ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπομονή για καλύτερες μέρες

υπομονή-για-καλύτερες-μέρες-138652
Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ
Η υπομονή και η συνεχής συμπαράσταση είναι αυτά που θα φέρουν τις καλύτερες μέρες στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον προπονητή των ερυθρόλευκων Γιώργο Βαζάκα να τονίζει σε δηλώσεις του στον sporfm ότι η ομάδα σύντομα θα αποκτήσει σταθερότητα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η αυριανή συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται αύριο (12.30 στο ξενοδοχείο Valis, στην Αγριά) να αναφερθεί σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα, ενώ θα ζητήσει από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού υπομονή και διαρκή στήριξη της ομάδας για να μπει ο Ολυμπιακός στο δρόμο των επιτυχιών.

Χθες ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Βαζάκας ζήτησε επίσης υπομονή…
"Όλοι θα πρέπει να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές και να απομονώσουν αυτούς που έρχονται στο γήπεδο μόνο και μόνο για να εκτονωθούν. Μια ομάδα δεν χτίζεται σε 1,5 μήνα. Πρέπει να υπάρχει υπομονή και εμπιστοσύνη» ανέφερε ο Γρεβενιώτης τεχνικός μιλώντας στο Spor Fm Μαγνησίας και τονίζοντας ότι «η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλή. Το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές είμαστε δεμένοι σαν μια οικογένεια. Ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης είναι συνεπέστατος και αποτελεί μια πολύ θετική παρουσία. Είμαι σίγουρος πως στο επόμενο χρονικό διάστημα και με τις ανάλογες προσθήκες του Δεκεμβρίου θα παρουσιάσουμε τον Ολυμπιακό Β. που θέλουν να βλέπουν όλοι οι φίλαθλοί του».
Ακόμη, γενικότερα για το πρωτάθλημα είπε: «Θεωρώ πως 10-12 ομάδες θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος την άνοδο», ενώ για την ομάδα ανέφερε πως «προς το παρόν δεν προχωρούμε σε νέες επιλογές, μέχρι να ξεκαθαρίσουμε με το υπάρχον ρόστερ».
Χαρακτηριστική πάντως ήταν η αναφορά του Γ. Βαζάκα στη επιστροφή στο ΕΑΚ. «Το Πανθεσσαλικό δεν αποτελεί έδρα για μια ομάδα που χτίζεται τώρα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Η έδρα που χρειαζόμαστε στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι το ΕΑΚ».
Ακόμη στη συνέντευξή του στον Sport FM ο Γ. Βαζάκας ερωτηθείς σχετικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νεαρό Δημήτρη Κόμνο.
"Είναι θέμα ημερών να επανέλθει στις προπονήσεις ο Κόμνος μετά το κάταγμα κόπωσης που είχε υποστεί. Μπορεί να παίξει αυτός ο ποδοσφαιριστής. Τον θεωρώ από τα ταλέντα. Μπορεί να αποτελέσει την "αποκάλυψη" στο β’ γύρο. Αρκεί να παραμείνει προσγειωμένος και να συνεχίσει να δουλεύει. Έχει όλα τα στοιχεία να κάνει σπουδαία καριέρα» ανέφερε, ενώ τόνισε ότι τώρα το μυαλό όλων είναι στις Σέρρες, όπου ο Ολυμπιακός θα έχει συμπαράσταση του κόσμου, εξασφαλίζοντας 500 εισιτήρια, και ήδη υπάρχει κίνηση για τη μεγάλη εκδρομή στα γραφεία των Austrian boys στη Νέα Δημητριάδα.
Το επόμενο ματς στις Σέρρες την Κυριακή με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV, αλλά ο κόσμος θέλει να δει από κοντά τη νέα αρχή…
Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η επιστροφή στις επιτυχίες , απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από ήττα στα Γιαννιτσά από την τοπική Αναγέννηση, αλλά παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League.
Ο Ολυμπιακός μετά την προχθεσινή ισοπαλία στο Βόλο με την Καλλιθέα, και προερχόμενος πιο πριν από ήττα στη Λάρισα αλλά και δυο ακόμη ισοπαλίες στα Μέγαρα και με Φωκικό στο Βόλο, έχει μείνει πίσω και θέλει μια νίκη ψυχολογίας, αφού έχει μόνο μια στην πρεμιέρα επί της Καβάλας…
Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο αυτή την εβδομάδα ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες μέρες να προετοιμαστεί καλύτερα ως την Κυριακή, αφού τα 5 προηγούμενα ματς έγιναν σε διάστημα μόλις 15 ημερών.
Πάντως μετά το ματς στις Σέρρες με «παρεμβολές» αγώνων κυπέλλου (για τον Ολυμπιακό Βόλου πρώτος αντίπαλος του θα είναι ο Αστέρας Μαγούλας και στην επόμενη φάση ο νικητής του αγώνα Εθνικός Αστέρας – Καλλονή), υπάρχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το ρεπό του την 15η αγωνιστική και ενώ στη 14η είναι το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη…
Στην 7η θα υποδεχθεί την Επανωμή, ενώ μετά έχει συνεχόμενα δυο εκτός έδρας ματς σε Γιαννιτσά και Δράμα, στην 10η υπάρχει το ματς Ολυμπιακός Βόλου – Παναιτωλικός, μετά παίζει πάλι Σέρρες με Εθνικό Γαζώρου, στη 12η αγωνιστική θα υποδεχθεί την Παναχαϊκή και μετά θα παίξει στη Φυλή με τον Θρασύβουλο.
Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να μη χάσει άλλο έδαφος και παρ’ ότι υπάρχουν δικαιολογίες ελλιπούς προετοιμασίας και κούρασης και να πάρει βαθμούς θυσιάζοντας ακόμη και το θέαμα!
Πάντως για το Κυριακάτικο παιχνίδι εκτός του ότι επιστρέφει ο Θανάσης Παλαιολόγος, ο οποίος είχε αποβληθεί άδικα στη Λάρισα και εξέτισε την ποινή του… ο Γιώργος Βαζάκας μετράει άλλους απόντες, καθώς εκτός του τραυματία Κριστιάν Ντεβάλις θα λείψει ο έτερος Αργεντινός Ματίας Μπολάτι όπως και ο Σπύρος Γόγολος που υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης.
Μέχρι αύριο αναμένεται να είναι οκ και ο Κογκολέζος Γιανίκ Γενγκά, ο Ισπανός Αντόνιο Ανιέτε, ο Βούλγαρος Τοντόρ Κόλεφ, αλλά και οι Παναγιώτης Κατσιαρός και Δημήτρης Τσιάτσιος, που είχαν μικροπροβλήματα μετά το ματς με την Καλλιθέα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου