Προ τετελεσμένων γεγονότων

Τελευταία ενημέρωση: 2012-07-10, 18:05:28
Προ τετελεσμένων  γεγονότων

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ  ΣΕ  ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΑΠΟ  ΤΗ ΣΟΥΠΕΡ  ΛΙΓΚΑ  ΘΑ  ΟΔΗΓΗΘΕΙ  Η ΒΟΛΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Θα βρεθεί Ολυμπιακού Βόλου που χάνει ελπίδες περιμένοντας αποφάσεις στο θέμα της αποκατάστασης και της κατηγορίας που θα αγωνισθεί

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ  ΖΗΝΕΛΗΣ     

Προ  τετελεσμένων  γεγονότων  αναμένεται  να βρεθεί  ο Ολυμπιακού Βόλου, που συνεχίζει να περιμένει και θα περιμένει και το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου οριστικές αποφάσεις στο θέμα της αποκατάστασής του, αλλά κυρίως και της κατηγορίας που θα αγωνισθεί…

Μπορεί να θεωρείται σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει σε επαγγελματική κατηγορία μετά και την από προ μηνός (7/6) απόφαση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που ενέκρινε τη μετοχική σύνθεση της βολιώτικης ΠΑΕ, αλλά τόσο η ΠΑΕ όσο και ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου περιμένουν να μάθουν και για την κατηγορία που θα τοποθετηθεί η ερυθρόλευκη ομάδα.

Όλα αυτά γίνονται από τη μη απόφαση… της ΕΠΟ, που εδώ κι ένα μήνα δεν έχει πάρει την απόφαση για την αποκατάσταση της ομάδας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αν η Ομοσπονδία είχε την πρόθεση να αποκαταστήσει στην ουσία τη νομιμότητα και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, θα μπορούσε ένα μήνα τώρα να είχε συνεδριάσει το Δ.Σ. (ή έστω η εκτελεστική επιτροπή της που είχε πάρει την απόφαση να μείνουν ελεύθεροι οι παίκτες του Ολυμπιακού Β.) και να ασχοληθεί με το θέμα.

Η ΕΠΟ πρέπει να αποφασίσει άμεσα αρχικά για την κατηγορία που θα τοποθετήσει τον Ολυμπιακό Βόλου και στη συνέχεια το θέμα θα απασχολήσει τη Σούπερ Λιγκ, εκτός κι αν η απόφαση είναι για μικρότερη κατηγορία καθώς εκεί φαίνεται να οδηγείται η ομάδα… γι’ αυτό στον Ολυμπιακό είναι σε ετοιμότητα και κάνουν σχέδια για κάθε ενδεχόμενο.

Ο χρόνος άλλωστε πιέζει τη διοίκηση της ΠΑΕ, μια και θα πρέπει η ομάδα να «χτιστεί» στην κυριολεξία από την αρχή, ενώ υπάρχουν σενάρια που μιλούν για φτιαγμένη ομάδα… από ρόστερ.

Η Β’ Εθνική φαίνεται πως θα είναι η μεσοβέζικη λύση, εκτός κι αν γίνει πλέον θαύμα και η λύση για Ολυμπιακό είναι πολιτική, πράγμα δύσκολο αφού κάποιοι θα θυμηθούν πως υπάρχει αυτοδιοίκητο τη στιγμή που ΝΔ -ΔΗΜΑΡ- ΠΑΣΟΚ, απαιτήσουν αποκατάσταση με Σούπερ Λίγκα, αφού έχουν παραδεχθεί την αδικία.

Πάντως φαίνεται πως η ομάδα θα βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων και στο Βόλο γνωρίζουν πως τα μαγειρέματα τοποθετούν τον Ολυμπιακό και την Καβάλα στην Football League.

Όμως ακόμη και η λύση της Β΄ Εθνικής χωρίς απόφαση αναγκάζει σε αναμονή, ενώ υπάρχουν κάποιοι που αντιδρούν καθώς ο Ολυμπιακός ουδέποτε υποβιβάστηκε με απόφαση αθλητικής Αρχής, αλλά και κάποιοι που ετοιμάζονται… καθώς και εδώ θα απαιτηθούν αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η αγωνία των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου έχει χτυπήσει… κόκκινο και περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις, την ώρα που η ΕΠΟ δεν αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα Τρίτη, ούτε αυτή την εβδομάδα και με σκόπιμες καθυστερήσεις θα περιμένει την 19η Ιουλίου για έκδοση απόφασης!

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Προ τετελεσμένων γεγονότων δυστυχώς
Όταν έλεγα πριν από μέρες ότι στον Βόλο δεν υπάρχουν πολιτικοί και παράγοντες με κάκαλα….. επιβεβαιώθηκα πλήρως. Πρώτον ως προς εκείνους που πίστευαν ότι τον Ολυμπιακό θα αποκαθιστούσε ο κυρ Φώτης ο Κουβέλης, και δεύτερον ότι η ίδια η διοίκηση θα πουλούσε με τον χειρότερο τρόπο όλους εκείνους που έκαναν δίκαια ,πορείες, διαμαρτυρίες, και ένα σωρό άλλες κινητοποιήσεις και που προπαντός πίστεψαν ότι θα εξαντλούνταν όλες εκείνες οι νόμιμες ενέργειες, όχι απλά για να δικαιωθεί η ομάδα ,αλλά για να δείξουν στον απλό πολίτη ότι υπάρχει κράτος δικαίου, (που στην Ελλάδα έχει πάψει προ πολλού να υπάρχει),αλλά να προσφύγουν στις αρμόδιες ομοσπονδίες ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ. Αν δείτε κανέναν από αυτούς που έσκιζαν τα ιμάτια τους ότι θα προσφύγουμε εδώ, θα προσφύγουμε εκεί, πείτε μου και εμένα να πάμε να τον βρούμε. Τώρα περισσότερο από ποτέ φαίνεται ξεκάθαρα το πόσο τιποτένια ανθρωπάκια κυκλοφορούν στο Βόλο και λανσάρονται για πολιτικοί και για παράγοντες παίζοντας το κάθε λογής συμφεροντολογικό παιχνίδι τους σε βάρος των απλών και αγνών φιλάθλων που μέσα από το ποδόσφαιρο προσπαθούσαν να διώξουν την μιζέρια στην οποία μας οδήγησαν υπάνθρωποι όπως αυτοί του ΠΑΣΟΚ, και που συνεχίζουν δυστυχώς να μας οδηγούν υποτακτικοί σαν τον Σαμαρά τον γκάνγκστερ Βενιζέλο και τον σοβαρό;; κολαούζο τον κυρ Φώτη τον Κουβέλη ¨Άνθρωποι και ανθρωπάκια……………για μια ακόμη φορά Αυτός ήταν ,είναι ,και θα είναι δυστυχώς ο Βόλος. Απίστευτα όμορφη πόλη με πλούσια κουλτούρα και ιστορία, αλλά δυστυχώς με διαχρονική έλλειψη ανθρώπων με πυγμή που θα μπορούσαν να πάρουν αυτή την πόλη στα χέρια τους, και να την οδηγήσουν εκεί που της αξίζει .
Βασίλης Τσαγγαρής - 2012-07-11 13:55:25
Αποστολή σχολίου
9
+
5
=