Αναγκασμένος να περιμένει

Τελευταία ενημέρωση: 2012-08-08, 16:15:30
Αναγκασμένος να περιμένει

Την επόμενη Παρασκευή 17 Αυγούστου συνεδριάζει η Football League

Αναγκασμένος να περιμένει είναι ο Ολυμπιακός Βόλου μιας και για την επόμενη Παρασκευή 17 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη Εκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΑΕ προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον των ερυθρόλευκων αλλά επίσης και για την Καβάλα και τον Ηρακλή.

Χθες η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με έγγραφο προς τη διοργανώτρια αρχή της Football League και Football League 2 ζήτησε να πάρει απόφαση αναφορικά με την αποκατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή.

Πλέον η ΕΠΟ μεταφέρει το παιχνίδι της αποκατάστασης στη Football League σχετικά με το μέλλον των τριών συλλόγων και με ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή της Β’ και Γ’ Εθνικής συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (17/08) στη Football League.

Η ανακοίνωση της Football League αναφέρει σχετικά: «Πραγματοποιείται, την Παρασκευή 17-8-2012 και ώρα 14 :00, Έκτακτη Γενική Συνέλευση της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέμα Ημερήσιας Διάταξης: Απόφαση σχετ. με το από 7-8-2012 έγγραφο της ΕΠΟ με αριθμ. Πρωτ. 23253/2012, που αφορά τις ομάδες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΚΑΒΑΛΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ».

Ετσι όλες οι ελπίδες μεταφέρονται στη Γενική Συνέλευση της επόμενης Παρασκευής αφού όπως είχε συμφωνηθεί οι ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή θα τοποθετηθούν στο πρωτάθλημα της Football League με δέσμευση της πολιτείας για αύξηση της χορηγίας προς τις ομάδες που θα συμμετάσχουν.

Αυτή η αναμονή όμως έχει προκαλέσει την οργή των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου που για ακόμη μία φορά βγήκαν στους δρόμους την περασμένη Δευτέρα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αργοπορία και την κοροϊδία που συνεχίζεται.

Όλοι περιμένουν πως η αγωνία των τελευταίων μηνών θα λάβει τέλος με την επιστροφή του συλλόγου και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες με τις υποσχέσεις και τις συνεχόμενες παρατάσεις να λαμβάνουν τέλος.

Η Ενωση πρωταθλημάτων της Β’ και Γ’ Εθνικής θα πρέπει να συνεδριάσει και να αποφασίσει αν ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα αλλά και ο Ηρακλής αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Football League αφού όπως τονίστηκε από την μεριά της πολιτείας το πολιτικό σκέλος έχει ολοκληρωθεί.

Στην συμφωνία μεταξύ του αρμόδιου υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη και των ομάδων της Football League υπογράφηκε η αυξημένη επιχορήγηση που ζητούσαν και έτσι θα μοιραστούν 3,25 εκ. ευρώ έναντι 1,8 εκατ. ευρώ που ήταν η αρχικά συμφωνημένη χορηγία.

Πλέον με την σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης όλοι περιμένουν να τελειώσει το μαρτύριο των τελευταίων μηνών και να αποκατασταθεί εν μέρει η αδικία με την συμμετοχή των ερυθρόλευκων και πάλι στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Βέβαια από τη μεριά της η διοργανώτρια αρχή Β’ και Γ’ Εθνικής έχει ζητήσει την άνοδο πέντε συνολικά ομάδων από τη δεύτερη κατηγορία στη Super League όμως κάτι τέτοιο δεν βρίσκει σύμφωνη την πρώτη κατηγορία η οποία ισχυρίζεται πως θα μειωθούν τα έσοδα της και είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν ξανά.

Πολιτεία αλλά και ΕΠΟ έχουν δεσμευθεί για την επιστροφή των τριών ομάδων στον ποδοσφαιρικό χάρτη και πλέον αναμένεται ανάλογη στάση και από την Football League.

Ακόμη όμως και με την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες το μόνο βέβαιο είναι πως έχει χαθεί και θα χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος μιας και η ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως και οι υπόλοιπες ομάδες δεν μπορούν να προχωρήσουν σε μεταγραφές αλλά και έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές εφόσον δεν υπάρχει ακόμη επίσημη απόφαση.

Εάν αυτή παρθεί τελικά την επόμενη Παρασκευή το μόνο βέβαιο είναι πως θα πρέπει να καταβληθεί τεράστια προσπάθεια έτσι ώστε να γίνουν οι μεταγραφές και ο Ολυμπιακός να λειτουργήσει και πάλι όπως πριν.

Πρόσκληση του Α.Σ Ολυμπιακού Βόλου 1937

Οι υπεύθυνοι των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, απευθύνουν πρόσκληση σε προπονητές ποδοσφαίρου, που επιθυμούν να εργαστούν στα τμήματα ακαδημιών του Ολυμπιακού και είναι κάτοχοι πτυχίου UEFA Β’ και άνω, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καλώντας στο 6974893712, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=