ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σοβαρότατα επεισόδια μεταξύ «οπαδών» στο Βόλο

σοβαρότατα-επεισόδια-μεταξύ-οπαδών-155882

Σκηνές που θύμιζαν ταινία βίας εκτυλίχτηκαν χθες το βράδυ λίγο μετά τις 10 στα γραφεία του συνδέσμου των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου στην Οδό Αγίου Δημητρίου.

Περίπου 20 άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα και κρατούσαν καδρόνια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα επιτέθηκαν στους θαμώνες των γραφείων του συνδέσμου -περίπου δέκα άτομα- με άγριες διαθέσεις.

Ακολούθησαν συμπλοκές και φθορές υλικών και τζαμιών με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα μεταξύ των οποίων σύμφωνα με πληροφορίες ένας ανήλικος 17 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
Οι επιτιθέμενοι δικαιολογούσαν την πράξη τους φωνάζοντας για ένα πανό που σύμφωνα με τους ίδιους απέσπασαν από νεαρούς οπαδούς της Νίκης άλλοι νεαροί οπαδοί του Ολυμπιακού.
Για περίπου πέντε λεπτά επικράτησε πανικός και άγριος ξυλοδαρμός. Σχεδόν αμέσως έφτασαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Απόστολο Αλαμάνα. Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό αλλά οι δράστες των επεισοδίων είχαν διαφύγει με μοτοσικλέτες. Στο σημείο των επεισοδίων συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος από τον οποίο ο Αστυνομικός Διευθυντής ζήτησε να μη δοθεί καμία συνέχεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη ένας 52χρονος που συμμετείχε στα επεισόδια και τον οποίο είχαν εγκλωβίσει οπαδοί του Ολυμπιακού και τον παρέδωσαν στην Αστυνομία. Αργότερα έγιναν και περίπου δέκα προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στα επεισόδια. Σε κάθε περίπτωση και όποια και αν είναι η αιτία των χθεσινοβραδινών γεγονότων τέτοιες ενέργειες εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους και αμαυρώνουν το φίλαθλο πνεύμα στην πόλη του Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου