ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έδειξε καλό πρόσωπο

έδειξε-καλό-πρόσωπο-133295
Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ
Έδειξε ένα καλύτερο πρόσωπο, έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, αλλά δυστυχώς ήταν άτυχος ο Ολυμπιακός Βόλου στις Σέρρες και χάνοντας μια νίκη μέσα από τα χέρια του πήρε μόνο τον ένα πόντο στο ματς με τον Πανσερραϊκό, κι αυτό παρ’ ότι μέχρι το 92` προηγούνταν με 1-2.

Οι ερυθρόλευκοι στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν με ανεβασμένη ψυχολογία και πιο κινητικοί σε σχέση με προηγούμενα ματς, έδειξαν ότι υπάρχει το καλό πρόσωπο, αλλά έμειναν με την πίκρα, αφού δικαιούταν το κάτι παραπάνω…

Ο Ολυμπιακός στις Σέρρες μόνο παθητικά δεν έπαιξε και η πρώτη καλή στιγμή του ήταν μόλις στο 2’, όταν ο Πινδώνης έκανε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λουσινί.

Στην συνέχεια οι Σεραιοι πήραν προβάδισμα, όταν στο 32’ ο Κόντος εκτέλεσε φάουλ και ο Γκίτκος δεν κατάφερε να αντιδράσει, για να γίνει το 1-0.

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά ανέβασε… στροφές και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια (1-1) οκτώ λεπτά αργότερα με τον Στουρνάρα. Ο Μπακαγιόκο βρήκε τον αμυντικό της ομάδας του Βόλου και αυτός με πλασέ νίκησε τον Λουσινί.

Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα ο Ολυμπιακός έκανε την ολική ανατροπή στο 57’ με τον Ογιαρμπίντε. Ο Ουρουγουανός στην «καρδιά» της αντίπαλης με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-1 για τους Βολιώτες.

Οι Σερραίοι, αν και έδειχναν αποδοχή της ήττας, ήταν τυχεροί στις καθυστερήσεις… καθώς στο 92’ ο Γκουγκουλιάς… «ντύθηκε» λυτρωτής και με κοντινό πλασέ, έπειτα από λάθος του Γκίτκου, έκανε το τελικό 2-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκράνας (Σ.Δ. Ξάνθης), ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στους: Παρασκευαΐδη, Γόγολο, Σιάκκα, Στογιάνοφ.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Λουσινί, Κιάσσος, Τσαούσης, Μπριλάκης, Σιάκκας, Παρασκευαΐδης (63’ Γκουγκουλιάς), Ανάκογλου, Ράνιτς, Κόντος, Τοντόροφ (56’ Μπονέρης), Μπανγκουρά.
Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Στουρνάρας, Κατσιαρός (65’ Καρράς), Γόγολος, Παλαιολόγος, Στογιάνοφ, Πινδώνης, Τσιάτσιος, Μπακαγιόκο (88’ Κόλεφ), Γαλάνης (59’ Ανιέτε), Ογιαρμπίντε.

Την άποψη πως η ομάδα του δικαιούταν κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σούλης Παπαδόπουλος, δηλώνοντας στεναχωρημένος από το τέλος του αγώνα…

«Δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν. Ήρθα στον Ολυμπιακό Βόλου για να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει» τόνισε…

*Αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει στις 2.30 μ.μ. τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου στην Ελευσίνα με τον Αστέρα Μαγούλας και ο Σούλης Παπαδόπουλος σκέφτεται να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται συνεχώς Τετάρτη – Κυριακή.

Το ματς Αστέρας Μαγούλας – Ολυμπιακός Βόλου (14:30, Δημ. Στάδιο Ελευσίνας)
θα διευθύνουν οι Σφακιανάκης (Αθηνών), Δόσης, Κουτσόγιαννος (Αθηνών).
Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στη β’ φάση του Κυπέλλου θα κληθεί – πιθανότατα – να αντιμετωπίσει την Καλλονή (είτε στις 30, είτε στις 31 Οκτωβρίου) στο Πανθεσσαλικό σε «νοκ άουτ» παιχνίδι. Η Καλλονή έχει κληρωθεί με τον Εθνικό Αστέρα για την πρώτη φάση του Κυπέλλου.
*H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ συναισθανόμενη την οικονομική κρίση που μαστίζει τον τόπο μας, ανακοινώνει ότι από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, θα υπάρχει εισιτήριο με 5 ευρώ, για τους ανέργους (με επίδειξη κάρτας ανεργίας και αστυνομικής ταυτότητας κατά την είσοδο στο γήπεδο) καθώς και για παιδιά ηλικίας από 7 έως 14 ετών.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων των 5 ευρώ (παιδικό και ανέργων) θα εισέρχονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από την πεζογέφυρα 1 για την ανατολική κερκίδα.

Επίσης η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει το νέο συνεχόμενο ωράριο λειτουργίας των γραφείων της, από 09:00 έως 16:00, στη διεύθυνση Εργατικού Κέντρου 7 με Δημητριάδος, Βόλος, τηλ: 24210 34507, 242121 0663, fax: 24210 34509.

Λάρισα – Γιαννιτσά στην κορυφή

Η Λάρισα και η Αναγέννηση Γιαννιτσών ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι της 6ης αγωνιστικής της Football League

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Θρασύβουλος-Βύζας 0-0

Απόλλων Σμύρνης-Δόξα Δράμας 2-0

Λάρισα-Εθνικός Γαζώρου 2-1

Αναγέν. Επανωμής-Αναγέν. Γιαννιτσών 0-3

Φωκικός-Παναχαϊκή 1-1

Καλλιθέα-Παναιτωλικός 1-1

Ηρακλής Ψαχνών-Πιερικός 2-0

Νίκη Βόλου-Καβάλα 0-2

Εργοτέλης-Ηρακλής Θεσ. 0-1

Ρεπό είχε η Καλλονή.

Βαθμολογία

1. Αναγέννηση Γιαννιτσών 12

-. ΑΕΛ 12

3. Πανσερραϊκός 11

-. Καβάλα 11

5. Νίκη Βόλου 10

-Εργοτέλης 10

-. ΑΕΛ Καλλονής 10

8. Ηρακλής 8

-. Παναιτωλικός 8

-. Καλλιθέα 8

-. Φωκικός 8

-. Απόλλων Σμύρνης 8

13. Ολυμπιακός Βόλου 7

-. Ηρακλής Ψαχνών 7

15. Πιερικός 6

-. Εθνικός Γαζώρου 6

-. Παναχαϊκή 6

18. Δόξα Δράμας 4

19. Αναγέννηση Επανομής 3

-. Θρασύβουλος 3

-. Βύζας Μεγάρων 3

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου