ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάτι του έλειπε

κάτι-του-έλειπε-160326
Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ
Η καλή τελική προσπάθεια και το καθαρό μυαλό έλειπαν προχθές από τον Ολυμπιακό, που στο ματς της 3ης αγωνιστικής επιβεβαίωσε πως δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο και υποχρεώθηκε σε δεύτερη συνεχομένη ισοπαλία 0-0 με τον αμυντικογενή Φωκικό…

Ο Ολυμπιακός Βόλου που σε τρεις αγώνες παραμένει αήττητος και χωρίς να παραβιαστεί η εστία του δεν κέρδισε προχθές στο Πανθεσσαλικό τον Φωκικό, που έδωσε ένα μάθημα πώς θα παίζουν και άλλες κατώτερες ομάδες απέναντι στην βολιώτικη ομάδα…

Με πέντε παίκτες στην άμυνα και δυο αμυντικά χαφ η ομάδα του Φωκικού, παίζοντας πολλές φορές και εκνευριστικά, πήρε αυτό που ήθελε και λίγοι πίστευαν… «Κανείς στην Άμφισσα δεν περίμενε μετά από τρεις αγώνες να έχουμε επτά βαθμούς. Υπάρχουν παιχνίδια, σαν αυτό που η ομάδα πήγε πολύ καλά τακτικά και έτσι πήραμε έναν πολύ μεγάλο βαθμό. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου και στα φιλικά και στο πρωτάθλημα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο» ανέφερε μετά το ματς ο προπονητής του Φωκικού Κριστόφ Βαζέχα.
Στον Ολυμπιακό που ήδη βλέπει το επόμενο ματς την Πέμπτη στη Λάρισα από το ματς με τον Φωκικό κρατάει την προσπάθεια και δουλεύει να διορθώσει… το να βρίσκει πιο εύκολα δίχτυα.
Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα προσπάθησε με όλους τους τρόπους αλλά δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και μοιραία άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς, ενώ έμεινε άσφαιρη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά το 0-0 με τον Βύζαντα.
Όλα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά στο παιχνίδι, αν στο πρώτο μέρος οι ερυθρόλευκοι δεν έχαναν την κλασική ευκαιρία, στο 23’, όταν ο γκολκίπερ Γεωργίου έπεσε μπλόκαρε το σουτ του Γενγκά που είχε βρεθεί μόνος στην περιοχή, ενώ και στο 37’ ο Γόγολος δεν κατάφερε να βάλει την προβολή σε μπαλιά του Μπολάτι…
Στο β’ μέρος δεν άλλαξε κάτι ως προς την εικόνα του αγώνα, με τον Γεωργίου να είναι σταθερός κάτω από τα δοκάρια και να επεμβαίνει, όποτε χρειάστηκε (στο 56’ σε κεφαλιά του Γενγκά, στο 65’ σε δυνατό σουτ του Μπολάτι, στο 89’ σε σέντρα του Γενγκά και στο 91’ σε κεφαλιά του Πινδώνη), ενώ στο 70’ η προσπάθεια του Μπολάτι από το ημικύκλιο πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.
Πάντως στο 87’ χρειάστηκε η ετοιμότητα του Γκίτκου, για να αποφύγει ο Ολυμπιακός Β. τα εμφράγματα, καθώς σε κόντρα επίθεση του Φωκικού ο Ευσταθίου επιχείρησε να νικήσει από πλάγια θέση δεξιά τον Γκίτκο, αλλά εκείνος αντέδρασε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ.
Διαιτητής: Απόστολος Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γόγολος, Πινδώνης, Μπολάτι, Παππάς (50’ Μπακαγιόκο), Ογιαρμπίντε (82’ Τσιάτσιος), Γενγκά, Ανιέτε (74’ Γαλάνης)
ΦΩΚΙΚΟΣ: Γεωργίου, Θωμόπουλος, Κωστόπουλος, Παπαζούδης (84’ Ενγκουέμ), Λίτσος, Εσσόνο, Τετέ, Σκαρίμπας (68’ Μπουλούλης), Ευσταθίου, Ταμπάκης, Θέος (81’ Γκόμες).
Ο Γιώργος Βαζάκας μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωκικό ανέφερε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά επισήμανε το πρόβλημα που έχει ο Ολυμπιακός Β. στο γκολ. «Ήταν ένα παιχνίδι με έναν αντίπαλο, που προερχόταν από δύο νίκες. Οι δύο ομάδες αποτελούν διαφορετικά μεγέθη. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα έπαιζε, όπως έπαιξε σήμερα. Με πολύ ενισχυμένη άμυνα, πέντε αμυντικούς και τρία στόπερ. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά.
Προσπάθησαν να βρουν λύσεις, αλλά το μόνο που μας έλειπε είναι το γκολ. Το γκολ θα μπει, όταν έχεις καθαρό μυαλό. Ήμασταν σαφώς πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Η ομάδα εκτός από το τελευταίο πεντάλεπτο, που έπαιξε με γεμίσματα, είχε υπομονή στο παιχνίδι και προσπάθησε να βρει λύσεις. Δε φοβάμαι την ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Το πρόβλημα με το εύκολο γκολ θα το λύσουμε δουλεύοντας. Η δική μας ομάδα είναι πολύ καλή και θα δείτε ότι στον χρόνο θα δικαιωθεί».
Χειρουργήθηκε ο Ντεβάλις
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η χειρουργική επέμβαση στον ποδοσφαιριστή Κριστιάν Χαβιέ Ντεβάλις από το γιατρό της ομάδας, ορθοπαιδικό Γρηγόρη Μανούδη, στο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Ο χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται σε 6-7 εβδομάδες.
Το νέο ωράριο των γραφείων

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει ότι από χθες Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012, το ωράριο των γραφείων της στο Βόλο (Εργατικού Κέντρου 7 με Δημητριάδος, 2ος όροφος, τηλ.: 2421210663) θα είναι 09.00-14.00 και 17.00-21.00.

Φωτογραφία: ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου