ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην τελική ευθεία

στην-τελική-ευθεία-217116

Τις κινήσεις τους πριν τη συνεδρίαση της Football League συνεχίζουν στον Ολυμπιακό

Μπορεί την επόμενη Παρασκευή 17 Αυγούστου να είναι προγραμματισμένη ή Εκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΑΕ προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου ωστόσο οι ερυθρόλευκοι σχεδιάζουν ήδη τις επόμενες κινήσεις τους.

Η αγωνία των φιλάθλων αλλά και όσων ασχολούνται με την ερυθρόλευκη ομάδα μπορεί να παρατείνεται μέχρι την επόμενη Παρασκευή ωστόσο στον Ολυμπιακό έχουν δρομολογήσει τις επόμενες κινήσεις τους.

Το βέβαιο είναι πως προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γιώργος Βαζάκας ο οποίος πιθανότατα μέχρι μεθαύριο θα βρίσκεται στην πόλη του Βόλου προκειμένου να μπουν όλα τα θέματα της στελέχωσης του συλλόγου στην τελική ευθεία.

Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους μιας και σε ότι γίνεται μέχρι στιγμής υπάρχει μεγάλη μυστικότητα. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες στον Βόλο βρίσκονται ήδη οι τρεις Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν και τα πρώτα μεταγραφικά χτυπήματα δίχως όμως να έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές άλλες πληροφορίες σχετικά με την πρώην ομάδα τους ή τις θέσεις στις οποίες αγωνίζονται.

Ενδιαφέρον για Στουρνάρα-Πουλάκο;

Παράλληλα χθες προέκυψε έντονη φημολογία σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας με δύο πρώην πλέον ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου όπως είναι ο Γιώργος Πουλάκος και ο Βαγγέλης Στουρνάρας.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον πρώην αρχηγό των κυανόλευκων Βαγγέλη Στουρνάρα ο οποίος δήλωσε άγνοια για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του τονίζοντας πως το θέμα του επόμενου ποδοσφαιρικού του σταθμού χειρίζεται ο μάνατζερ του. Πάντως ο ίδιος δεν απέκλεισε το γεγονός να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα αφού τόνισε πως είναι ελεύθερος και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και οποιαδήποτε πρόταση του γινόταν θα ήταν καλοδεχούμενη.

Εκτός όμως από την περίπτωση του Στουρνάρα έντονη ήταν η φημολογία και για τον Γιώργο Πουλάκο που πέρυσι διέπρεψε με την φανέλα της Νίκης αποτελώντας τον πρώτο της σκόρερ στη κανονική διάρκεια και τα play-off. Ο Μεσσήνιος άσσος που έμεινε ελεύθερος από τη Νίκη όδευε προς Λάρισα ωστόσο η περίπτωση του δείχνει να έχει παγώσει.

Παράλληλα ενδιαφέρον δείχνει να υπάρχει και για ακόμη ένα πρώην «κυανόλευκο» ο οποίος όμως ήρθε στο Βόλο αρχικά για χάρη του Ολυμπιακού και στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Δόξα Δράμας και δεν είναι άλλος από τον Αλεχάντρο Κάσιο ο οποίος έμεινε με την σειρά του ελεύθερος από τη Νίκη πραγματοποιώντας ελάχιστες εμφανίσεις.

Το πράσινο φως

Το πράσινο φως μετά από τη συνεδρίαση της Football League και Football League 2 περιμένουν να δουν στον Ολυμπιακό Βόλου μετά από σχετικό αίτημα για αποκατάσταση των ερυθρόλευκων και όχι μόνο από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η οποία και θα επικυρώσει το τελικό αποτέλεσμα της ερχόμενης Παρασκευής.

Η ΕΠΟ ζήτησε την αποκατάσταση των ομάδων του Βόλου της Καβάλας και του Ηρακλή από τη Football League και η τελευταία συγκάλεσε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (17/08) στις 2μ.μ.

Πλέον όλες οι ελπίδες των ερυθρόλευκων μεταφέρονται στη Γενική Συνέλευση της επόμενης Παρασκευής αφού όπως είχε συμφωνηθεί οι ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή θα τοποθετηθούν στο πρωτάθλημα της Football League με δέσμευση της πολιτείας για αύξηση της χορηγίας προς τις ομάδες που θα συμμετάσχουν.

Στη συμφωνία μεταξύ του αρμόδιου υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη και των ομάδων της Football League υπογράφηκε η αυξημένη επιχορήγηση που ζητούσαν και έτσι θα μοιραστούν 3,25 εκ. ευρώ έναντι 1,8 εκατ. ευρώ που ήταν η αρχικά συμφωνημένη χορηγία.

Πλέον με τη σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης όλοι περιμένουν να τελειώσει το μαρτύριο των τελευταίων μηνών και να αποκατασταθεί εν μέρει η αδικία με τη συμμετοχή των ερυθρόλευκων και πάλι στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Βέβαια από τη μεριά της η διοργανώτρια αρχή της Β’ και Γ’ Εθνικής έχει ζητήσει την άνοδο πέντε συνολικά ομάδων από τη δεύτερη κατηγορία στη Super League όμως κάτι τέτοιο δεν βρίσκει σύμφωνη την πρώτη κατηγορία η οποία ισχυρίζεται πως θα μειωθούν τα έσοδα της και είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν ξανά.

Πρόσκληση του Α.Σ Ολυμπιακού Βόλου 1937

Οι υπεύθυνοι των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, απευθύνουν πρόσκληση σε προπονητές ποδοσφαίρου, που επιθυμούν να εργαστούν στα τμήματα ακαδημιών του Ολυμπιακού και είναι κάτοχοι πτυχίου UEFA Β’ και άνω, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καλώντας στο 6974893712, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου