ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελευσίνα για την πρόκριση

στην-ελευσίνα-για-την-πρόκριση-130934

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θέλει να πάρει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου που αγωνίζεται στην Ελευσίνα με αντίπαλο τον Αστέρα Μαγούλας.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 2.30 μ.μ. και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 20 ποδοσφαιριστές.

Οι ερυθρόλευκοι ρίχνονται σήμερα στη μάχη του κυπέλλου Ελλάδος και στόχος είναι η νίκη – πρόκριση με αντίπαλο τον Αστέρα Μαγούλας που συμμετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Football League 2 και το Νότιο όμιλο ξεκινώντας τις υποχρεώσεις της με ήττα στη πρεμιέρα της Κυριακής.

Το γεγονός αυτό όμως δεν εφησυχάζει τον τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο που ζητά από τους παίκτες του να έχουν την πλήρη προσοχή τους και στα 90 λεπτά και, εφόσον χρειαστεί, και στη παράταση μιας και οι αγώνες της πρώτης φάσης είναι νοκ-άουτ.

Η αποστολή των ερυθρόλευκων αναχώρησε χθες το μεσημέρι από τον Βόλο με προορισμό την Ελευσίνα με τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος και θα μπορούσε να έχει πάρει ακόμη και τους τρεις βαθμούς της νίκης, αν αποφεύγονταν το λάθος του Γκίτκου στο 92’ που χάρισε την ισοπαλία στους γηπεδούχους.

Οι Βολιώτες θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και το Κύπελλο προσφέρεται για αλλαγές, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται και άλλοι ποδοσφαιριστές του που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στην 6η αγωνιστική της Football League.

Η τελευταία προπόνηση των ερυθρόλευκων πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε με 20 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα υπολογίζονται για τον σημερινό αγώνα οι: Ρόκα, Σταυράκης, Μπακαγιόκο, Γιενκά, Γόγολος, Πινδώνης, Κόλεφ, Στογιάνοφ, Μπόρας, Κολημήτρας, Παππάς, Τσιάτσιος, Καρράς, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Ογιαρμπίντε, Γουσούλης, Ναουμίδης και Κοτζαθανάσης.

Εκτός από το σημερινό παιχνίδι έμειναν οι Μπολάτι, Ντεβάλις, Κατσιαρός, Κάσιο, Κόμνος και Γαλάνης λόγω τραυματισμών και μικροενοχλήσεων, ενώ για λόγους τακτικής στο Βόλο έμεινε και ο Γκίτκος.

Σε μία πιθανή ενδεκάδα για τους ερυθρόλευκους ο Σταυράκης θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Στουρνάρας, Γκότοβος, Παλαιολόγος και Καρράς. Στη μεσαία γραμμή οι Τσιάτσιος και Στογιάνοφ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ στα δεξιά θα κινείται ο Παππάς με τον Γενκά στα αριστερά. Σε ρόλο μεσοεπιθετικού θα κινείται ο Ογιαρμπίντε και στη κορυφή ο Κόλεφ.

Όσον αφορά στον Αστέρα Μαγούλας που έχασε στη πρεμιέρα από τον Παναιγιάλειο με 0-2 ο προπονητής Αντώνης Πριόνας δεν θα έχει στη διάθεση της τον τιμωρημένο Έβερετ και τον τραυματία Λελούδα. Η πιθανή ενδεκάδα του Αστέρα: Μητσέας, Στρατομήτρος, Μπιμπίρης, Ιατρού, Αλεξίου, Μαρίνου, Κορνελάτος, Τριάντος, Χρυσάφης, Πέττας, Πάλλας.

Σε πιθανή πρόκριση οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια το νικητή του ζευγαριού Εθνικός Αστέρας – ΑΕΛ Καλλονής.

Ο διαιτητής
Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο κ. Ιωσήφ Σφακιανάκης με βοηθούς τους Μιχαήλ Δόση και Νότη Κουτσόγιαννο από την Αθήνα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Κακρίδης (Κορινθίας).

Στηρίζουν Σούλη οι Austrian Boys

Τη στήριξή τους προς το πρόσωπο του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου Σούλη Παπαδόπουλου εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι Austrian Boys, ενώ ευχαριστούν παράλληλα και τον απερχόμενο Γιώργο Βαζάκα χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από αυτούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ των Austrian Boys οφείλει να ευχαριστήσει τον Γιώργο Βαζάκα για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα μας, για το ρίσκο που πήρε το καλοκαίρι και εργάστηκε σε μια ομάδα που έδρα είχε τα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο Γιώργος Βαζάκας βοήθησε την ομάδα μας στην πιο κρίσιμη περίοδο για της ιστορίας της και γι’ αυτό θα τον εκτιμούμε για πάντα. Ο Γιώργος θα είναι πάντα στο μυαλό του οπαδού του Ολυμπιακού Βόλου, γιατί πολύ απλά είναι και αυτός ένας από εμάς.

Πλέον στην ομάδα μας έχουμε μια άλλη φυσιογνωμία, τον Σούλη. Πριν 5 χρόνια που είχε αποχωρήσει από την ομάδα μας του είχαμε πει ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν, κάτι που έγινε αυτές τις μέρες. Ευχόμαστε μαζί με τον Σούλη να ξεκινήσει η ανάκαμψη της ομάδος μας και να του ευχηθούμε μόνο νίκες».

Είσοδος με 5 ευρώ για παιδιά και ανέργους

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, καθώς όπως ανακοίνωσε από το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι, παιδιά και άνεργοι θα πληρώνουν εισιτήριο κόστους 5 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ συναισθανόμενη την οικονομική κρίση που μαστίζει τον τόπο μας, ανακοινώνει ότι από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, θα υπάρχει εισιτήριο με 5 ευρώ, για τους ανέργους (με επίδειξη κάρτας ανεργίας και αστυνομικής ταυτότητας κατά την είσοδο στο γήπεδο) καθώς και για παιδιά ηλικίας από 7 έως 14 ετών. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων των 5 ευρώ (παιδικό και ανέργων) θα εισέρχονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από την πεζογέφυρα 1 για την ανατολική κερκίδα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου