ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Να συνεχίσουμε με επιτυχίες»

να-συνεχίσουμε-με-επιτυχίες-124902
Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Να συνεχίσει να έχει επιτυχίες και ο Ολυμπιακός να πετύχει τούς στόχους που έχει θέσει εμφανίσθηκε στην επίσημη παρουσίαση του ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Αναστάσιος (Σούλης) Παπαδόπουλος που εκτός από την αισιοδοξία του μίλησε και για «δέσιμο» με την ομάδα!

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μάλιστα μιλώντας για αυτό το δέσιμο με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον κόσμο που δεν έχει σβήσει και υπάρχει ακόμη τόνισε ότι ήταν και ο λόγος της επιστροφής του στο Βολο …
Ο νέος τεχνικός της ομάδας αφου παρουσιάστηκε τυπικά από τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη έκανε και ειδική αναφορά στους φιλάθλους της ομάδας και στους Austrian Boys, των οποίων είπε … είναι μέλος. Παράλληλα, αποκάλυψε το λόγο που δεν θα πήγαινε ποτέ στη Νίκη Βόλου, φέρνοντας το παράδειγμα Προοδευτικής- Ιωνικού, ενώ αναφέρθηκε και στην παραίτηση του τιμ μάνατζερ Τάκη Γιαννόπουλου.
Την παρουσίαση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού Σούλη Παπαδόπουλου, έκανε ο προεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μποτσιβάλης Λέγοντας :
«Παρουσιάζω τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι εξαιρετικός συνεργάτης και εξαιρετικός προπονητής. Έχει παρουσιάσει έργο και την αλλαγή έχει δει και ο φίλαθλος κόσμος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα γεγονότα τρέχουν πολύ γρήγορα. Ο Θεός θα μας δώσει τη δύναμη να αντεπεξέλθουμε στο έργο που έχουμε αναλάβει και να ανεβάσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου στην κατηγορία που ανήκει. Είναι ένα ιστορικό σωματείο, με βαριά φανέλα και να πρέπει να του δώσουμε τη θέση που του αναλογεί» ανέφερε …
Στην συνέχεια μίλησε ο Σούλης Παπαδόπουλος λεγοντας :«Είμαι στην ευχάριστη θέση να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, αυτής της ιστορικής ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή Τάκη Γιαννόπουλο για την τιμή που μου έκαναν. Είναι τιμή για εμένα. Είμαι πέντε ημέρες στην ομάδα, δώσαμε δύο παιχνίδια, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι από την μεριά μου θα προσπαθήσω να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Πολλοί από εσάς με ξέρετε, πάντα μέσα στο μυαλό μου υπήρχε η ιδέα να γυρίσω σε αυτή την ομάδα. Έχω ευχάριστες αναμνήσεις, μπορώ να πω ότι όσες φορές βρήκα αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου είχα διαφορετικά συναισθήματα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο κόσμος και ιδιαίτερα ο κόσμος των Austrian Boys» ειπε και στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα:«Όταν είχα φύγει, τα παιδιά είχαν έρθει και με ακολούθησαν πολλά αμάξια, με κασκόλ και έτσι είχα γίνει μέλος για τους φιλάθλους. Υπάρχει δέσιμο και αυτό δεν έχει σβήσει. Τους είχα δώσει υπόσχεση ότι θα ξανασυναντηθούμε»
Στην συνεχεια μιλησε για τις πρωτες του μερες στο Βολο και στην ομάδα : «Τις πρώτες έξι ημέρες με βοήθησαν πολύ όλοι τους, από τους φροντιστές, από τους συνεργάτες, και τον Τάκη Γιαννόπουλο, ο οποίος τυγχάνει να είναι φίλος μου και ήμασταν συμπαίκτες. Συγχαρητήρια σε αυτούς και τους παίκτες, τους ευχαριστώ. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, οι άνθρωποι που ήταν στην ομάδα, την πήγαν στην Ευρώπη και έχουμε βαριά κληρονομιά».
Ο νέος προπονητής αν και χωρις να ερωτηθεί αναφέρθηκε και στην άλλη ομαδα της πολης τη Νίκη Βόλουλεγοντας : «Όταν έχω δουλέψει στον Ολυμπιακό Βόλου και ξέρω τις σκέψεις τους, δεν μπορείς μετα να πας στη Νικη . Ανεξάρτητα αν η Νίκη είναι καλή ομάδα,…. έτσι λειτουργώ. Όταν είσαι προπονητής της Προοδευτικής, δεν μπορείς να πας προπονητής στον Ιωνικό. Στη ζωή δεν υπάρχουν μόνο ο επαγγελματισμός και τα χρήματα, υπάρχουν και άλλα πράγματα και τα βάζω πολύ ψηλά».
Για το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε : «Στο ποδόσφαιρο οι προπονητές είναι αναλώσιμοι. Όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα και από τον τρόπο δουλειάς. Δεν ρίχνω ευθύνες στους προηγούμενους. Τώρα γιατί δεν πήγαινε καλά αγωνιστικά, δεν το ξέρω. Βρήκα καλούς ποδοσφαιριστές, που έχουν και όνειρα και φιλοδοξίες. Έχει βοηθήσει και ο Τάκης Γιαννόπουλος. Είναι πολύ λίγο το χρονικό διάστημα που είμαι εγώ. Άκουγα ότι η ομάδα πέφτει μετά το 60ο -70ο λεπτό και πολλές φορές αυτό είναι και θέμα ψυχολογίας. Έγινε πολύ καλή δουλειά από τον κ. Γιαννόπουλο. Όλοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Ο Ολυμπιακός βόλου έπαιζε πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Στις Σέρρες χάσαμε δύο βαθμούς από τα χέρια μας. Όταν φτάνει το παιχνίδι στο 92’ δεν πρέπει να πάει η μπάλα στην περιοχή σου, όμως εμείς δώσαμε αυτό το δικαίωμα στον Πανσερραϊκό».
Ακομη για το πώς θα διαχειριστεί τα επόμενα δύο παιχνίδια ειπε ότι «Πρέπει να προσέξουμε πολύ τις κάρτες, γιατί τους θέλουμε όλους τους παίκτες»,ενώ για
για τα παιχνίδια με Πανσερραϊκό και Αστέρα Μαγούλας που κάθισε στον πάγκο ανέφερε : «Πρέπει να είσαι ήρεμος. Εμένα με βοήθησαν οι συνεργάτες μου. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, ήθελα να καθίσω στον πάγκο με τον Πανσερραϊκό. Πρέπει να δίνεις ηρεμία στους παίκτες. Είναι θέμα ικανότητας πως θα μεταφέρεις στους ποδοσφαιριστές τα όσα δουλεύεις. Τώρα έχουμε τέσσερα παιχνίδια σε δέκα ημέρες. Να μας βοηθήσει ο θεός και οι συνεργάτες μου».
Ακόμη στη χθεσινη συνεντευξη στο VALLIS o k.Μποτσιβάλης ρωτήθηκε και για την παραίτηση του Τάκη Γιαννόπουλου, η οποία δεν έγινε αποδεκτή από την ΠΑΕ και όταν κλήθηκε να σχολιάσει για το ότι το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Αχιλλέα Μπέο και τον Γιώργο Βαζάκα: «Καμία σχέση δεν έχει. Μην συνδέετε τον Τάκη Γιαννόπουλο με τον Βαζάκα» αισιοδοξώντας πως ο Τάκης Γιαννοπουλος θα συνεχίσει ενώ για την επόμενη λύση ανεφερε ότι «δεν την έχουμε σκεφτεί, από τη στιγμή που δεν έχουμε κάνει δεκτή την παραίτηση του κ. Γιαννόπουλου. Μάλιστα, είχαμε προγραμματίσει ταξίδια σε Ισπανία, Κύπρο, Αργεντινή. Ελπίζω να το δει ο Τάκης σαν ταξίδι. Θα ακουμε πάντα τη συμβουλή του, ακόμη και αν φύγει».
*Την Τετάρτη 31/10 ο Ολυμπιακός Β. θα φιλοξενήσει (ζωντανά από τον ΟΤΕ TV )στο Πανθεσσαλικό την Καλλονή (διαιτητής ο Άγγελος Ευαγγέλου από τον σύνδεσμο Αθηνών).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου