Περιμένοντας τα καλύτερα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-20, 17:52:55
Περιμένοντας  τα  καλύτερα

Ο Ολυμπιακός περιμένει επιστροφή   στο επαγγελματικό πρωτάθλημα και ο κόσμος... τον Αχιλλέα Μπεο    

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην τελική ευθεία  έχουν  μπει  οι  διεργασίες  στον  Ολυμπιακό Βόλου για  την  αποκατάστασή του και  την  και  όλοι  πλέον  περιμένουν οι κινήσεις  να  έχουν  αποτελέσματα   και  οι  υποσχέσεις  να  γίνουν πράξεις…

Στον  Ολυμπιακό  ο πολύς  κόσμος  περιμένει  την άφιξη  του Αχιλλέα Μπέου στο  Βόλο με  τον πρώην  παράγοντα  του  Ολυμπιακού  να  μην  μπορεί  πλέον  να  ασχοληθεί  με ό,τι  καλό  δημιούργησε,  ενώ  στη  νέα ΠΑΕ   περιμένουν  ΕΠΟ, Σούπερ  Λίγκα, για να  γίνουν  πράξη  οι  όποιες  δεσμεύσεις  έχει λάβει. Ο  Ολυμπιακός   περιμένει και ό,τι  του  έχουν  υποσχεθεί,  με  τις  ελπίδες να   έρχονται   και μετά   και  τα  λεγόμενα  επίσημα   από  τον  πρόεδρο  της  ΕΠΟ  για  αποκατάσταση  της  αδικίας  του  Ολυμπιακού.

Μπορεί να φάνταζε δύσκολο ως ακατόρθωτο ο Ολυμπιακός να επανέλθει στη Σούπερ Λίγκα, εκεί δηλαδή που ήταν πριν την αδικία σε βάρος του, αλλά όλοι όσοι προσπαθούν για την αποκατάστασή του αυτό έχουν ως πρώτο ζήτημα, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε πως «θα βρούμε λύση νόμιμη ή έστω νομότυπη»

Στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν την επιστροφή στην Ελλάδα του προέδρου της ΕΠΟ, κ. Σοφοκλή Πιλάβιου, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την επιστροφή της ομάδας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ήδη το πρώτο θετικό βήμα επιστροφής έγινε όταν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε το νέο μετοχολόγιο του Ολυμπιακού, με το «μπαλάκι» πηγαίνει στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ και από την ΠΑΕ και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Π. Μποτσιβάλη άρχισαν ήδη οι κινήσεις για τη συνέχεια…

«Ο Ολυμπιακός, να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι, θα είναι πανέτοιμος και έγκαιρα όταν γνωρίζουμε πού θα παίξουμε» τόνισε ο κ. Μποτσιβάλης όσον αφορά στη συγκρότηση ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΠΑΕ που είχε επαφές με τη Σούπερ Λιγκ και το θέμα της επαναφοράς της ομάδας του Βόλου στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία αναμένεται άμεσα να απασχολήσει το Δ.Σ. ή τη Γ.Σ. του συνεταιρισμού, μετά και την εξέλιξη και το αίτημα για παραπάνω ομάδες!!!

Προέχει να βγει γρήγορα η απόφαση από την ΕΠΟ, όσον αφορά στην αποκατάσταση του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, για να «χτυπήσει» στη συνέχεια – και επίσημα – το βολιώτικο συγκρότημα την πόρτα της Σούπερ Λιγκ. Ο χρόνος πιέζει τη διοίκηση της ΠΑΕ, μια και θα πρέπει η ομάδα να «χτιστεί» στην κυριολεξία από την αρχή.

Ακόμη ο κόσμος όπως αναφέραμε είναι σε αναμονή στο Βόλο του Αχ. Μπέου που από την περασμένη εβδομάδα με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών αποφυλακίσθηκε και έτσι ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι ελεύθερος μετά από ένα περίπου χρόνο παράνομης κράτησης και βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Πρώην στενοί του συνεργάτες στον Ολυμπιακό Β. επισκεφθήκαν στην Αθήνα και όλοι πλέον στο Βόλο περιμένουν το πότε ο Αχ. Μπέος θα δώσει συνέντευξη -την ερχόμενη Δευτέρα- την οποία είχε προαναγγείλει μέσα από τη φυλακή, προκειμένου να κάνει αναδρομή σε όλα όσα συνέβησαν τους τελευταίους 12 μήνες και που αφορούν τόσο στον ίδιο, όσο και τον Ολυμπιακό.

5ο Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου

O Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου σε συνεργασία με τον A.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ Ευόσμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει το 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Πρωτέας 2012» σε μια από τις πιο όμορφες ορεινές τοποθεσίες που έχει να επιδείξει ο φυσικός πλούτος της ελληνικής υπαίθρου, στην Πορταριά του Πηλίου και στο Βόλο.

Αγώνες θα διεξαχθούν και στο Ε.Α.Κ., στο Πανθεσσαλικό, στο Διμήνι και στη Νεάπολη.

Στόχος του τουρνουά είναι να δοθεί η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να συνυπάρξουν φιλικά σε ένα τουρνουά με νικητή το ποδόσφαιρο, να αποχτήσουν εμπειρίες αγώνων και παράλληλα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά σε επώνυμους Managers του ποδοσφαίρου που θα παρακολουθήσουν από κοντά το τουρνουά με σκοπό την προώθηση κάποιων εξ αυτών των αθλητών μεγάλες ομάδες.

Η συμμετοχή των ομάδων του Ολυμπιακού, είναι αφιερωμένη σε έναν άγγελο που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε. Τον Νίκο Τσιλοπάνο. Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, αποφάσισε εξάλλου, να διοργανώσει στο προσεχές μέλλον τουρνουά ακαδημιών με την επωνυμία «ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΛΟΠΑΝΟΣ».

ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 24-27 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ (2001 – 2002) (9Χ9) (2Χ25 min)

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ (1999 – 2000) (11Χ11) (9Χ9) (2Χ30 min)

ΠΑΙΔΙΚΟ (1997 – 1998) (11Χ11) (2Χ35 min)

ΕΦΗΒΙΚΟ (1995 – 1996) (11Χ11) (2Χ35 min)

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=