Ανησυχεί… με τις καθυστερήσεις

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-29, 17:48:18
Ανησυχεί… με τις καθυστερήσεις

Ενώ ο κόσμος θέλει την επιστροφή του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λίγκα

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ  ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ανησυχεί… με τις καθυστερήσεις και τις μη αποφάσεις… περιμένοντας  την ΕΠΟ να συνεδριάσει  και να τον κατατάξει σε επαγγελματική κατηγορία και  από  την Λίγκα  να  τον  δεχθεί… ενώ ο κόσμος θέλει και επιμένει την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Σούπερ Λίγκα, θεωρώντας ότι αυτή είναι η μόνη δικαίωση.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ελπίζει για την αποκατάστασή του παρά την παρατεταμένη καθυστέρηση σε αποφάσεις υπέρ του κι ενώ η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πιέζει προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκε αγωνιστικά, δηλαδή στη Σούπερ Λιγκ και αν και αυτό φαίνεται να δυσκολεύει…

Αυτό άλλωστε δεν είναι μόνο ηθικά σωστό, αλλά και νόμιμο, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ουδέποτε υποβιβάστηκε με απόφαση αθλητικής Αρχής.

Στην επόμενη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας αποφασίστηκε να δεχτούν τον εκπρόσωπο και πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου κο Μποτσιβάλη.

Από την πλευρά του ο κόσμος έχει τη δική του ανησυχία να επιστρέψει στα γήπεδα και με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Austrian Boys Club, ο ΣΦΟΒ, οι Vatos Locos, οι Red Eagles, οι Athens Fans, η Κόκκινη Νέα Ιωνία, το Red Club Κασσαβέτη, το Lady’ s Club, οι Red Madness, οι Αργοναύτες και ο Οικονομικός Όμιλος, αναφέρουν τα εξής: «Το Δ.Σ των 11 Συνδέσμων οργανωμένων φιλάθλων σήμερα Παρασκευή και ώρα 1.15 μ.μ. θα δώσουνε συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ με θέμα «Ο Ολυμπιακός στη Super League και μόνο».

Στις άλλες κινήσεις από την ΕΠΟ αναμένεται συνεδρίαση ,ενώ στην προχθεσινή γενική συνέλευση της διοργανώτριας Σούπερ Λίγκα συνεδρίαση υπήρχε βολιώτικο υπόμνημα και υπόσχεση να ακουστεί η άποψη του Ολυμπιακού Βόλου σε επόμενο συμβούλιο.

Η ημερομηνία της επόμενης συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκα δεν προσδιορίζεται, αλλά για το Βόλο και την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία τα χρονικά περιθώρια στενεύουν…

Όσον αφορά την πρόταση για αύξηση των ομάδων ήταν απίθανο να περάσει, καθώς προσκρούει σε πολλές διατάξεις του νόμου και του ΚΑΠ και για το λόγω αυτό ο Ολυμπιακός Β. ζητεί να εφαρμοσθεί η τελευταία απόφαση της ΕΠΟ που έθεσε το Βόλο στη Σούπερ Λιγκ και δεν ίσχυσε με την πολιτική παρέμβασή της, αφού η βολιώτικη ομάδα ουδέποτε υποβιβάστηκε με απόφαση αθλητικής Αρχής.

Δραστηριότητες παλαιμάχων

Η «Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου» (Ε.Π.Π.Ο.Β) στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, που έχουν να κάνουν με σκοπούς κοινωνικού χαρακτήρα καθώς και σύσφιξης σχέσεων μεταξύ των ομάδων βετεράνων ποδοσφαιριστών που δόξασαν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και της ομάδας βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, πραγματοποίησε φιλικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο Ε.Α.Κ Βόλου πριν λίγες μέρες αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη ομάδα της Δόξας Δράμας.

Το αγωνιστικό κομμάτι της εκδήλωσης αλλά εξίσου και το υπόλοιπο μέρος της φιλοξενίας της μακεδονικής ομάδας στο Βόλο, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Έτσι λοιπόν μετά τον αγώνα το Δ.Σ της Ε.Π.Π.Ο.Β. φιλοξένησε την ομάδα των βετεράνων ποδοσφαιριστών της Δόξας Δράμας σε παραλιακό κέντρο στον «Άναυρο».

Στο τέλος της εκδήλωσης το Δ.Σ της Ε.Π.Π.Ο.Β. απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στο Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Δόξας Δράμας, καθώς και αναμνηστικά δώρα και πλακέτες στον καθένα από τους φιλοξενούμενους βετεράνους.

Επίσης δόθηκαν σε όλους τους φιλοξενούμενους έντυπα προβολής της πόλης μας προσφορά του Δήμου Βόλου.

Ωστόσο όμως αυτή η τόσο όμορφη εκδήλωση του αθλητισμού και της μνήμης των ωραίων στιγμών των δύο ομάδων είχε ένα «μελανό» σημείο, αυτό του τραυματισμού του βετεράνου αθλητή του Ολυμπιακού Βόλου, Μίλτου Καλόγερου, ο οποίος τις επόμενες μέρες υποβλήθηκε επιτυχώς σε χειρουργική επέμβαση και ήδη σήμερα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Το Δ.Σ της Ε.Π.Π.Ο.Β. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον χειρούργο ορθοπαιδικό και Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Γιώργο Μουλά, που ανέλαβε άμεσα και επιτυχώς το έργο της εγχείρησης, καθώς και το Προσωπικό του Ορθοπαιδικού Τμήματος του Νοσοκομείου Βόλου για τις φροντίδες τους για την αποκατάσταση της υγείας του Μίλτου Καλογήρου, βετεράνου ποδοσφαιριστή και μέλους του Δ.Σ της Ε.Π.Π.Ο.Β.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
1
=