ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αύριο ο Ολυμπιακός Β. με Άρη

αύριο-ο-ολυμπιακός-β-με-άρη-136746
Αύριο Κυριακή θα παίξει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο Αλεξάνδρειο με τον Άρη για την 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1…

Η ομάδα του Βόλου μετρά δυο ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ με τον Άρη είχε παίξει πάλι στη Θεσσαλονίκη πριν 10 μέρες, αλλά για το Κύπελλο και χάνοντας αποκλείστηκε.

Πιθανότατα αύριο ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας Μιχάλης Καπουρνιώτης δεν θα έχει στη διάθεσή του δυο παίκτριες που δεν μετέχουν αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις καθώς η Νίκη Ζέρβα είναι τραυματίας έχοντες πρόβλημα στο γόνατο, ενώ Λία Σαρακατσάνη είναι άρρωστη… και θα στηριχθεί στις Δήμητρα Χαβαλέ, Στελίνα Παύλου, Ραφαέλα Σουλτάνη, Εύη Κυριατζίδου, Ελένη Ζήτη, Ελένη Παρασχάκη, Άρτεμη Ματθαιάκη, Λαμπρινή Αγαγιώτου και Δέσποινα Γιαννίκου.
Ο αυριανός αντίπαλος Άρης μετρά κι αυτός δυο ήττες στο πρωτάθλημα, χάνοντας στην Θεσσαλονίκη από τον Παναθηναϊκό 53-86 και στην Αθήνα από τον Αστέρα Εξαρχείων 63-50.
Στην 3η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών εκτός από το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Άρη που γίνεται Κυριακή (Αλεξάνδρειο 12.00 -Παπαδόπουλος – Ταρενίδης Κ. – Χαρισόπουλος), τα άλλα γίνονται σήμερα Σάββατο και είναι τα εξής:
Βοηθ. Ελληνικού 16.00 Ελληνικό-Πανιώνιος Αποστολίδης-Τσαρούχα (Μίχας)
ΕΑΚ Γλυφάδας 16.00 Τερψιθέα-Ίκαρος Καλ. Παπαθανασίου-Πολυχρόνης (Παπαγιαννόπουλος)
Εργάνης 16.00 Αθηναϊκός-ΠΑΟΚ Κυριακόπουλος-Φάκαρος (Πετράκης)
Αγ.Δημητρίου (Νέο) 18.00 Κρόνος Αγ. Δημ.-ΔΑΣ Α. Λιοσίων Διμπινούδης-Ραχιώτης (Σακελαρίου)
Παναθηναϊκού 15.00 Παναθηναϊκός-Αστέρας Εξ. Παπαγιαννόπουλος-Καρδάρης (Τσάμης).

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου