ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνέχεια… με καλύτερο πρόσωπο

συνέχεια-με-καλύτερο-πρόσωπο-126978

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και τα πρώτα θετικά δείγματα, με διαφορετικό μάτι, με περισσότερες μέρες προετοιμασίας και με ζητούμενο το πιο καθαρό μυαλό στο παιχνίδι… βλέπει ο Ολυμπιακός Βόλου τη συνέχεια που θέλει να δείξει το καλύτερο πρόσωπο και κυρίως να πάρει αποτελέσματα, αφού προχθές η ομάδα πήρε νίκη (πρόκριση) στο Κύπελλο, κάτι που στο πρωτάθλημα έχει να πανηγυρίσει από την 1η αγωνιστική…

Το επόμενο ματς είναι πάλι για το Κύπελλο, αυτή τη φορά στο Βόλο, ενώ ακολουθεί κι άλλο παιχνίδι στο Βόλο που είναι με την Επανωμή στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
Ο νέος προπονητής Αναστάσιος (Σούλης) Παπαδόπουλος έχει δώσει θετικό στίγμα μακριά από το Βόλο, αφού με την παρουσία του στον πάγκο οι ερυθρόλευκοι μετρούν μια ισοπαλία, 2-2 στις Σέρρες και μια νίκη στο Κύπελλο επί του Αστέρα Μαγούλας, πάλι εκτός έδρας.
Μπορεί στις Σέρρες η ισοπαλία, έτσι όπως ήρθε, να μην ήταν επιτυχία, αφού ο Ολυμπιακός έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του όταν ισοφαρίστηκε στο 92’, αλλά η νίκη στο Κύπελλο ήταν εκτός από πρόκριση… και νίκη ψυχολογίας που έλειπε…
Την προσεχή εβδομάδα, μάλλον Τετάρτη, ο Ολυμπιακός πάλι για το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά στο Πανθεσσαλικό, θα αντιμετωπίσει μια ομάδα της Football League τη δυνατή Καλλονή και θέλει και μπορεί να κερδίσει, ώστε να παίξει στη συνέχει διπλό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Βόλο και στο Περιστέρι, από τις 19-23 Δεκεμβρίου, στη γ’ φάση του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός θέλει αυτή τη διάκριση, που άλλωστε θυμίζει κάτι από το πρόσφατο παρελθόν, όταν είχε φθάσει στα ημιτελικά και είχε αποκλεισθεί από τους Περιστεριώτες και τώρα θα προσπαθήσει να πετύχει το καλύτερο.
Το πιο καλό όμως ο Ολυμπιακός θέλει να το πετύχει στο πρωτάθλημα, όπου του λείπουν τα αποτελέσματα και οι νίκες και έτσι την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός θέλει τη δική του «αναγέννηση» στο Βόλο με την Αναγέννηση Επανωμής, την οποία έχει κερδίσει με το ευρύ 4-1 στο ΕΑΚ την περίοδο της προετοιμασίας.
Θετικό για τον προπονητή Αναστάσιο (Σούλη) Παπαδόπουλο και για τους ερυθρόλευκους του Ολυμπιακού το ρεπό της Κυριακής στην Football League κι ενώ μετά την ξεκούραση ακολουθούν οι δύο αγώνες στην έδρα.
Το έναυσμα της νέας προσπάθειας του Ολυμπιακού Βόλου ξεκίνησε και η επίσημη συνέχεια θα είναι σήμερα με συνέντευξη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναγιώτη Μποτσιβάλη και το νέο προπονητή…
«Στις 12:30 στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά Βόλου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Παναγιώτης Μποτσιβάλης θα παρουσιάσει τον νέο μας προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο, στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.
Θα ακολουθήσει η εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του Σούλη Παπαδόπουλου για την ενημέρωση των δημοσιογράφων» αναφέρεται σε ανακοινώσει της βολιώτικης ΠΑΕ.
Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η μόνιμη επιστροφή στις επιτυχίες και δείχνοντας το πιο καλό του πρόσωπο να φθάσει στην κατάκτηση των αποτελεσμάτων που θα του δώσουν καλύτερη θέση στη βαθμολογία της Football League.
Ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία στις Σέρρες αλλά και την ισοπαλία στο Βόλο με την Καλλιθέα, και προερχόμενος πιο πριν από ήττα στη Λάρισα αλλά και δυο ακόμη ισοπαλίες στα Μέγαρα και με Φωκικό στο Βόλο, έχει μείνει πίσω και θέλει μια νίκη ψυχολογίας και στο πρωτάθλημα, αφού έχει μόνο μια στην πρεμιέρα επί της Καβάλας…

Οι ερυθρόλευκοι είχαν αρκετές δικαιολογίες για κάποιες όχι καλές εμφανίσεις, αλλά θέλουν, μπορούν και το δείχνουν στα δυο τελευταία ματς να αλλάξουν και το κλίμα και να έχουν καλύτερα αποτελέσματα, αφού η μεγάλη φετινή Football League αφήνει από μόνη της περιθώρια… βελτίωσης, αν και το πρόγραμμα θεωρείται αρκετά βεβαρημένο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ολυμπιακός έδωσε 5 ματς σε διάστημα μόλις 15 ημερών και μετά το 6ο στις Σέρρες με τις «παρεμβολές» των αγώνων Κυπέλλου υπάρχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το ρεπό του την 15η αγωνιστική και ενώ στη 14η είναι το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη…
Αφού στην 7η την Κυριακή 4 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί την Επανωμή, μετά έχει συνεχόμενα δυο εκτός έδρας ματς σε Γιαννιτσά και Δράμα, στη 10η υπάρχει το ματς Ολυμπιακός Βόλου – Παναιτωλικός, μετά παίζει πάλι Σέρρες με Εθνικό Γαζώρου, στη 12η αγωνιστική θα υποδεχθεί την Παναχαϊκή και μετά θα παίξει στη Φυλή με τον Θρασύβουλο.
Πάντως για τη συνέχεια κι ενώ στο ματς Κυπέλλου θα λείψει ο Πινδώνης αναμένονται οι επιστροφές των Μπολάτι, Κατσιαρού και των Ανιέτε και Γκενκά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου