Επιμένει πιέζοντας

Τελευταία ενημέρωση: 2012-07-04, 17:50:31
Επιμένει  πιέζοντας

Ο Ολυμπιακός ελπίζει στην αποκατάστασή του

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά  την παρατεταμένη  υπομονή   στον  Ολυμπιακό  υπάρχει  επιμονή  και  πίεση  προς  κάθε κατεύθυνση,  με  τη βολιώτικη ΠΑΕ και τον κόσμο  να  περιμένουν τις  τελικές αποφάσεις για την  επιστροφή  της  ομάδας  στα  επαγγελματικά  πρωταθλήματα…

Η αγωνία πάντως παρατείνεται στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς δεν θα συνεδριάσει μέσα στην εβδομάδα το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ για να αποφασίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα χρονιά, ενώ σήμερα, ημέρα της επετείου κατάκτησης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2004, η Ομοσπονδια παραμένει κλειστή, με τους Βολιώτες να περιμένουν από αύριο ορισμό Δ.Σ.

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου και ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, γνωρίζοντας την καθυστέρηση, βρέθηκε χθες στην Αθήνα και συναντήθηκε για λίγο και με κ. Σοφοκλή Πιλάβιο αλλά και άλλους αθλητικούς και πολιτικούς παράγοντες.

Μπορεί από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, να μην ανοίγει τα χαρτιά του και να κρατά μυστικές τις συζητήσεις που έχει στην Αθήνα με διάφορους παράγοντες του ποδοσφαίρου, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα, κ. Γιώργος Τσοκτουρίδης, με δηλώσεις του όσον αφορά στη δική του ομάδα τόνισε πως δύσκολα η Καβάλα θα επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ.

Αν κρίνουμε, πάντως, πως οι διοικήσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας ακολουθούν κοινή γραμμή, τότε μάλλον και ο κ. Μποτσιβάλης έχει πάρει το μήνυμα από την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λιγκ, εξακολουθεί ωστόσο να παλεύει μήπως και την τελευταία στιγμή ανατραπεί το σκηνικό.

Πάντως υπάρχει και πολιτική πίεση στους πολιτικούς του νομού, ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να παίξει μόνο στη Σούπερ Λιγκ, όπου ανήκε…

Άλλωστε το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου είναι πολιτικό και μόνο με πολιτική απόφαση μπορεί να δοθεί λύση. Η ΕΠΟ από μόνη της, αν δεν πιεστεί, δεν βλέπουμε να παίρνει την απόφαση για την αποκατάσταση της ομάδας του Βόλου στη Σούπερ Λιγκ. Δυστυχώς, δεν τολμά να εφαρμόσει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ της 10ης Αυγούστου 2011 (παραμονή στη Σούπερ Λιγκ) η οποία είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν έχει αντικατασταθεί από άλλη απόφαση αθλητικού δικαιοδοτικού οργάνου.

Προεκλογικά όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας έσπευδαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στον Ολυμπιακό Βόλου και στο δίκαιο αίτημα, όπως έλεγαν, της αποκατάσταση της ομάδας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Εκλογές στον Ερασιτέχνη

Προβλήματα φαίνεται πως προέκυψαν και στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, καθώς τη Δευτέρα το βράδυ, ύστερα από μια θυελλώδη συνεδρίαση του Δ.Σ., αποφασίστηκε μπροστά στο φάσμα των οικονομικών προβλημάτων να παραιτηθούν τα μέλη και να προκηρυχθούν νέες εκλογές στις 25 του μήνα. Στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού τα προβλήματα εντοπίσθηκαν στο τμήμα μπάσκετ γυναικών, το οποίο ανέβηκε στην Α1 κατηγορία και ασφαλώς θα πρέπει να εξασφαλιστεί το μπάτζετ για μεταγραφές και την λειτουργία της ομάδας. Στη συνεδρίαση ακούστηκε ότι πρέπει να συσταθεί μια Διοικούσα Επιτροπή. Σήμερα πάντως η διοίκηση θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο «Παρκ», ενώ η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει: «Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί εκλογοαπαλογιστική Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την 25η Ιουλίου ημέρα Τετάρτη, σε τόπο και ώρα, που θα γνωστοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες.

Για το λόγο αυτό, θα παραχωρηθεί Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα, την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 13.30 σε αίθουσα του ξενοδοχείου PARK».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
1
=