Περιμένει αντιδράσεις

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-27, 17:44:04
Περιμένει  αντιδράσεις

Ο Ολυμπιακός Βόλου από τη σημερινή συνέλευση της Σούπερ Λιγκ για να κάνει το επόμενο βήμα

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στη σημερινή γενική συνέλευση του Σούπερ Λίγκα στρέφει το ενδιαφέρον του σήμερα ο Ολυμπιακός που παρότι εκεί η συμμετοχή του θα είναι άτυπη και με κατατεθειμένο υπόμνημα περιμένει να δει αντιδράσεις αλλά και μερικά από τα αποτελέσματα των επαφών του για συμμαχίες!

Ο Ολυμπιακός Βόλου από τη σημερινή συνέλευση της Σούπερ Λιγκ δεν περιμένει απόφαση αλλά θα εκτιμήσει τι πρέπει να κάνει ως επόμενο βήμα στη συνέχεια και αν θα πρέπει να ρίξει όλο το βάρος του στη δικαίωση από την ΕΠΟ.

Στη σημερινή συνέλευση της Super League στην οποία θα συζητηθούν τα προβλήματα των μη αδειοδοτημένων ομάδων καθώς επίσης και η πρόταση για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος δεν υπάρχει άλλωστε θέμα Ολυμπιακού.

Σήμερα πάντως η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τις τιμωρίες των ομάδων που δεν αδειοδοτήθηκαν, καθώς επίσης και με την πρόταση Παπουτσάκη για αύξηση των ομάδων σε 19.

Όσον αφορά την πρόταση του προέδρου του Εργοτέλη, κ. Απόστολου Παπουτσάκη, για την αναδιάρθρωση της κατηγορίας και την παραμονή των Εργοτέλη, Παναιτωλικού και Δόξας Δράμας, αναμένεται να πέσει στο κενό. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ ενημέρωσε τη Σούπερ Λιγκ ότι δεν συμφωνεί και από τη στιγμή που δεν υπάρχουν οι ευλογίες της Ομοσπονδίας για πρωτάθλημα 19 ομάδων με την παραμονή των παραπάνω ΠΑΕ, το ζήτημα δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Θυμίζουμε, πως Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα ειχαν ζητήσει από τη Σούπερ Λιγκ να παραστούν στη γενική συνέλευση της Λίγκας, προκειμένου να αιτηθούν να αυξηθούν οι ομάδες στο νέο πρωτάθλημα, προκειμένου να αγωνιστούν στη μεγάλη κατηγορία τη νέα χρονιά, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Λίγκα δεν προτίθεται να πάρει θέση και θα παραπέμψει τις δύο ομάδες στην ΕΠΟ.

Η Ομοσπονδία θα κληθεί να αποφασίσει – αρχικά – για την κατηγορία που θα τοποθετήσει τους Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα και στη συνέχεια το θέμα θα απασχολήσει τη Σούπερ Λιγκ.

Πάντως η βολιώτικη ΠΑΕ που είχε επαφές με τη Σούπερ Λιγκ και το θέμα της επαναφοράς της ομάδας του Βόλου στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία αναμένεται να απασχολήσει το συνεταιρισμό μετά και την εξέλιξη και το αίτημα για παραπάνω ομάδες!!!

Προέχει να βγει γρήγορα η απόφαση από την ΕΠΟ, όσον αφορά στην αποκατάσταση του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, για να «χτυπήσει» στη συνέχεια – και επίσημα – το βολιώτικο συγκρότημα την πόρτα της Σούπερ Λιγκ. Ο χρόνος πιέζει τη διοίκηση της ΠΑΕ, μια και θα πρέπει η ομάδα να «χτιστεί» στην κυριολεξία από την αρχή.

Ο Ολυμπιακός ελπίζει και σε πολιτική στήριξη καθώς ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Ιωαννίδης προεκλογικά είχε δηλώσει ότι «εφόσον οι μετοχές ανήκουν σε ανθρώπους υπεράνω υποψίας χωρίς να έχουν σχέση με άτομα που ευθύνονται για πράξεις του παρελθόντος, οι ομάδες θα καταταχθούν σε επαγγελματική κατηγορία, ανάλογα με τα τελικά πορίσματα της ΕΕΑ και της ΕΠΟ».Ο κ. Ιωαννίδης είχε θέσει ως βασική προϋπόθεση για την αποκατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας την «καθαρή» μετοχική σύνθεση των δύο ΠΑΕ. Από τη στιγμή που ο εγκρίθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η υπόθεση έχει μεταφερθεί στην ΕΠΟ, η οποία και είναι η μόνη αρμόδια (ουσιαστικά) να αποκαταστήσει την ομάδα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρο ότι θα παίξει σε επαγγελματική κατηγορία τη νέα χρονιά.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου θα πρέπει να πιέσουν, έτσι ώστε σε πρώτο βαθμό να εξασφαλίσουν σίγουρα κατηγορία και στη συνέχεια να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις και με όσες ελπίδες υπάρχουν για τη Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=