Ξανά στους δρόμους

Τελευταία ενημέρωση: 2012-08-04, 12:52:06
Ξανά στους δρόμους

Πορεία στο κέντρο του Βόλου θα πραγματοποιήσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού τη Δευτέρα στις 8μ.μ.

Ξανά στους δρόμους βγαίνουν από Δευτέρα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν δει τις υποσχέσεις να πραγματοποιούνται αναφορικά με την αποκατάσταση της ομάδας τους και την επιστροφή στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι Austrian Boys καλούν τους φίλους και οπαδούς της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα να βρίσκονται έξω από τα γραφεία του συνδέσμου πραγματοποιώντας ακόμη μία πορεία κόντρα στη συνεχιζόμενη κοροϊδία όπως αναφέρουν από τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου.

Στην ανακοίνωση τους οι Austrian Boys αναφέρουν: «Ξανά στους δρόμους. Απέναντι στη συνεχιζόμενη κοροϊδία των αρμοδίων φορέων του ποδοσφαίρου, στα μεγάλα λόγια πολιτικών προσώπων, στις υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν και στις δεσμεύσεις που δεν υλοποιήθηκαν των τωρινών κυβερνόντων και στη προκλητική αδιαφορία των τοπικών παραγόντων. Απαντάμε με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και με συνέχιση του αγώνα μας στους δρόμους.

Για αυτό καλούμε όλους τους φίλους και οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου σε μια ακόμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα (6/8) στις 8 το βράδυ στα γραφεία των Austrian Boys, που θα εξελιχθεί σε μια ακόμα μεγάλη πορεία σε όλο το Βόλο.

Είναι υποχρέωση όλων μας να είμαστε εκεί για να τους δείξουμε ότι δεν θα απαλλαγούνε από εμάς ποτέ, μέχρι την οριστική αποκατάσταση του εγκλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου».

Εξάλλου σε νέα τους ανακοίνωση οι Austrian Boys αναφέρουν: «Η δέσμευση του κ. Ιωαννίδη είναι ότι μέχρι τη Δευτέρα θα τελειώσουμε». Αυτή ήταν η δημόσια τοποθέτηση του κυρίου Νάκου που αφορούσε το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου, στις 26 Ιουλίου. Σήμερα(χθες), είναι Παρασκευή 3 Αυγούστου και η δέσμευση που αφορά το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί. Και έτσι μας αναγκάζετε να επανέλθουμε και να εκφράσουμε κάποιες απορίες. Καταρχήν σε ποια Δευτέρα αναφερόσασταν κύριε Νάκο, Αντιπρόεδρε του Ελληνικού Κοινοβουλίου, και επί 19 συναπτά έτη Βουλευτή Μαγνησίας και …κυρίως φίλαθλε του Ολυμπιακού Βόλου; Μήπως τη Δευτέρα Παρουσία; Ελπίζουμε πως όχι, γιατί μέχρι τότε θα είναι πολύ αργά και για την ομάδα μας, και για μας ….

Για να σοβαρευτούμε όμως και λίγο, Κύριε Νάκο κάνατε μια δημόσια δήλωση πριν από λίγες ημέρες, εκφράζοντας την πεποίθηση σας ότι το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου θα έχει λυθεί μέχρι τη Δευτέρα που μας πέρασε, σύμφωνα με όσα σας υποσχέθηκε ο κος Ιωαννίδης. Η πεποίθηση σας αυτή ακόμα όμως δεν έχει επαληθευτεί. Και όπως καταλαβαίνετε αυτό αφήνει εκτεθειμένους εσάς, τον κ. Ιωαννίδη άλλα και το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό είναι κάτι που είμαστε σίγουροι δεν θα θέλατε να συμβεί, για αυτό φροντίστε έστω και καθυστερημένα να αποκαταστήσετε την αξιοπιστία σας.

Όσο για τους υπόλοιπους Βουλευτές του Νομού Μαγνησίας, που κατά καιρούς έχουν ασχοληθεί και έχουν υποσχεθεί να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου στον ΔΙΚΑΙΟ αγώνα που δίνει, δηλαδή την κυρία Χρυσοβελώνη και τους κυρίους Μουτσινά, Μεικόπουλο και Ηλιόπουλο στη προηγούμενη ανακοίνωση μας ζητήσαμε από εσάς έργα και όχι λόγια, δηλαδή αποτελέσματα στις προσπάθειες πίεσης απέναντι στα κέντρα εξουσίας που ευθύνονται για την εγκληματική αντιμετώπιση που είχε ο Ολυμπιακός Βόλου εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Ακόμα όμως δεν έχουμε δει κάτι χειροπιαστό. Περιμένουμε λοιπόν και από εσάς, όχι μόνο χωριστά ο καθένας, αλλά Ολοι μαζί, τις επόμενες 3 με 4 ημέρες να πράξετε το καθήκον σας απέναντι στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, στη πόλη και σε όλους τους κατοίκους του Νομού που εκπροσωπείτε. Σε διαφορετική περίπτωση είσαστε όλοι σας υπόλογοι στο κόσμο της Μαγνησίας.

Η απόφαση που πρέπει να παρθεί ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Όλοι ξέρουμε τα μέσα και τους τρόπους και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να τελειώσει το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου.

Μην παίζεται λοιπόν άλλο με την υπομονή μας. Μην αδιαφορείτε απέναντι στο συνεχιζόμενο έγκλημα εναντίον της ομάδας του τόπου που εκπροσωπείτε. Μην δοκιμάζετε άλλο τα νεύρα του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου. Μην νομίζετε ότι κουραστήκαμε.

Ότι είπαμε το κάναμε. Η κατάληψη στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Θ ήταν μόνο η αρχή. Η επόμενη λοιπόν κατάληψη που θα κάνουμε θα είναι σε κτίριο…. στην οδό Σπυρίδη στο κέντρο του Βόλου… και μάλιστα πολύ σύντομα αν δεν λυθεί το θέμα μας.

Ελπίζουμε να μην χρειαστεί, όμως έχουμε δώσει ιερό όρκο να μην σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για να κρατήσουμε όρθιο τον μεγάλο αυτό σύλλογο που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου. Μπροστά σε αυτό τον όρκο δεν μας σταματάει ΤΙΠΟΤΑ.

Φίλαθλε και οπαδέ του Ολυμπιακού Βόλου, οι Austrian Boys δώσαμε μια ιερή υπόσχεση: ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ σε αυτό το δύσκολο χρόνο αυτή την υπόσχεση την κρατήσαμε.

Σε αυτό το επίμονο όμως αγώνα θέλουμε τη συμπαράσταση σου.

Για αυτό καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας να έρθουν στα γραφεία των Austrian Boys στην Αγίου Δημητρίου να ανανεώσουν τις εγγραφές τους ή να εγγραφούν στο για πρώτη φορά στο Σύνδεσμο, προκειμένου να ενδυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες μας.

Η ζωή μας όλη είναι αγώνας, είναι Βόλος, είναι Ολυμπιακός».

ΝΑΚΟΣ: «Η ευθύνη στους παράγοντες»    

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος, με χθεσινή γραπτή του δήλωση αναφέρει: «Με αφορμή ανακοινώσεις οργανώσεων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου σχετικά με το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας μας από τη νέα σεζόν, θέλω να διευκρινίσω τα εξής: σε ό,τι αφορά το πολιτικό σκέλος του ζητήματος, αυτό έχει διευθετηθεί, καθώς αφενός υπήρξε συμφωνία των εκπροσώπων της Συνέλευσης των ομάδων της Football League με τον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη, αφετέρου, δε, υπογράφηκε η αυξημένη επιχορήγηση που ζητούσαν οι ομάδες της Football League, η οποία από 1,8 εκατ. ευρώ φτάνει πλέον τα 3,25 εκατ. ευρώ!

Αυτό που απομένει, λοιπόν, είναι οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες της Football League να τηρήσουν τη συμφωνία, να συγκαλέσουν Γενική Συνέλευση και να αποφασίσουν την αύξηση του αριθμού των ομάδων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, από 18 σε 21.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ευθύνη πλέον ανήκει στους ποδοσφαιρικούς παράγοντες, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι έλαβαν τα χρήματα που ζητούσαν, καθυστερούν αδικαιολόγητα να πράξουν τα συμφωνηθέντα».

ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Να σταματήσει ο εμπαιγμός»       

Σε ανακοίνωση της η βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφέρει: «Όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες το τελευταίο χρονικό διάστημα μίας κακόγουστης φάρσας, που παίζεται σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου. Με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας τρισδιάστατης κυβέρνησης, όλοι περίμεναν την αποκατάσταση των ομάδων του Βόλου και της Καβάλας στην Super League. Άλλωστε ο Ολυμπιακός Βόλου είχε νόμιμο δικαίωμα γι’ αυτό από την στιγμή, που εξασφάλισε το πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, το οποίο δεν μπορούσε να εξασφαλίσει επί Υπουργίας Γερουλάνου. Ο Ολυμπιακός ενεργώντας ορθά, με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια, ουδέποτε αποδέχτηκε τις σε βάρος του άδικες αποφάσεις ώστε να αγωνιστεί στην Δ Εθνική, όπως έκαναν άλλα σωματεία, που σήμερα ωφελούνται από τον  γενναίο αγώνα των βολιωτών.

Παρά τις τελευταίες συνεχείς διαβεβαιώσεις κυβερνητικών παραγόντων, ότι το θέμα είναι τελειωμένο, εδώ και πολύ καιρό, οι εβδομάδες περνούν, έχουμε φτάσει στις αρχές Αυγούστου και ο Γραμματέας Αθλητισμού «μασάει» σήμερα τα λόγια του, επειδή διαφαίνεται, ότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα μικροκομματικά του συμφέροντα.

Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να συνεδριάσουν τα υπεύθυνα όργανα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου χωρίς παρέμβαση στο «αυτοδιοίκητο» και να ληφθούν οι αποφάσεις για την αποκατάσταση της ομάδας, που να είναι αποδεκτή φυσικά από την ΠΑΕ και τους ηρωικούς φιλάθλους.

Ας μην ξεχνάμε, ότι πέρυσι τον Αύγουστο οι άδικες και καταστρεπτικές αποφάσεις που εκδόθηκαν σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου λαμβάνονταν σε χρόνο μηδέν, μεταμεσονύκτιες πρωινές ώρες, ή και με τηλεφωνική συνεννόηση.

Σήμερα η Πολιτεία, δια του κ. Ιωαννίδη και των υπολοίπων κυβερνητικών βουλευτών, δεν κινητοποιεί αυτά τα αρμόδια όργανα. Αδιαφορεί προκλητικά ή οδηγεί την κατάσταση σε τετελεσμένα γεγονότα, που δεν είναι άλλα από την κατάταξη της ομάδας στην Γ ή Δ Εθνική κατηγορία.

Είναι επείγουσα ανάγκη η ορθή απόφαση που αναμένεται να εκδοθεί συντομότατα. Ας αφήσουν τις εκδρομές τους στο Λονδίνο ή την Κεφαλονιά. Διαφορετικά η αντίδραση του λαού του Βόλου, που πλήττεται και υποφέρει από την πολιτική αυτής της μνημονιακής κυβέρνησης, θα είναι εξαιρετικά έντονη.

Τόσο το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων όσο και εγώ προσωπικά ως βουλευτής Μαγνησίας, είμαστε στη διάθεση της ΠΑΕ για κάθε δυνατή συνδρομή μέχρι την τελική δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=