ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανοικτή η επιστροφή Σολάκη

ανοικτή-η-επιστροφή-σολάκη-156104
Ο «χωρισμός» του Σολάκη με την Παναχαϊκή, κάθε άλλο παρά συναινετικά έγινε… Η ομάδα της Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτέθηκε σε ιδιαίτερα καυστικό ύφος, στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, όμως ο ίδιος δεν θέλει να δώσει παραπάνω συνέχεια και σκέφτεται τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που δεν αποκλείει να είναι πάλι ο Βόλος.

Ο Ηλίας Σολάκης μίλησε στον Sentra και αναφέρθηκε στα γεγονότα των τελευταίων ημερών, τονίζοντας ότι έχει και ο ίδιος κουραστεί… «Το θέμα έχει κουράσει, δεν ήθελα να δώσω τέτοια συνέχεια που έδωσε η ΠΑΕ, ήθελα να πω ότι πέρασα δύο μήνες δύσκολους. Πρώτη φορά μου συμβαίνει να λύνω 3η αγωνιστική συμβόλαιο».

Αναφερόμενος στο σχόλιο της ΠΑΕ ότι τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες μπλεγμένες με σκάνδαλα, είπε: «Λογικό είναι αλλά τα χω ξανακούσει, με επιλέξανε να έρθω στην Παναχαϊκή, ενώ ήμουν σε αυτές τις ομάδες, δεν ξέρω τι άλλαξε, ρωτήστε τους ίδιους». Για τις επιλογές που έχει από δω και πέρα: «Υπάρχει ενδιαφέρον από 2-3 ομάδες, είναι το ευχάριστο αυτό για μένα, όποια ομάδα βρω θα μπω σύντομα στο κλίμα για να βοηθήσω από τον Γενάρη και μετά».
Για το δικό του παρελθόν και το μέλλον: «Ο καθένας μας στο χώρο έχει το όνομά του και την ιστορία του, δεν μπορούμε να τα σβήσουμε. Η διάρκεια είναι το σημαντικό, ο καθένας μπορεί να δει τι έχει κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο παρελθόν. Όλα αυτά παίζουν ρόλο στο να βρεις τον δρόμο σου στην επόμενη ομάδα».
Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Στον Ολυμπιακό Βόλου πέρασα πολύ καλά, βγήκε Ευρώπη με την συνεισφορά την δική μου και όλων των ποδοσφαιριστών, δεν θα έλεγα όχι να επιστρέψω στην ομάδα».
Για τα 22.000 που αναφέρει η ανακοίνωση ότι έλαβε: «Γράψανε αυτό το ποσό, δεν νομίζω ότι πήρα αυτό το ποσό, ας γράφει ο καθένας ότι θέλει, δεν θέλω να δώσω συνέχεια, κουράστηκα και εγώ και ο κόσμος».
Για τις διαμάχες μεταξύ ποδοσφαιριστών και ομάδων: «Δεν έχει κερδηθεί ο σεβασμός στις σχέσεις ανάμεσα σε ομάδα και ποδοσφαιριστή. Παλαιότερα υπήρχε πιο καλή ισορροπία, πλέον αυτό έχει χαθεί».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου