ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Καβάλα και με κόσμο σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στην επιστροφή του…

με-καβάλα-και-με-κόσμο-σήμερα-ο-ολυμπι-172285

Με αισιοδοξία στη σέντρα

Θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως γιορτή επιστροφής στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, θα μπορούσε να ήταν η γιορτή της δικαίωσης αγώνων 14 μηνών, αλλά επί της ουσίας η σημερινή μέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι η πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Football League και για τον κόσμο η μέρα που θα στείλει το μήνυμα… ξαναρχόμαστε…

Μετά από ένα χρόνο κι ενώ το τελευταίο επίσημο ματς του Ολυμπιακού ήταν το ευρωπαϊκό με την Ντίφερντανζ η ομάδα επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίας και αυτή την επιστροφή θέλει να τη γιορτάσει με νίκη στο παιχνίδι με την Καβάλα.

Το απόγευμα στις 4.45 ο Ολυμπιακός ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Football League και το Πανθεσσαλικό Στάδιο αναμένεται να είναι στα κόκκινα, καθώς ήδη οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν δείξει τη δίψα τους να ξαναστηρίξουν την ομάδα με την παρουσία τους και σύντομα να την ξαναδούν πιο ψηλά…

Ενώ όλοι οι δρόμοι για τον κόσμο οδηγούν σήμερα στο Πανθεσσαλικό και μπορεί κάθε πρεμιέρα πρωταθλήματος να κρύβει εκπλήξεις και παγίδες, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει και μπορεί να ξεκινήσει θετικά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, με την τεχνική ηγεσία να τονίζει συνεχώς στους παίκτες πως θα πρέπει να είναι προσγειωμένοι, σοβαροί και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι τους.

Για τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα στη σημερινή πρεμιέρα δεν λείπουν και τα προβλήματα, καθώς λόγω τιμωρίας από πέρυσι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής δύο ποδοσφαιριστές τους οποίους υπολογίζει, οι Βαγγέλης Στουρνάρας και Δημήτρης Τσιάτσιος.

Επίσης, εδώ και αρκετό καιρό τραυματίες είναι οι Δημήτρης Κόμνος και Αλεχάντρο Κάσιο, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ απουσία είναι και ο Λουίς Ογιαρμπίντε που δεν ήρθε έγκαιρα η μπλε κάρτα του από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουρουγουάης.

Αντίθετα στην αποστολή είναι, αν και ανέτοιμος, το τελευταίο απόκτημα της ομάδας Τοντόρ Κολεφ.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με σύστημα 4-4-2, με τον Γκίτκο κάτω από τα δοκάρια, οι Καρράς δεξιά και Κατσιαρός αριστερά θα είναι στα άκρα της άμυνας, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Γόγολος και Γκότοβος, αφού ο Παλαιολόγος είχε ένα πρόβλημα αλλά είναι στην αποστολή.

Ο Πινδώνης θα είναι αμυντικός χαφ, και στη μεσαία γραμμή θα είναι και οι Μπολάτι – Παππάς – Γενγκά, με επιθετικό δίδυμο σίγουρο τον Ανιέτε, και τους Γαλάνη, Μπακαγιόκο, Κόλεφ να διεκδικούν την άλλη θέση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Βαζάκας ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές:
Roca, Γκίτκος, Σταυράκης, Καρράς, Κατσιαρός, Γκότοβος, Πινδώνης, Κοτζαθανάσης, Κολημήτρας, Ναουμίδης, Μπόρας, Γαλάνης, Παππάς, Παλαιολόγος, Salas Quinta, Υenga, Devalis, Petrov, Bolatti, Γόγολος, Bakayoko και Todor.

Η Καβάλα

Ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Βασιλακάκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Εντιαγέ και του τιμωρημένου Πακάλτση. Η πιθανή ενδεκάδα θα απαρτίζεται από τους Σουλογάνη, Παγώνη, Γελαδάρη, Τριποτσέρη, Μαραγκό, Ενσαλίβα, Ντιέ, Μοκάκε, Ντος Σάντος, Χλωρό και Ποσίνκοβιτς, ενώ θέσεις διεκδικούν οι Καλαγκάνης, Παπαγερίδης, Σαμαράς, Οξύζογλου και Πλιάγκας.

Η διάθεση των εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί έως το μεσημέρι, και τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα λειτουργήσουν από τις 14:45 (δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα).

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα είναι, 30, 15 και 10 ευρώ, ως εξής:

30 ευρώ, (θέσεις επισήμων-Silver)
15 ευρώ, (άνω διάζωμα στο στέγαστρο και γενικά στις θέσεις των Special)
10 ευρώ, (για το πέταλο και την ανατολική κερκίδα)
Τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα είναι τα εξής:
Πρακτορείο ΟΠΑΠ Στράκα, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ: 24210 20720

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βλαχάβας, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ: 24210 53749

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Καψιώτας, Ιωλκού 3, Βόλος, τηλ: 24210 30249

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Παλληκαρίδης, Ελ. Βενιζέλου 80, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ: 24210 32110

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Φασουλίδου, Αναλήψεως 260, Βόλος, τηλ: 24210 55167
Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Ψαρόμπας, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, Βόλος, 24210 41717

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Θεοχάρης, Γ. Δήμου 170, Βόλος, τηλ: 2421041951

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βούλγαρη, Πολυμέρη 13 (έναντι Παρκ), τηλ: 2421033514

Και από τα γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys, Aγ. Δημητρίου 19, Βόλος, τηλ: 2421212233.

Απαγόρευση κυκλοφορίας

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας γίνεται γνωστό ότι λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με την Καβάλα αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας κάθε οχήματος στον ανισόπεδο κόμβο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς και στο τμήμα της οδού Σταδίου από τη διασταύρωση με την οδό Δοξοπούλου, μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Πανθεσσαλικού στις 30/9 από τις 15.00 έως 20.00

Η προσέγγιση θα γίνεται από τον κόμβο του Φυτόκου, μέσω των οδών Φυτόκου-Αγ. Διονυσίου-Σταδίου-Πανθεσσαλικό Στάδιο και από τον κόμβο Μελισσατίκων μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου-Δοξοπούλου-Σταδίου-Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η αποχώρηση όλων των φιλάθλων θα γίνει υποχρεωτικά μέσω της διαδρομής Σταδίου-Αγ. Διονυσίου-Φυτόκου-περιφερειακής οδού.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου