Αχ. Μπέος…Η επιστροφή!

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-21, 18:00:04
Αχ. Μπέος…Η  επιστροφή!

Στο Βόλο ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έστω και χωρίς αρμοδιότητες αλλά ελεύθερος και θα μιλήσει για όλους και για όλα

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ  ΖΗΝΕΛΗΣ

Σημαδιακός  είναι  ο Ιούνιος  μήνας για  το Βόλο , τον Ολυμπιακό  αλλά  και τον πρώην  ιδιοκτήτη  του  Αχιλλέα  Μπέο… που επιστρέφει  για μια  συνέντευξη Τύπου την οποία  περιμένει  ο κόσμος  που ετοιμάζει και  ενθουσιώδη υποδοχή στον  άνθρωπο  που έφθασε  την ομάδα  ψηλότερα  από ποτέ και  τώρα… δεν  του  επιτρέπεται  καμιά ενασχόλησή  του.

O Αχιλλέας Μπέος που συνελήφθη πέρσι 22 Ιουνίου και από τις 28/6/11 μέχρι την περασμένη εβδομάδα κρατούνταν παράνομα και χωρίς να αποδειχθεί κάτι εις βάρος του στις φυλακές Ναυπλίου, την ερχομένη Δευτέρα 25 του μήνα

θα βρίσκεται στο Βόλο και θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Ξενία».

O Αχιλλέας Μπέος είναι από την περασμένη Πέμπτη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους όπως ομόφωνα αποφάνθηκε το Συμβούλιο Εφετών.

Να σημειωθεί ότι ο Αχ. Μπέος έχει κληθεί να καταβάλει και χρηματική εγγύηση ύψους 300.000 ευρώ, ενώ του έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα και η ενασχόληση με κάθε αθλητική δραστηριότητα, ενώ περιμένει και ο ίδιος το πότε θα οριστεί δικάσιμος -κάτι που είναι πιθανό να γίνει εντός του 2013- για να αποδεχθεί η αθωότητά του.

Κατά τη διάρκεια της κράτησης του ο Αχιλλέας Μπέος είχε προχωρήσει σε καταγγελίες, προσφυγές στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια, ενώ εξαπέλυσε και βολές κατά του πολιτικού συστήματος και προσώπων του ποδοσφαίρου, ενώ συνέβησαν κι άλλα πολλά που πολλοί λένε πως με τον Αχ. Μπέο «έξω» δεν θα γίνονταν…

Από τις 30 Ιουνίου 2011 έγινε γνωστό όταν δημοσιεύθηκε η απολογία του ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή Γιώργου Κασίμη ότι πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ στις 14 Ιουλίου 2011 βρέθηκε και πάλι σε Ολυμπιακό περιβάλλον όταν η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League ζήτησε τη μεταγωγή του από τις φυλακές Ναυπλίου, ώστε να δώσει το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης των στημένων αγώνων και στις 20 Ιουλίου 2011 ανεβήκαν οι τόνοι μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Αλέξη Κούγια στην κατάθεση του πρώτου στην πειθαρχική επιτροπή της Super League.

Στις 28 Ιουλίου 2011 υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου (και η Καβάλα) με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League που εξεδόθη στις 4:54 τα ξημερώματα!

και επιβάλετε βαριά τιμωρία για τον Αχιλλέα Μπέο ο οποίος αποβάλλεται εφ’ όρου ζωής από το ποδόσφαιρο!

«Είμαι υπέρ της κάθαρσης, αλλά δεν πρέπει να παρασέρνουν αθώα στοιχεία. Υπάρχει κάτι στο κατηγορητήριο και δεν το ξέρω; Υπάρχει κάποιος που να είπε πως δωροδοκήθηκε από τον Αχιλλέα Μπέο; Είναι διαφορετικό να στερείς τα όνειρα μιας ομάδας και μιας πόλης χωρίς στοιχεία; Έχει ξεφύγει από κάθε νομική λογική».

Από τότε έως την περασμένη εβδομάδα υπήρξαν 4 «όχι» στην αποφυλάκισή του

ενώ ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε το παρών και στην εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού Βόλου και της δικής του στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, που κράτησε τον Ολυμπιακό στην Α ‘ με -10

Από το τότε στο Βόλο έγιναν πολλά… με αλλαγή στο Μ.Κ., με διοίκηση Πρωτοδικείου, με ευρωπαϊκές διακρίσεις αλλά και με αφανισμό της ομάδας…

Ο Αχ. Μπέος έχει καταφύγει και στην Ύπατη Αρμοστεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κάνοντας λόγο για παραβίαση των συνταγματικών του δικαιωμάτων

και στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου

κάνοντας λόγο για άδικη προφυλάκισή του και... βιασμό των διατάξεων του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Τώρα ο Αχ. Μπέος, καλεί όλα τα ΜΜΕ στη συνέντευξη, τη Δευτέρα στις 18.45 όπου αναμένεται να είναι αποκαλυπτικός για όλα όσα έγιναν ένα χρόνο τώρα, σε βάρος του αλλά και του Ολυμπιακού για όλα τα λεγόμενα «στημένα» παιχνίδια.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο κ. Μπέος να αναφερθεί και στην σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό, που δεν γνωρίζει ακόμη σε ποια κατηγορία θα παίξει…

Ακόμη ο κόσμος είναι σε αναμονή στο Βόλο του Αχ. Μπέου και για το τι θα πει σε μια συνέντευξη την οποία είχε προαναγγείλει μέσα από τη φυλακή.

Ανακοίνωση φιλάθλων Ολυμπιακού

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys Club, ο ΣΦΟΒ, οι Vatos Locos, οι Red Eagles, οι Athens Fans, η Κόκκινη Νέα Ιωνία, το Red Club Κασσαβέτη, το Lady’ s Club, οι Red Madness, οι Αργοναύτες και ο Οικονομικός Όμιλος, στην οποία αναφέρουν τα εξής:

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού, εκτός από την αθλητική και νομική αποκατάσταση του δικαίου, περιμένει και την πολιτική παρέμβαση και εντολή για να παίζει στην Super League. Αφού πολιτικά μας αφάνισαν οι γνωστοί εγκληματίες του Ολυμπιακού και της πόλης και αφού όλα τα κόμματα δεσμεύτηκαν στην κατεύθυνση της αποκατάστασης και της δικαίωσης, απαιτούμε άμεσα από τη νέα Κυβέρνηση το αυτονόητο. Απαιτούμε από τους 5 βουλευτές του Νομού μας, να θέσουμε προτεραιότητα τη δικαίωση του Ολυμπιακού μας.

Οι της Super League και ΕΠΟ σίγουρα κοιτάνε τα συμφέροντά τους, φοβούνται τον Ολυμπιακό μικροί και μεγάλοι, αφού η ομάδα μας θα διεκδικεί κάθε χρόνο τις πρώτες 3 θέσεις της Super League. Έτσι, οι ασφαλιστικές δικλείδες για την δικαίωσή μας είναι η ΦΙΦΑ και η πολιτική παρέμβαση.

Τονίζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι θα βρεθούμε μπροστά σε κάθε μετωπική σύγκρουση, αν δεν τηρηθούνε τα μέτρα για την δικαίωσή μας (αγώνες- ΦΙΦΑ) αλλά και σε κάθε πολιτικό ή κόμμα που θα αθετήσει τη δέσμευσή του. Να ρωτήσουνε το ΠΑΣΟΚ, αυτοί ξέρουν.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ καλείται να σεβαστεί την επιθυμία των χιλιάδων οπαδών. Να διεκδικήσει και να μην συμβιβαστεί.

Κανείς δε θα προδώσει τον αγώνα και την ελπίδα όλης της πόλης και του Νομού.

Η κορυφαία επαρχιακή ομάδα είναι έτοιμη να γράψει και πάλι ιστορία, να κατακτά κάθε χρόνο τίτλους, και να γίνεται εφιάλτης στους εχθρούς μας.

Ο Ολυμπιακός μας έπαιζε Super League κι εκεί θα παίξει και χωρίς τους -10 βαθμούς, αφού την αυστηρή και άδικη ποινή την εξέτισε φέτος πολλαπλάσια».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
3
=