Ο Αχ.Μπέος δήλωσε ότι δεν θα ξανασχοληθεί με το ποδόσφαιρο μέχρι να καθαρίσει το όνομά του!

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-25, 23:21:07
Ο Αχ.Μπέος δήλωσε ότι δεν θα ξανασχοληθεί με το ποδόσφαιρο μέχρι να καθαρίσει το όνομά του!

Συνέντευξη Τύπου στον Βόλο παραχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος μίλησε για όλους και για... όλα. Ο Μπέος επιτέθηκε κατά των Μπιτσαξή, Πατέρα, Κούγια, Γερουλάνο, ενώ στο...«στόχαστρό» του βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και γενικά η πρώην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Ο Αχιλλέας Μπέος διάβασε, αρχικά, την επιστολή που έστειλε στον Άρειο Πάγο. Μεταξύ άλλων ανέφερε, πως σε πολλά συμβάντα οι δικαστές δεν έκαναν το καθήκον τους, ελπίζοντας πως στην δική του υποθεση θα δικαστεί από άξιους ανθρώπους.

Για τα ΜΜΕ: «Μετά την σημερινή συνέντευξη Τύπου να μην ασχοληθούν ξανά μαζί μου. Μοναδικός μου σκοπός είναι η αποκατάσταση του ονόματος των παιδιών μου. Δεν θα ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο μέχρι να καθαρίσει το όνομά μου».

«Ευχαριστώ όλους τους φίλους και συνεργάτες που στάθηκαν δίπλα μου και την οικογένειά μου. Κυρίως τη γυναίκα μου, η οποία μου στάθηκε πολύ. Είχα πει πως ομάδα μου είναι ο Πανιώνιος. Ο κόσμος του Ολ. Βόλου είναι όμως μέσα στην καρδιά μου. Αν επιστρέψω στο ποδόσφαιρο θα το κάνω για τη γεννέτειρά μου».

«Ήμουν όμηρος, όχι κρατούμενος»

«Η ομιλία μου είναι αλήθειες και τίποτε άλλο. Οι συνήγοροί μου ήταν αντίθετοι με τη σημερινή ομιλία μου, όμως έπρεπε να πω την αλήθεια. Δεν είναι επικοινωνιακό παιχνίδι. Στερήθηκα το βασικό δικαίωμα».

«Με απήγαγαν ως όμηρο στις φυλακές Ναυπλίου, τουλάχιστον αυτό βίωσα εγώ. Είναι άρρωστο το πολιτικό κατεστημένο και ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα. Ένα από αυτά είμαι εγώ. Αυτό γιατί ήμουν πάντα απέναντί τους. Ο Γιώργος Παπανδρεόυ ήταν ο πιο αποτυχημένος Πρωθυπουργός της χώρας. Διαμορφώθηκε η κατάλληλη περιρρέουσα ατμόσφαιρα και χωρίς στοιχεία με προφυλάκισαν».

«Επιστράτευσαν ψευδομάρτυρες και δικαστές και η δικαιοσύνη συμμετείχε σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι. Μπορεί και εν γνώση της».

«Αναφέρθηκε κλήση μου σε άγνωστο πρόσωπο που τον φωνάζω Φιλιππίδη. Είπαν πως είναι ο Μαρινάκης. Δε μπορείτε να φυλακίζετε άτομα επειδή μίλησα με κάποιον. Βρείτε στοιχεία που να αναφέρουν ποιον εκβίασα, ποιον «λάδωσα», σε ποια εγκληματική οργάνωση συμμετείχα».

«Γιατί έγινε επιλεκτική απομαγνητοφώνηση; Ποιους προσπαθούν να καλύψουν; Επιλεκτικά κάποια πρόσωπα. Επιχειρηματίες; Πολιτικούς; Μήπως τον Νικόλα Πατέρα;»

«Η αποτυχημένη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ γνωρίζει πως έχει η υπόθεση. Όταν βγήκαν οι αγανακτισμένοι τότε ξέσπασε το "σκάνδαλο" του Ολ. Βόλου και πήγα φυλακή. Με τη δήθεν κάθαρση του ποδοσφαίρου. Ο Δαλούκας με τον Πατέρα ξεκίνησαν την όλη υπόθεση. Τιμώρησαν εμάς και την ομάδα μας χωρίς αποδείξεις γιατί έτσι έπρεπε. Η ΕΠΟ είναι ανήμπορη να αντιδράσει. Ο Πατέρας κατέγραψε συνομιλία με την Πιλάβιο και έσβησε τη φωνή του. Καταργήθηκε το αυτοδιοίκητο και πέρασε το ποδόσφαιρο στην Κυβέρνηση. Πρέπει να παραιτηθεί ο Πιλάβιος».

«Για ποιο ποδόσφαιρο μιλούν; Για αυτό που έχουν διαλύσει; Αυτό που ούτε τα έξοδα μετακίνησης δεν έχουν οι μικρότερες ομάδες; Πως επιτρέπεται να συμμετέχουν ομάδες που χρωστούν στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα; Ξέχασα όμως, κάνανε κάθαρση, με έβαλαν φυλακή».

«Ο Κος Γερουλάνος, το παιδί της μαμάς, η ο Κος Μπιτσαξής, ο τζογαδόρος που ήταν στα καζίνο θα καθαρίσουν το ποδόσφαιρο»;

Σε εκείνο το σημείο τα έβαλε με έναν φίλο της ομάδας από το κοινό, λέγοντάς του: «Δεν θες να με νευριάσεις. Με έχεις δει νευριασμένο. Άσε με ήσυχο. Ένα χρόνο ήσυχος ήμουν».

«Σε όποια ομάδα και αν πήγα την έβγαλα ασπροπρόσωπη»

Για Πανιώνιο: «Όταν ανέλαβα τον Πανιώνιο χρωστούσε σε όποιον μιλούσε ελληνικά. Τον έκανα να παίζει στην Ευρώπη και μεταβιβάστηκε στον Τσακίρη το 2006 με αξιόλογο δυναμικό. Από ’κει και πέρα παραπέει η ομάδα».

«Στον Ολ. Βόλου ήρθα το 2008 σε μία ομάδα που ήταν υπό διάλυση. Ξέρετε όλοι τί έκανα. Μία ομάδα μοντέλο που κέρδισε τον σεμβασμό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτός είμαι εγώ και έχω κριθεί από όλους. Η σημερινή παρουσία τόσου κόσμου είναι η απάντηση σε όλους αυτούς που με δίκασαν».

«Καθημερινά με έκαναν να σκέφτομαι να γίνω μετανάστης. Να απαρνηθώ την πατρίδα μου. Όμως δεν είναι δικό τους μαγαζάκι η Ελλάδα. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Δύο παρέες κυβέρνησαν την πατρίδα μας και κάνουν ό,τι θέλουν. Τι γίνεται με τους Βαρώνους των ΜΜΕ;».

«Στην γειτονική Τουρκία καταγράφηκαν συναλλαγές και καταθέσεις σε λογαριασμούς. Μόνο οι υποκλοπές τηλεφωνικές δεν ευσταθούν. Στην Ιταλία ομολόγησαν πως χρηματίστηκαν διαιτητές και παίκτες. Στην Ελλάδα μας; Στην χώρα του πολιτισμού που γέννησε την δημοκρατία; Ντροπή σας...»

«Αυτά που βίωσα δεν μου επιτρέπουν να έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη. Ελπίζω να κριθώ από κάποιον που δεν φοβάται το πολιτικό σκηνικό. Ελπίζω πως θα λάμψει η αλήθεια. Ο κόσμος που ήρθε εδώ σε εμένα δεν έχει ακούσει ψέματα από εμένα. Δεν τον παραπλάνησα. Ξέρει την αλήθεια. Τους ευχαριστώ όλους».

«Αν δε δικαιωθώ θα καταφύγω στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια»

Για τους συνεργάτες του στον Ολυμπιακό Βόλου: «Με όσους δούλεψα, ήταν δική μου επιλογή. Διαχειρίστηκαν πολλά λεφτά και δεν υπήρξε σκοπιμότητα από κανέναν. Τους έχω εμπιστοσύνη και αν έκανα και πάλι διοίκηση πάλι αυτούς θα διάλεγα. Αν δεν είναι εδώ, τους συγχωρώ και τους καταλαβαίνω. Και ας με πίκραναν. Αν νομίζει κάποιος πως του χρωστάω να έρθει να μου ζητήσει τα λεφτά του. Εγώ αγαπάω τον Βόλο και θα έρχομαι συχνά εδώ. Έχουμε ισχυρό δεσμό».

Αν πιστεύει πως η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού θα παίξει ρόλο στην εκδίκαση της υπόθεσής του: «Είναι δύσκολο να κρίνουμε το νέο πολιτικό σκηνικό από τώρα. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, που βλέπει τον γιο του από ψηλά και κλαίει, είχε πει πως και οι κρίνοντες κρίνονται. Πιστεύω πως υπάρχουν ικανοί δικαστές και από αυτούς θα κριθώ. Αν δεν βρω το δίκιο μου θα προσφύγω στην Ευρωπαϊκή δικαιοσύνη. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Θα βγω πιο δυνατός και εγώ».

Ο Ολ. Βόλου είχε τρεις συνδέσμους επίσημους όταν φύγατε. Τώρα έντεκα. Τι πιστεύετε; «Είχα πει πως έπρεπε να ξυπνήσει αυτή η πόλη. Πιστεύω πως σάς έκανα να συσπειρωθείτε και επιτέλους τα κατάφερα. Πρέπει να είστε ενωμένοι. Ο Ολ. Βόλου θα πετύχει».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
7
=