχρι το σαββατοκύριακο θα επιστρέψει στην Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Μποτσιβάλης
Επίσης ο κ. Μποτσιβάλης στάθηκε στην αυστηρότητα του αθλητικού νόμου και στο τσουχτερό πρόστιμο των 40.000 ευρώ που καλείται να πληρώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για το πανό που ανέβηκε και κατέβηκε τρεις φορές, όπως είπε ο ίδιος, στο ματς με την Καλλιθέα: «Θα κάνουμε ενστάσεις για να το μειώσουμε, αλλά όταν ξεκινάς από 40.000 ευρώ, το πρόστιμο θα είναι μεγάλο.
Όταν ο διαιτητής παίρνει την απόφαση να βγει το πανό, τελείωσε, πρέπει να βγει. Θα πληρώσουμε τέσσερις φορές επάνω το πανό. Επίσης πληρώνουμε 1.000 ευρώ κάθε αγώνα πρόστιμο για τις κάρτες. Εμείς θα αντιμετωπίσαμε όλα τα προβλήματα μονιασμένοι και όλοι μαζί. Εδώ αντιμετωπίσαμε προβλήματα, που είχαμε μείνει μόνο με μία σφραγίδα»
Πάντως εκτός από τα εξωαγωνιστικά ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει στο γήπεδο καλύτερο πρόσωπο και να πάρει αποτελέσματα σε Κύπελλο και πρωτάθλημα… Ευχάριστο πάντως είναι ότι στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα βαδίσει και με περισσότερες λύσεις για τον Σούλη Παπαδόπουλο.
Ζητούμενο πλέον είναι οι νίκες αύριο στο Κύπελλο με την Καλλονή -αλλά κυρίως στο πρωτάθλημα- και στα ευχάριστα είναι οι επιστροφές παικτών, με τον Σούλη Παπαδόπουλου να βλέπει παίκτες της ομάδας να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών και να βελτιώνεται η κατάστασή τους, εν όψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν και θα είναι πάλι χρονικά Τετάρτη – Κυριακή – Τετάρτη.
Ο Αργεντίνος μέσος Ματίας Μπολάτι, που λείπει από το παιχνίδι με τη Λάρισα, ακολουθεί κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα και αναμένεται να είναι έτοιμος για το ματς Κυπέλλου με την Καλλονή, αν και δεν αποκλείεται ο Σούλης Παπαδόπουλος να τον θέλει πιο έτοιμο για το ματς του πρωταθλήματος την Κυριακή 4/11.
Ακόμη για αύριο Τετάρτη αναμένεται επιστροφή του Ισπανού Αντόνιο Ανιέτε, του Κογκολέζου Γενγκά αλλά και του Κατσιαρού, που δεν αγωνίσθηκαν στο τελευταίο ματς που ήταν για το Κύπελλο (το νικηφόρο 1-2 στην Ελευσίνα επί του Αστέρα Μαγούλας).
Από το παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλλονή πάντως θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Θανάσης Πινδώνης που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Μαγούλας.
Πάντως θετικό είναι ότι μετά το Κύπελλο (αύριο στο Βόλο) ακολουθεί κι άλλο παιχνίδι στο Βόλο που είναι με την Επανωμή στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
Προέχει βέβαια το Κύπελλο Ελλάδος, που η βολιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει μια ομάδα της Football League τη δυνατή Καλλονή και θέλει και μπορεί να κερδίσει, ώστε να παίξει στη συνέχει διπλό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Βόλο και στο Περιστέρι, από τις 19-23 Δεκεμβρίου, στη γ’ φάση του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός θέλει αυτή τη διάκριση, που άλλωστε θυμίζει κάτι από το πρόσφατο παρελθόν, όταν είχε φθάσει στα ημιτελικά και είχε αποκλεισθεί από τους Περιστεριώτες και τώρα θα προσπαθήσει να πετύχει το καλύτερο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου