ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός Β. στην Αθήνα με Ατρόμητο

ο-ολυμπιακός-β-στην-αθήνα-με-ατρόμητο-147241
Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ
Στην Αθήνα με τον νεοφώτιστο Ατρόμητο θέλοντας την πρώτη νίκη στη δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας ποδοσφαίρου Γυναικών θα αγωνισθεί σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου (όπως μετονομάστηκε ο «Βόλος 2004»).

Το σημερινό ματς στις 3 μ.μ. στο «Νταμάρι» του Περιστερίου θεωρείται αμφίρροπο και στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι μπορούν να κατακτήσουν βαθμό ή βαθμούς από τον Ατρόμητο Αθηνών, που είναι μία ομάδα με τον ίδιο στόχο.

Μάλιστα και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ήττα τις φετινές τους υποχρεώσεις, αν και αντιμετώπισαν ανώτερους αντιπάλους. Ο μεν Ατρόμητος γνώρισε βαριά ήττα από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 8-0, ο δε Ολυμπιακός ηττήθηκε στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς από την περσινή δευτεραθλήτρια ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας με 3-0.
Ως «Βόλος 2004» είχε συνηθίσει να πρωταγωνιστεί στην Α’ Εθνική, αλλά ως Ολυμπιακός Βόλου περνά μία μεταβατική φάση και σήμερα η ομάδα του Βόλου θα επιδιώξει την πρώτη νίκη για να κατακτηθούν οι απαραίτητοι βαθμοί για την παραμονή της ομάδας στην Κατηγορία.
Όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, αμφίβολη κατά πολύ θεωρείται η συμμετοχή της Ιωάννας Παρασκευοπούλου λόγω τραυματισμού. Στη διάθεσή του ο προπονητης του Ολυμπιακού Βόλου Θωμάς Μακρής θα έχει τις κάτωθι παίκτριες: Άσπα Χατζηλαζάρου, Εβίτα Σταμοπούλου, Βάσω Κλόντζα, Βανέσα Αναστασοπούλου, Μαρία Σχουλή, Μάγδα Καλαμπούκα, Μαριάννα Τσιλιώνη, Φιλίτσα Σύρμου, Βάλια Λαβδογιάννη, Φανή Κορωναίου, Μαρία Γιαννακοπούλου, Ευαγγελία Θεοδωροπούλου, Ελένη Σπαΐνου, Κατερίνα Τσιρδάνη, Φωτεινή Οικονόμου, Χρυσούλα Γάτσιου, Μαρία-Ελένη Αλεξοπούλου, Έλενα Σχουλή.
Το παιχνίδι θα διαιτητεύει ο κ. Σπύρος Σταθόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Οικονόμου και Κωνσταντίνο Φαρμάκη της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.
Για την 2η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Γυναικών σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι εξής συναντήσεις:
Καβάλα-ΠΑΟΚ
Άρης-Ελπίδες
Ατρόμητος-Ολυμπιακός Β.
Αμαζόνες Δρ.-Κρήσσες
Η βαθμολογία
1.ΠΑΟΚ 8-0 3
-Οδυσσέας Γλυφ. 6-0 3
-Ελπίδες Καρδ. 3-0 3
Κρήσσες Ρεθ. 3-0 3
Αμαζόνες Δρ. 1-0 3
6. Νέοι Εργοτέλη 0-1 0
-Άρης Θ. 0-3 0
-Ολυμπιακός Β. 0-3 0
-Καβάλα ’86 0-6 0
-Ατρόμητος Αθ. 0-8 0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου