ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και κόκκινα… και βυσσινί

και-κόκκινα-και-βυσσινί-156136

Δεν είναι η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει τη φανέλα τόσο του Ολυμπιακού Βόλου, όσο και της Λάρισας. Όμως σήμερα υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λάρισας.

Ο Παναγιώτης Κατσιαρός έπαιξε στην ΑΕΛ146 παιχνίδια, ο Θανάσης Παλαιολόγος έχει 77 συμμετοχές με την ΑΕΛ και 30 συμμετοχές έχει ως βυσσινί ο Βαγγέλης Στουρνάρας.

Επίσης ο Δημήτρης Τσιάτσιος έχει 22 παιχνίδια με τη φανέλα της Λάρισας ενώ και ο Ιμπαχίμα Μπακαγιόκο αγωνίστηκε στην ΑΕΛ 30 ματς, σημειώνοντας και τρία τέρματα.
Τις φανέλες των δύο θεσσαλικών ομάδων έχουν φορέσει μεγάλοι ποδοσφαιριστές όπως ο Δημήτρης Ζάμπας, ο Βαγγέλης Βουρούκος, ο Κώστας Σταματίου, ο Μιχάλης Ζιώγας, ο Βασίλης Σκούτας, ο Γιάνεζ Πάτε, ο Κώστας Τσαβαλιάς, ο Μιχάλης Ρακιτζόγλου, ο Βαγγέλης Λιαδέλης, ο Δημήτρης Πλιάγκας και ο Νίκος Καρκαλέτσης. Ακόμα αγωνίστηκαν και σε Βόλο και Λάρισα οι: Γκαμπέτας, Μαυρόπουλος, Παπαντωνίου, Τσακμακίδης, Κισκαμπάνης, Ταξιάρχης, Μπακογιάννης, Δ. Πάππας, Δρακόπουλος, Τσαπατώρης, Νικολακούλης, Ιβάνοβιτς, Πέρισιτς, Ταμπάρας, Νίτσικας, Αξούριστος, Χρ. Βελετάνης Αστ. Θέμελης, Φ. Κηπουρός, Αλεξ. Βεργώνης, Ι. Τσάγγαρης και Κ. Μάγγος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου