«Αδικήθηκε κατάφωρα η ομάδα»

Τελευταία ενημέρωση: 2012-10-13, 12:09:38
«Αδικήθηκε κατάφωρα η ομάδα»
Τα παράπονά τους από τη διαιτησία του αγώνα με τη Λάρισα, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου ηττήθηκε 3-0, εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους οι «ερυθρόλευκοι»,  που τονίζουν ότι αδικήθηκαν κατάφωρα από τον «άρχοντα» της αναμέτρησης, Τριαντάφυλλο Τίκα και ζητούν την εφαρμογή του 50-50. 

«Το πρόβλημα είναι πότε θα καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι ικανοποιώντας κάποιον, αδικείς κάποιον άλλο», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ σέβεται απόλυτα τις αρχές και τους θεσμούς του ποδοσφαίρου, αλλά δεν μπορεί να αφήσει ασχολίαστη τη διαιτησία του Τριαντάφυλλου Τίκα στον αγώνα με τη Λάρισα. Τα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσε ο διαιτητής στο χθεσινό ντέρμπι εις βάρους της ομάδας μας, μας αναγκάζουν να ζητήσουμε την εφαρμογή του 50-50, να ζητήσουμε δηλαδή δικαιοσύνη για τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν θα μπούμε στη λογική να αναλύσουμε τις φάσεις του αγώνα και να εξηγήσουμε για το πώς ο εν λόγω διαιτητής εκτέθηκε αδικώντας κατάφωρα την ομάδα μας. Αυτά τα είδε όλος ο κόσμος. Ελπίζουμε και ευχόμαστε βέβαια να τα είδε και ο παρατηρητής διαιτησίας. Το πρόβλημα όμως είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα κακό παιχνίδι κάποιου διαιτητή. 

Το πρόβλημα είναι πότε θα καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι ικανοποιώντας κάποιον, αδικείς κάποιον άλλο. Εμείς, ως Ολυμπιακός Βόλου θα μείνουμε συνεπείς στις αρχές και στις αξίες που μας χαρακτηρίζουν και θα υπερασπιζόμαστε, τόσο την αξιοπρέπειά μας, όσο και τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, επιζητώντας αυστηρά και μόνο δικαιοσύνη».


Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
6
=