Την Τετάρτη ο νέος Ολυμπιακός

Τελευταία ενημέρωση: 2012-07-19, 16:53:57
Την Τετάρτη ο νέος Ολυμπιακός

Νέο επίσημο ξεκίνημα αφού την Τρίτη 24 του μήνα η ΕΠΟ θα αποφασίσει… ως αποκατάσταση! να συμμετάσχει η βολιώτικη ομάδα στη Β΄ Εθνική

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ  ΖΗΝΕΛΗΣ

Tην  ερχομένη  Τετάρτη αναμένεται  να  γίνει  το  νέο  επίσημο  ξεκίνημα  του Ολυμπιακού  Βόλου,  αφού  την Τρίτη  24 του μήνα η  ΕΠΟ  θα  κάνει  διοικητικό  συμβούλιο και  θα  αποφασίσει… ως  αποκατάσταση! να  συμμετάσχει η  βολιώτικη  ομάδα  στη  Β΄ Εθνική. 

Εφόσον το Δ.Σ. της ΕΠΟ, που θα συνεδριάσει την προσεχή Τρίτη, θα ανάψει το πράσινο φως ίσως για τις τρεις ομάδες, Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα και Ηρακλή, προκειμένου τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά να συμμετάσχουν στη Β΄ Εθνική, την Τετάρτη θα αρχίσει να παρουσιάζεται η αθόρυβη δουλειά που έχει γίνει με παίκτες και προπονητή κλεισμένους που ήταν προγραμματισμένο να γίνει αύριο αν συνεδρίαζε σήμερα η ΕΠΟ.

Η καθυστέρηση σε αποφάσεις πάει πίσω την επίσημη, αλλά ήδη είναι κατά πολύ έτοιμη η παρουσίαση αφού στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχουν από καιρό αρχίσει και οργανώνονται και έχουν γίνει συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ σκέψεις υπάρχουν και για παίκτες της περσινής ομάδας Νέων. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι ποδοσφαιριστές από το πρόσφατο παρελθόν να επιστρέψουν στην ομάδα, ενώ θα υπάρξουν και αφίξεις 3 Ισπανών και 2 Λατινοαμερικανών με κοινοτικά διαβατήρια αμέσως μόλις η ΕΠΟ ανακοινώσει την επάνοδο των «ερυθρολεύκων» στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Η λειτουργία της ΠΑΕ θα ξεκινήσει επίσης επίσημα, μόλις η ΕΠΟ ανακοινώσει την απόφασή της για τον Ολυμπιακό.

Την Τρίτη η ΕΠΟ θα καλέσει την Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής να εφαρμόσει αμέσως την απόφασή της, ώστε εκείνη να εγκρίνει με την αρχή της πλειοψηφίας (50+1) την τοποθέτηση των τριών συλλόγων στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η κυρίαρχη τάση στη Football League, όπως εκφράζεται και από την ηγεσία της, είναι πως είτε η απόφαση είτε η εισήγηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποτελεί απαράβατη εντολή που πρέπει να εφαρμοστεί αμέσως κι έτσι ακόμη κι αν υπάρχουν κάποιοι που διαφωνούν, οι αντιδράσεις τους είτε θα καμφθούν είτε με βάση τις πιέσεις που λογικά θα ασκηθούν, θα αποτελέσουν μια ισχνή μειοψηφία.

Η ΕΠΟ δεν θα συνεδριάσει σήμερα αλλά την Τρίτη και μπορεί να θεωρείται σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει σε επαγγελματική κατηγορία μετά και την από προ μηνός απόφαση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που ενέκρινε τη μετοχική σύνθεση της βολιώτικης ΠΑΕ, αλλά τόσο η ΠΑΕ όσο και ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου περιμένουν να μάθουν επίσημα και για την κατηγορία που θα τοποθετηθεί η ερυθρόλευκη ομάδα.

Όλα αυτά γίνονται από τη μη απόφαση… της ΕΠΟ, που εδώ κι ένα μήνα δεν έχει πάρει την απόφαση για την αποκατάσταση της ομάδας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Τόσο Ολυμπιακός Βόλου, όσο Καβάλα πέρασαν από την ΕΕΑ όπως τους είχε υποδειχθεί, και πλέον ευελπιστούν να παίζουν από τη νέα σεζόν B’αφού η Σούπερ Λίγκα έχει "κλείσει" την πόρτα της, καθώς δεν μπαίνει θέμα αναδιάρθρωσης, ενώ τα σωματεία της Ένωσης Football League, Football League 2 θα ζητήσουν να πάρουν κάποια ανταλλάγματα.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=